סתם כי בא לי...

nitzangro2

New member
3

אדיר מילר הבנאדם שגרם לי להשתיןןןןןןןןןןןןן!! (כמעטטט)

nitzangro2

New member
תמונות אצלה צולמו בכנס מנהלים

של תפוז.. ליטלוש הוזמנה.. ואני הייתה בת זוגתה היפה.. היה שם מלא אנשים הזויים.... אמאלה זה היה כמו בתוך חלום כזה.. ממש מפחידד.. אבל כייף כייף כייף!!!! היה אוכל טעיםםםםםםםםםםם ועוגות טעימותתתתתתת כמה אכלנו גאדד! והיה הופעה של אדיר מילר.. טוב.. הוא גרם לי להשתיןן.. הבנאדם הזה קורע שזה משו למותתתתת יאוווווווווו!! קיצררררר... היה פאןןןןן ליטלוש שמחתי לראות אותך אחותי הגדולהההההההההה...[[= נתראה בחנוכה..XOXOX

יאוו איזה כיף היהה

קודם כל דבר ראשון היה הכי כיף שהייתי עם ניצי אחותי הקטנה ודבר שני אדיר מילר באמת גרם לנו להשתיןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא ענק! אההה והוא הזכיר במופע שלו את הפורום כי הוא ראה שרשום שאני המנהלת של הפורום של מאיה אז הוא מסתכל אליי ואומר לי את המנהלת של הפורום של מאיה בוסקילה???חחחח ואז הוא עושה לי גם לרוברט יש פורום ועוד כל מיני הוא היה ממששששששששש מצחיקק ובכלל על האולכ אין מה לדבר הכל היה מושלםם ניציי התתמונות מהממותתתתתתתת אוהבת אותך מואההההההה

urimz5

New member
תמונות יפות..

דרך אגב
הפלאפון שלי הלך לעזאזל.. את הכרטיס העברתי למכשיר אחר. אבל הוא לא טוב..בעזרת השם שבוע הבא אני קונה חדש..כנראה דור 3...כיף לי... עד אז אני כנראה לא אכנססס..אז בייייייייייייייייייייי

יאאאאאאאאא !

ליטלי וניצי כמו שני אחיות איזה חמודות שמחה שנהנתן !! אוהבת ת'כן ! מלא 3> ואאת כולל כולל הפורום ! היום הייתי ביום גיבוש בבארות יעקוב הייתי על גמל O: היה כיף ! לילה דובי [:

למעלה