סתם כי אני משתגעת!

0% angel

New member
סתם כי אני משתגעת!

היי כולם רוצים לשמוע ת´צרות שלי חחחחח סתם סתם... איזה באסה כמעט בטוח מבטלים לנו ת´פורימון (וווווואאאאאאאא-בכי) כן כן בגלל שבים ראשון יש אדלוידע בשכונה אז אף אחד לא יגיע לשבט... יום שני זה תענית אסתר(אני לא הבנתי מה הקטע ואז אמרו לי שזה צום) וחוצמזה שזה יוצא על טיולי הכנה לפסח... כן כן חיים קשים תאמת זה לא היה כ"כ מזיז לי אם לא היינו ישנים בשבט... כאילו כל הגדוד שלנו היו צריכים לישון לבד בשבט ביום שישי בערב.. אבל זה רק אם יש פורימון.... אאאאוווווו ולמה אני רושמת לכם את זה ...?!לא יודעת! סתם אני בדיוק צובעת תשיער לכחול (שוב) ויש לי טונה נירות כסף על השיער... אז הייתי חייבת לרשום משהו כדי שאני לא אשתגע ! חיזקו ואימצו -דניאל-

loli pop

New member
את תמיד משתגעת...

היי דניאל... אני ממש מבואסת מהפורימון... לא נוכל להתחפש למעודדות ערבה!!! אבל חן אמרה שאם לא יהיה פורימון עדיין אנחנו יכולות לישון בשבט!!! איזה כיף!!! גיא ומתן אמרו שהם גם יבואו... אני שונאת את גיא!!!!!!!!!!!!
טוב יאללה, תהיה נכונה! <ניצן>

0% angel

New member
הי ניצן...

אני גם מבואסת מהפורימון דווקא רציתי להעיף את ארז באמצע ישב"צ....(חיחיחיחי) כן אנחנו נראה לי כן נישן בשבט... נעשה ערב גדוד יהיה מזה יפה לי ולחנאן יש רעיון מזה מגניב... אבל גם ועדת גדוד צריכה לעשות אבל אני לא רוצה להביא להם ת´רעיון שלי כי הוא דורש השקעה... וחן לא תעשה את זה אני בטוחה... אז אמרתי להם שהם יעשו פעילות ואנחנו נעשה בכל זאת יש לנו את כל הלילה (...) אה ואם יהיה ערב גדוד בפורים אז כן נוכל להתחפש למעודדות ערבה!!!!!! ולא נראה לי שמתן וגיא יבואו נראה לי זה יוצא על המסיבה באומן או בנתניה... אבל לכי תדעי... ואני לא תמיד משתגעת רק... כל הזמן חיזקי ואימצי -דניאל-

0% angel

New member
זה מתוסבח....

בעקרון הפורימון ייתקיים ביום שבת...קצת מבאס אבל בכל זאת כל החמשושים ישנו בשבט!!!!! אבל יש בעיה אחרת...ביטחון...הישוב שלנו נמצא מעבר לקון הירוק מרחק חציית כביש מרמאללה (כן כן כביש 443 המפורסם) היום ביטלו לנו יום פעילות בגלל זה... רוצים לשמוע משהו שאחרי זה כל השבט יעשה עליי לינץ?? אימא שלי היתה אחראית לסגירת היום פעילות היום... כאילו זה מתוסבך היא מתנדבת במד"א ויש לה את הביפר של מד"א אז היה התרעה למחבל מתאבד בגבעת זאב...אז היא התקשרה לביטחון ואמרה להם על זה שיש לנו יום פעילות היום לכון הם ביטלו לנו ת´יום פעילות... אה עוד בעיה אחת בקשר לפורימון יש לנו רק את יום שישי כדי להרים פורימון שלם!!! ועוד משהו.. תודה שרונית את מלא חמודה!!!!!! אם יתבטל לנו הפורימון אני אנסה לבוא..! חיזקי ואימצי -דניאל-

אין אפשרות שתעשו את זה במקום אחר

עם יותר שמירה? והפורימון שלנו ביום רביעי בשעה 12.30 תתחפשי לדבר הכי מקורי!

0% angel

New member
עידכון-נראה לי רושמים את זה ככה....

בסוף היה לנו פורימון ביום שבת...! ואפילו היה נחמד... ואם כבר מדברים על תחפושות אז היה לנו תחפושת גדודית של מעודדת (זה יצא שרמוטי למדיי) והכל היה בכחול אדום =הצבע של השבט שלנו מה היה שלכם???? חיזקי ואימצי -דניאל-

למעלה