סתם כי בא לי לנסות

dudi4321

Active member
סתם כי בא לי לנסות

עשיתי תערובת של קקאו וקפה. הכנסתי לסלסלה וראש החליטה לא הוציא קפה אלא פרץ מהאטם. מה קורה ולמה? בגלל שהקקאו דק ושומני מידי ונוצר "בטון" כזה שסותם?
זמן חליטה של קקאו מתאים לזמן יצירת אספרססו? כ-20 שניות?
 

knappertsbusch

New member
מילא שומני, הוא דק בצורה בלתי רגילה

הרבה יותר פשוט לבצע ניסויים כאלה עם פילטר.
הקקאו סותם את הפילטר תוך שניות והמים נשארים למעלה...
 

גרי רשף

New member
אם אתה מתעקש להמשיך ולנסות..

קרה שנתקעתי ללא קפה טחון למקינטה. עם קפה שחור היא נוטה להיסתם כמו שתיארת, ולכן ניסיתי לשים קודם קפה טחון (בהנחה שנשאר קצת..) ומעליו קפה שחור שטחון יותר דק, ואז זה לא נסתם.

לא בטוח שילך, זה בוודאי לא פתרון מומלץ, אבל ללא נסיונות מקוריים היה משעמם..
 

shayar48

New member
קקאו במכונת אספרסו

תכניס קמח תופח של שטיבל ותקבל פנקייק נטול קפאין
 
למעלה