סתם כי בא לי לשתף,

איף

New member
סתם כי בא לי לשתף,

לא יודעת מה איתכם, אבל ככל שמתקרבת תקופת החגים, אני מאזינה יותר ויותר לדיסק "שמע קולי". זה ממש מכניס אותי לאווירת החגים
במיוחד השיר "עננו"....שהוא שיר מאד חזק. משהו בשילוב של התקופה הזו שקרובה לחגים וכל מה שקורה כרגע עם כל הרציחות והטירוף שיש בארץ גורם לי להקשיב לדיסק הזה בצורה אחרת. אולי זו קצת חפירה, אבל ככה אני מרגישה. רציתי לשתף, זה הכל .

תמרי35

New member
we love you Yasmin' we love you !../images/Emo6.gif

מסכימה לגמרי !! אני ממש מתחברת ל"בזכרי על משכבי" ו"שמע קולי" , וטוב "אל נורא עלילה" שתמיד מזכיר לי את הסוף של יום כיפור - כשכל כמעט חתום וסגור... מצמרר!

Growler

New member
מעניין

האמת שאילו יכולתי להיכנס לאווירת שיר כלשהו, הייתי הולך על "גשם"
חםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ms pizza

New member
אכן חם לאללה,

למרות שהשיר גשם קצת עצוב לי... אני הייתי זורמת על "בזכרי על משכבי"!!

איף

New member
שיר מגניב!

אני אוהבת את הקצב. משום מה הוא ירד מהפלייליסט בהופעות - או שאני טועה?

חמדמדת1

New member
שלא תביני לא נכון, הדיסק

"שמע קולי" זה הדיסק האהוב עליי בעולם (כן,כן, יותר מכל דבר אחר) לכן אני שומרת אותו לאירועים מיוחדים- להקשיב לו מבחינתי זה סוג של פינוק.. אבל כן - השירים בו מכניסים לאוירת החגים. תמיד בהופעות כשמאיר שר את "אל נורא עלילה" - אני חושבת שהלוואי שביום כיפור נשיר את זה בכזאת התלהבות ושמחה.... הלוואי !! רצית חפירות ??? קיבלת...

Growler

New member
מה יש להבין לא נכון?

האמת שהוא לא הדיסק הכי הכי בשבילי. מה לעשות, אני מתחבר יותר לעולם הגשמי
אבל אני חייב להודות שהאלבום הזה ממש מקרב אותי לכל הנושא הזה וגורם לי לחשוב הרבה על הדברים שמעבר ליום יום. ושלא תחשבו שקל כל כך להשפיע עלי, הרי מספיק שאני שומע שיר שדומה קצת לתפילה או קשור איכשהו לדת והוא ישר שרוף אצלי (אני לא אנקוב בשמות כדי לא לפתוח דיון שלא בנושאי הפורום
). אבל בקיצור, שמע קולי העיר בי חלק שהיה רדום (או יותר נכון קבור) במשך הרבה שנים. אבל שלא יהיו לכן רעיונות... אני עדיין חולה רוק!

איף

New member
זה היופי של הדיסק הזה

שאנשים פתאום מקשיבים לטקסטים שיכול להיות שהם מעולם לא היו נחשפים אליהם ובאמת יכולים להתחבר אליהם...למרות שהם לא דתיים או מסורתיים

ms pizza

New member
קודם כל מגניב לאללה

שאתה משתמש בלשון "אתן"...
, וכן , נכון לא צריך להזכיר שמות אבל נראה לי שכן אפשר ( בעתיד..) לפתוח דיון בנושא דיסקים בנושאים רוחניים ( או whatever//) "שמע קולי " אכן מעיר ישנים (או אולי מתים??) בייחודיות שלו.. ו: א)ו..שמע קולי הוא רוק , אני טועה ?? (אז עדיין בסדר שאתה אוהב אותו.) ב.) בהמשך לעניין הרוק -נו טוב ...גם בוב דילן הוא בסדר

Growler

New member
../images/Emo3.gif לא שמתי לב שדיברתי ללשון נקבה

טעות פרואידיאנית ככל הנראה
נו??? תראו מה קורה לי! איפה כל הגברים??? אל תשאירו אותי לבד, לפחות תגידו שלום, אני יודע שאתם שם!!!

honey pie1

New member
זה אכן דיסק חזק, מהאהובים עליי שלו.

נראה לי שאמרתי את זה פה פעם, אני פחות מתחברת לטקסטים שקשורים לדת ומסורת, כלומר אוהבת יותר טקסטים מודרניים, אבל האלבום הזה עשה לי משהו שאף דבר מהסוג הזה לא עשה לי קודם לכן...

ms pizza

New member
דווקא בתור

דסדסת ( מלשון דוסית.
.) שמתחברת לטקסטים הישנים האלה - פחדתי שהוא יהיה כמו כל הדיסקים של הפיוטים שיצאו בזמן האחרון ומשום מה לא ממש התחברתי אליהם..אולי כי אצל מאיר יש כנות וזה פשוט משהו שבא מהלב. גם לטקסטים היותר "גשמיים" שלו ממש קל וכייף להתחבר. הכנות והרצינות הם משהו מיוחד !!

איף

New member
גם אצלי זה ככה

אפשר להגיד אפילו שבזכותו הצלחתי לגרום לעצמי להקשיב לאמנים אחרים שגם עלו על הגל הזה של להלחין טקסטים מהמקורות...ואפילו לאהוב את זה מאד

למעלה