סתם כזה, שיהיה יום טוב.

אתי@

New member
מה, אתם לא משאירים להם צלחת אוכל

באופן קבוע? ליד המים...
 

רחלילי

New member
בטח שכן! מה זה ספרטה?!../images/Emo35.gif

כנראה לא הייתי ברורה... בטח שכן אבל לפעמים היא ריקה (נו הם אוכלים) ואנו ממלאים בזמנים קבועים. לעיתים בבוקר היא ריקה ולעיתים לא. הבוקר לדוגמא היתה כמעט ריקה ועדיין מה שהם רצו היה ליטוף. זה שהיא ריקה לא אומר שהם דווקא רעבים יתכן והרגע גמרו לאכל ורוצים לצאת? או רוצים גרגור בבטן... וכאלה. לזה התכוונתי אבל בכל מקרה יש להם צלחת והיא רוב הזמן לא ריקה.
 

רחלילי

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo166.gifאצלנו הם רק

מסתדרים בשלשות כל בוקר עושים מסדר המפקד על הגינה. האמת אצלנו הם מלכים כשחזרנו מפראג סחבנו כל הדרך ספת פסיכולוג עבורם שבחורף הם התחרפנו בה (תרתי) וכעת היא קצת מיותמת. הם מה זה מטופלים מתוקים חמודים אגב יש איזה רחוב שכל פעם שאני עוברת בו יששם חבורת חתולי זבל שאחד מהם קופי של גייזי ובילבלה וכל פעם אני חושבת שזה אחיהם האבוד ורוצה לקחת אותו וחושבת לעצמי איזה חיים יכלו להיות להם ואיזה חיים יש להם.
 

Ronnie*

New member
אוכל כל הזמן?

אנחנו נותנים לו רק בערב, ומשתדלים לא למלא שוב את הקערה, אלא אם הוא ממש רעב ומבקש... הווטרינר אמר שחייבים לקצץ בכמויות, כי הוא עלה אצלנו במשקל המון (משלושה קילו לשישה...)
 

רחלילי

New member
כנ"ל: כל ערב

ועדיין לא תמיד בבוקר הקערה ריקה וזה טוב. הקטע הוא שאצלנו החתול הבן שחי בחוויה ש"לקחו לי" אוכל את שלו ומסתכל כל הזמן על מה שהיא מקבלת וכשהיא זזה מהקערה הכמעט מלאה (Tמרתי - חתיכה בעליל) הוא מקפץ ואוכל מאצלה גם... קטעים זה ממש כמו שני ילדים בבית.
 

רחלילי

New member
תשובה לאתי@

קירבי! איזה קטעים לפני כמה שנים היה לי חבר (אחר) שהתחילו להציק לו עם קירבי בטלפון. הם לא עזבו ובסוף כשהוא הכסים שיבואו אמרו לו שהוא חייב להיות נשוי .. חה חה חה כדי שיבואו אליו. (ולא, לא איתו התחתנתי!). ובקשר למי סיפר לי - האמת אין כאן
אלא אני זוכרתשאתי א סיפרה שהיתה אצלך ואיך היה מסודר אז זה נחרט אצלי ואגב גם בפורום השכן כשכתבתי על החברה לשי עם הקונפטי התכוונתי לחברה שאצלה הייתי בחתונה, ואפילו הייתי חלק מקבוצת ה"מפזרות", למרות שגם זכרתי שסיפרת שאצלך זה קרה! ולסיום תספורת: האמת ששמעתי את זה פעם - תספורת לחתולים - נשמע מוזר אך כנראה מומלץ. אני אגב בחיים לא אוכל לשאוב כל יום. אפילו כלים אני לא כל יום שוטפת, אז המצב אצלי באמת קשה!
 

אתי@

New member
אז זהו, שעם הקירבי אפשר לשאוב

כל יום כי זו שאיבה ללא מאמץ. מעבר אחד מספיק כדי לנקות לחלוטין בלי להשאיר אף שערה. עד כדי כך הוא חזק... מכשיר מדהים!!! דרך אגב, שמעתי שהיום אפשר לקנות אותו במחיר הרבה יותר שפוי ממה שהוא עלה בהתחלה... אפילו 4,000 ש"ח
ההורים שלי שלמו 8,000 ש"ח
כשאני אהיה גדולה יהיה לי קירבי
 

רחלילי

New member
כשאני אהיה גדולה ומבוססת

אחרי שאני אקח עוזרת גנן סייד ועוד דברים שאנו היום עושים לבד אז אני אקנה גם קירבי.
 
למעלה