סתם כזה, שיהיה יום טוב.

רחלילי

New member
סתם כזה, שיהיה יום טוב.

אחרי פקק של שעתיים בדרך הביתה אתמול בערב... ולפני יום של עבודה בבית בלי פקקים. מאחלת לכולנו יום קל טוב בטוח ובריא.

רחלילי

New member
לא אני, החתולים!

מעירים כל בוקר בחמש. היום נתנו לי ארכה עד שש. איזה טוב לב.

אתי@

New member
הם רוצים אוכל../images/Emo35.gif

גם החתול שהיה לי (ועכשיו אצל ההורים) דורש את ארוחת הבוקר שלו בשעות משונות ומעצבנות... דרך אגב, רחלי... מה עושים עם חתולים כשיוצאים לחופש? יש פנסיון? פתרון אחר? ההורים שלי יוצאים לחופש ורוצים שאני אקח את החתלתול השמנמן הביתה. אני לא רוצה כי הוא יהרוס לנו את הבית, וחבל שעוד בית יהרס (מספיק שאת הבית של ההורים שלי הוא כבר השחית
). מה עושים?

רחלילי

New member
הם רוצים אהבה וליטופים

הבן אובה שאני אומרת לו "גזרין" במלרע. הבת אוהבת לשמוע "בילבילילי". והם נרגעים. הרבה פעמים אני כבר קמה ומתארגנת לחדר כושר כדי לנצל את הזמן שיש לי עד ליציאה לעבודה, אז בעת ההתאגנות אני קצת יושבת ומלטפת אותם וזה מגיע להם כי רוב היום הם לבד. אבל זה עם זה.אה כן ולפעמים חסר להם אוכל בקערה, וגם להחליף מיים כל בוקר. ולגבי חופשה: אנחנו לא מעבירים אותם למקום אחר, לחתולים חשוב להיות בטריטוריה שהם מכירים. גם לא לביתש ל חברים. פשוט משאירים מפתח לבחר קרוב והוא בא ונותן להם אוכל אם זה חורף, וכעת כשאנו מתכננים נסיעה ארוכה ראשונה מאז שהם כאן, לשבוע וחצי לפחות, כנראה שנבקש ממישהו שיבוא להיות איתם כל יומיים ויתן להם גם לצאת כי זה קייץ וכייף להם בחוץ. כנראה שנצ´פר מישהו ברכב+דלק כדי שיבוא להיות איתם. אגב חשבנו אפילו לתת לאיזה חבר קרוב או קרוב משפחה צעיר לגור אצלנו בימים הללו (גם צ´ופר מבחינה מסויימת חצר שקט וכו´) ושיטפל גם בהשקיית הגינה אבל זה קצת מעיק המחשבה הזו. אז נלך עם הראשונה.

אתי@

New member
האמת היא שאמא שלי הציעה שנבוא

לשם לכמה ימים, אבל זה ממש ממש ממש לא נוח לנו. אני עדיין לא יודעת מה נעשה. לא אכפת לי לבוא כל ערב לתת לו אוכל וקצת ליטופים, אבל אמא שלי חוששת שהוא יהיה בודד ויילל ויפריע לכל השכנים

Ronnie*

New member
לבוא כל ערב נשמע לי בסדר גמור,

אם הם לא נוסעים להמון זמן...

רחלילי

New member
זה בסדר גמור כל ערב

חתול אם יש לו ארגז חול ואוכל וכמה צעצועים מסתדר יופי. כל ערה זה אחלה תנו לו כמה ליטופים ותחליו מיים (חשוב מאד) ותנקו את הארגז נראה לי זה מספיק בהחלט.

Ronnie*

New member
נראה לי שהכי טוב לחתול

זה להשאיר אותו בבית, ושמישהו ידאג לו... אולי אפילו יבוא לגור שם בינתיים אם זה אפשרי. חתולים לא אוהבים שמזיזים אותם (אבל בית של מישהו אחר נראה לי עדיף על פנסיון). גם אנחנו רוצים לנסוע ומתלבטים מה לעשות. אה, ובוקר טוב לכן
, סוף השבוע כבר פה!

