סתם כי בא לי
השיקום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
סתם כי בא לי ../images/Emo150.gif השיקום השבועי

הודעות מובחרות
הילה הביאה לנו תמונות מהשיק שוק , לא לפני שהסבירה איך התמונות קשורות לפורום.
הדס הביאה לנו משחק שבו כל אחד זורק מילה משיר של השוטים והבא בתור צריך לזהות מאיזה שיר לקוחה המילה ולהביא מילה חדשה - המשחק לא כל כך תפס...אגב באותו שרשור הגיבה האחת והיחידה ע י ל א י ת .
רן פתח את שרשור המתים, או יותר הקמים לתחייה, שרשרו והגיבו: נועה, צוף, רוני, גלעד, אוריה, אור, לי-אור, תמר, ארז, לי, שיר, רון, אור, אמיר, מעיין, התאומים רועי וגיא, הילה, ניצן, עדן, גילי ואנוכי.
ובהמשך להודעה הקודמת אני שואל איפה עדי, מאיה, שלומית, רונית, ברית, נופר, הדר, מור, דרור, תומר, זיו וכל שאר חברי הפורום ?!
לירז סיפרה לנו שסוף סוף השתחררה מהצבא, ואנחנו אומרים מזל טוב וברוכה השבה !
מושימושמושון, ששמו עדיין לא ידוע, עשה סקר קטן ושאל מהם שלושת השירים של השוטים שאנחנו הכי אוהבים. ימי הולדת
22/01 עופרי ירוקים
אחוקי מושימושמושון one jah - רועי Eye Of Ra - עדי
הציטוט השבועי
"Whenever i look around i always learn one thing, and that is : Always be yourself, always express yourself, have faith in yourself. Do not go out & look for a successful personality and duplicate him." (-) Bruce Lee ה
השבועית
מה קרה לפינת התרבות של הילה
ארי ?

ואוו!!!

או מאי גאד! נאור כאילו מה זה ריגשת אותי!!! אני כאילו האחת והיחידה?!?! די! כאילו הייתי בוכה אם כאילו לא היה לי איפור!!! כאילו זה ממש מרגש!!! נאור, תמיד אהבתי אותך! תגידו, מה כאילו קרה לפורום?! זה ממש עצוב כאילו רק שתדעו. כשהגעתי הוא כאילו היה ממש חי וכולם הגיבו! זוכרים כאילו איך נפגשנו?! היו כאילו בערך 100 ומשו הודעות! וכאילו כולם היו כל כך תוססים וחיים. אנשים תתעוררו כאילו!!! הייתם פורום שכאילו ייצג כמעט טוב את שוטי הנבואה ועכשיו כאילו אתם מה זה גרועים! כאילו הפורום של אבי גפן הדכאוני כאילו יותר שמח מכם(לא שיש לי משהו נגד אביב'וש). בכל מקרה, תתעוררו כאילו!!!

RedDesert

New member
השיקום מצוין...

ועילאית...אני בטוח שמה שיעיר את הפורום יהיה אם תגידו לנו מי את..(למרות שאני כמעט בטוח שזה מישו מהפורום (ולא בהכרח גלעד...))

חחחח אולי תרשמי גם בפורום אביב

זה יהיה מזה מצחיק. תלמדי אותם איך להיות דיכואני אמיתי.... כמו שלמדת אותנו איך להיות שאנטיים אמיתים. פליז פליז בשבילי.

21עופרי

New member
ע י ל א י ת ...

אני מדגיש שזוהי דעה שאני לא ממש בטוח אבל בכל זאת הענין הוא כזה בגלל התנוע הזורמת של האנשים בפורום (וזה לא בהכרח רע אפילו די טוב) אנשים מסוימים עוזבים ומפסיקים לכתוב וכמעט לא נשאר מי שיחייה את הפורום ,ולפי מה שאני רואה היה יותר טוב שאני רק נכנסתי, ולכן עוד אנשים עזבים בגלל שהפורום מתחיל להתדרדר אז אם זו הבעיה תחיו את הפורום ותפסיקו לריב ותעלו את הרמה בעצמכם כי היא לא תעלה ככה סתם!!! אגב לגבי העניין של מה שכתוב למעלה אני פשוט לא נמצא הרבה במקום אם מחשב אז קשה לי לראות מה כותבים כל יום אבל ראיתי בערך ואני מקווה שיהיה יותר טוב

nawa

New member
ירוקים - המושג

המושג ירוקים החל להיטבע בלשון העברית בצה"ל, כאשר מגיע חייל חדש לצבא, החייל החדש פחות (זה שהגיע חודש לפניו) מרגיש ותיק ומכנה את החייל החדש ירוק... מכיוון שאני את הצבא עברתי מזמן, ממש מזמן (השתחררתי לפני 8 שנים) אימצתי את המושג לאחרונה, והכל כמובן בהומור ובלי לפגוע ! לסיכום הכוונה במושג ירוקים זה חדשים !

../images/Emo121.gifאני דווקא יודע שירוק זה אחד/ת

שאין לוה נסיון עם המין השני..

nawa

New member
מנצל"ש

למי שעדיין לא מכיר ולא יודע : האתר הזה של השוטים כולל בתוכו קישורים לראיונות, קטעים מהופעות, מידע על הלהקה, גלריה ולוח הופעות מעודכן של השוטים ושל מוש בן ארי - לנוחיותכם !!

איי אייי אייי נאור../images/Emo99.gif

איזה סיכום משובח. ובקשר לתשובה השבועית... פינת התרבות שלי תחזור כבר משישי הקרוב. הפסקתי בגלל שבקושי עליתי למחשב. היה המון עיסוקים אחרים מסביב. אז יאללה אנשים שלחו יצירות אני מחכה!

למעלה