אני יכולה לתת לכם נאום סוחף דמעות על למה אני בצופים אבל לא נראה לי שזה מעניין את **** של מישהו פה אז אני אחסוך... אבל נחמד לראות מלא צופיפניקים...אבל תכתבו דברים מעניינים, טוב, "היה נכון!"... סתם בצחוק... ביי
לא רשמה לך תשובה.... אז אני ארשום במקומה... ניצן (שם בדוי)
סתם סתם... שבט ערבה הנהגת ירושלים כיתה ט´ חמשוshit והיא ממאדים... (אם תראי אותה תביני למה אמרתי את זה... סתם סתם צוחקת ניצן היא כוסית תשאלו את ירין) חיזקי ואימצי ואני חייבת לרוץ לשטוף תשיער -דניאל-
סוף סוף!!!!!!!! יש מישהו מהשבט שלי!!!!! ערבה אימפריה!!!!!!!!!!! well אני מקווה שזאת את למה אם לא מלא פאדיחות! אוף אני מתחילה להיות עצובה בגלל מה שקרה היום עם ארז...! אבל את יודעת שאני לא אבוא ואתנצל כי זאת אני חוצמזה שאין לי על מה הוא זה שצריך להתנצל..!!!! לקחתי הביתה את הצלחות גואש שטפתי אותם ורשמתי לו..."היה נחמד-כל עוד זה נמשך" וביום עבודה אני אביא לו את זה...! חה...! אני יודעת שאני אולי אצתער על זה...אבל אני חייבת להביא לו את זה מעניין אותי מאוד לדעת איך הוא יגיב! ואני חושבת שאת יודעת שאם אני לא אהיה במחסן אז אני לא אהיה בשבט.. זה ברור (כאליו דהה) אז מלא באסה...! חזק ואמץ-במיוחד בשביל רן. -דניאל-
דניאל אף אחד לא יעיף אותך מהמחסן אני בטוחה שהכל יסתדר... ואל תדברי שטויות את לא תצאי מהצופות את יותר מידי קשורה אליהם...הכל יסתדר אל תהיה עצובה בגלל ארז הוא סתם מתלהב... השכב´ג ירד עליו...אל תדאגי טוב תהיה נכונה... ניצי
הם צריכים אותי במחסן! חחח איזה שחצנות... לא סתכלי אילנית בקושי באה וארז בקושי נמצא במחסן אני לא יכולה לתאר לעצמי את ארז מסדר ת´מחסן או נשאר שמה כל היום עבודה.. למרות שמלא רוצות להיות במחסן ואף אחד לא יתנגד להיות שמה במיוחד עכשיו שאין למתן ולגיא צוות! מאיפה לך שהשכב"ג ירדו על ארז?? חיזקי ואימצי -דניאל-
טוב דבר ראשון יש הרבה סיכוי שיתנו לגיא או מתן להיות במחסן... אז לא כדאי לך לעזוב כי את סתם תתבאסי... דבר שני "ירדו" בלשון עתיד! הם לא יתנו לארז להעיף אותך אין סיכוי!!! הם מכירים יותר מידי טוב את השטויות של ארז... תאמיני לי... תירגעי הכל יהיה טוב. ניצן...
אני עדיין לא מדברת עם ארז (והוא גם לא מדבר איתי) אבל.... היום (יום עבודה) כן נכנסתי למחסן (למרות שלא רציתי) רציתי להראות לו שהוא לא ניצח. תאמת לא נראה לי שארז יכול להעיף אותי... הוא יכול לגרום לי ללכת לבד...(ותאמיני לי שאם הוא רוצה הוא יכול) אבל אני לא אתן לו... ואת יודעת למה??? כי.......... צוות מחסן שולטים!!!!!! אני לא יעזוב תמחסן בחיים אין סיכוי מה שאנחנו רבים עליו עכשיו זה רק משחקי כוחות... אבל הנה תראי הוא הבין שהוא טעה אין לי כח להסביר לך למה אבל תראי כבר מחר... חיזקי ואימצי -דניאל-