סתם כי בא לי לשתף

סתם כי בא לי לשתף

(יש כאן מישהו? שאני אדע אם אני באמת משתפת
)

סיפרתי לא מזמן על מישהי מהעבודה שזומנה לשימוע בעקבות התנהגות לא הולמת כלפי הקולגות, כשאני שימשתי כדוגמה בולטת. סיפרתי גם שהיא הפסיקה לדבר איתי ושהיו איתה עוד קטעים, ועכשיו אני יכולה לספר שהבחורה פוטרה, נשלחה הבייתה במיידית עם תשלום על התראה מוקדמת. עילת הפיטורין הייתה אותה עילה לזימון לשימוע, עם תוספת טענה שהיא המשיכה עם ההתנהגות הבלתי הולמת והביעה התייחסות לא נאותה לנהלי החברה.

אני משתדלת לשמור על פרופיל נמוך, אבל נוצר באזזז לא קטן סביב העזיבה שלה ויש המון דיבורים ושמועות, ויש גם הרבה בדיחות סביב הקטע הזה שחלקן מאוד מטופשות לדעתי ולא רק לדעתי, אבל בגלל הרקע חלק נכבד מהן מופנה אלי אישית. מהר מאוד נמאס לי מאותם אנשים שמחקים אותה ואת ההתנהגות המעצבנת שלה, חלק מהקטעים היו מצחיקים בפעם הראשונה והשנייה אבל מהר מאוד זה נהיה לעוס ומעצבן. יש עוד בדיחה שהפכה להיות נפוצה מאז שנודע על הסיפור, וזה להגיב על כל הערה שהיא ב"איום" בתלונה על התנהגות בלתי הולמת והשפלה על רקע... מה שזה לא יהיה. מהצד השני, האווירה הכללית היא שהועבר המסר שמקפידים על נושא היחס והכבוד האישי שמגיע לכל אדם.

אני בעיקר מקווה שאנשים ישכחו מזה מהר.

naty3

New member
אני מניחה שעם הזמן זה יתמוסס

את יכולה להגיד להם שאת לא מעוניינת לשמוע את זה ושזה לא נעים לך.
&nbsp
אני מניחה גם שהם "פורקים" את מה שהצטבר. מתישהוא זה ימאס גם להם.

זה באמת דיי התמוסס בינתיים

ובמחלקה שלי כבר יש לנו בדיחות פנימיות שקשורות למקרה, והחבר'ה הטובים עלו על קטעים שמצליחים להצחיק. בין השאר אנשים מחכים ליום כיפור כדי לראות בפני מי היא תתנצל...

אכן נשמע מעצבן

אבל גם אני חושבת שזה משהו שיעבור מהר, ותנסי להסתכל על הנקודה החיובית - נפטרת מאותה בחורה!
ואני חושבת שאת צריכה לשמוח שאת עובדת במקום שעובדת, לא בכל מקום היו מתייחסים להתנהגות כזאת כמו שהתייחסו אצלכם, וזה משהו שמאוד ראוי להערכה.

למעלה