רחלילי

New member
ושאלה לי אתי@

אני מניחה שהבית של אמא שלך מבריק כמו שהבנתי ששלך...
רציתי שאול איך אמא שלך מתמודדת עם שיערות החתול?

אתי@

New member
קירבי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה הסוד...../images/Emo13.gif

אמא שלי עוברת כל יום עם הקירבי בכל הבית (ויש שטיחים!). והבית שלה הרבה יותר מבריק משלי (מי סיפר לך
???) בהתחשב בזה שמדובר בחתול פרסי, העניין של השערות הוא באמת קשה. אבל.... ובבקשה לא להזדעזע... מידי פעם, בקיץ, מספרים אותו. יש ספרית של חתולים שמכסחת אותו (כדי שנראה כמה הוא שמן
) וזה מאוד עוזר. אבל אי אפשר לעשות את זה כל השנה כי בחורף קר, ובקיץ זה אפילו נעים לו כי הוא לא סובל מהחום יותר מידי.

Ronnie*

New member
אפשר לספר חתולים?

הייתי מתה לספר את החתול שלי (גם אנחנו מאוד סובלים מהשערות בכל מקום), אבל נראה לי שהוא ייעלב קשות... זה לא נראה מצחיק?

אתי@

New member
זה נראה ממש מצחיק ../images/Emo6.gif

בעיקר בגלל שהיא משאירה לו "מגפיים" ופלומה בקצה הזנב
זה נורא מצחיק וגם לא ממש יפה (אבל מי אמר שחתול זה ליופי? אה, דודה של אבא שלי
) אבל מאוד נוח לחתול (בקיץ) ולבעלי הבית (כל השנה). וכן, אני חוששת שזה קצת מעליב אותם, אבל בסך הכל זה לטובתם. לכי תסבירי להם...
לפי דעתי נעים יותר ללטף אותם אחרי תספורת, והם גם מרגישים יותר את הליטופים. ואפשר ככה להבחין אם הם צריכים דיאטה (מתי לא?). בקיצור, יש המון יתרונות...

Ronnie*

New member
החתול שלי בטוח צריך דיאטה!

לא צריך תספורת בשביל לדעת את זה... אבל מה לעשות שיש לו אמא (אני) שקשה לה לראות אותו רעב...
אני אברר אולי לגבי התספורת, זה יכול להיות מאוד מועיל. תודה...

אתי@

New member
אני כל הזמן נזכרת בגארפילד ../images/Emo6.gif

חתול זה חיה כל כך מצחיקה....................

fila

New member
החתולה שלי תעלב עד עמקי נשמתה

אם אני אספר אותה ככה היא מרגישה הכי יפה מכל החתולים.... היא ממש גברת מגונדרת שאוהבת שמשחקים לה בפרווה ושעושים עליה רוח עם פן או מאוורר
וחוץ מזה גם אם היא צריכה דיאטה איך אפשר לעמוד בפניה כשהיא רוצה לאכול?

רחלילי

New member
זו שאלה, האם הם באמת רעבים

ואת זה שואלת מישהי שמנה...נכון, אין לי זכות, ובכל זאת! לא פעם הייתי נותנת להם אוכל כשהיו בוכים והם כמובן היו אוכלים לפעמים אבל התחלתי לשים לב שהכיטוב זה לעשות בקרה על מתי האכלנו אותם, לפעמים הם פשוט מתים על האוכל (Tנו מחליפים להם מידי פעם) וסתם נהנים לעוד, או בוכים כי רוצים ליטוף ותשומי. אז לפעמים שאני מנסה קודם עם ליטוף ,כמו הבוקר, שניהם באו נשכבו לידי על הספה בסלון וזכו למלוא התשומת לב, ואז כשהם רגועים אני יודעת שזה לא האוכל. אגב אצלנו הבן הוא יחסית שמן והבת חתיכה לאללה נשית בעליל וסנובית ומתוקה, דומה לסימבה ממלך האריות רק קטנה ולבנה - גינג´ית. והוא יותר דומה לנמר או אריה בוגר וזה למרות שהם מאותו שגר ולמרות שמי שלא רגיל אליהם לא מצליח להבדיל.

למעלה