סתם כי ממש ממש מוצף פה

xXx Lilo xXx

New member
סתם כי ממש ממש מוצף פה ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אזזז מרוב שיעמום נכנסתי לאתר של skelanimals כדי לראות אם יש ג'קטים חדשים ולשכנע את אבא לקנות לי. בקיצור, נכנסתי לעמוד של המפורסמים, וקלטתי את פארמור (בעיקר היילי) מתפרסמת לה עם skelanimals בWARPED TOUR (למי שלא מבין זה מן "הופעה" עם מלאמלאמלאמלאמלאאאאאאאאאאא הופעות של להקות משהו מטורף! שבעצם ואנס, skelanimals ועוד חברות משתתפות כדי לפרסם את ההופעות האלו... מגניב בטרוף) אז אני בטוחה שאתם ראיתם כבר כמה תמונות שלה איתם אבל עדיין! יש שם מלא תמונות שאני בתכלס לא ראיתי ששמו בפורום, או בכלל ראיתי באתר שלהם או במייספייס. ושלא נדבר על זה שיש מלאאאא תמונות מההופעה שלהם בWARPED TOUR 2007
כזה מגניב XD אז הינה לכם
http://skelanimals.com/gallery/paramore-warped-tour-2007 תהנו
(באלי על הג'קט השחור עם הפסים בסגול ;; )(באיטליה זה עלה משהו כמו 75 יורו, ואפילו בארה"ב זה זול יותר. הלוואי והיה בארץ)

נסטי XD

New member
חה, זה בתקופה שלג'וש היה שיער כזה..

לפני שהוא עשה גלאח בקראש
והתחתך בדאטס וואט יו גט
ואיפה יש את הג'קטים? ~מחפשת למצוא אולי לשכנע את ההורים שלי~

xXx Lilo xXx

New member
יש לך קישור לקולקצייה.../images/Emo29.gif

ולמטעה יש מלאאא חנויות וכול זה, אז בעקרון תלחצי על הוט טופיק ששם תמיד בטוח לקנות או באמזון...
לי לא מרשים, אמרו לי שאם אנשים אחרים קונים אז יתנו לי לקנות כאילו בקבוצה (בגלל המכס) מעצבנים.

Sacred Lie

New member
מה נהיה עם הפורום ?! אמאלה

לא הייתי פה מלא זמן וממש ריק מה נהיה ? O.O ובקשר לתמונות אני מכירה אותם תודה

Sacred Lie

New member
גם אנננניי ../images/Emo23.gif

סתכל נדפק לי המחשב לגמרי הוא לא נדלק בכלל אז סתם הייתי טיפה במחשב נייד של אחי כל פעם ולא היה לי זמן להכנס לפה ממש חחח יואו אני בשוק מהאי הצפות.

xXx Lilo xXx

New member
היית חסרה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

וגם סתיו נסעה ללונדון... ונסטי כבר לא פותחת משחקים
וליאור חוזרת רק היום מוויום כינרת... אבל בשישי יש לה סמינר... תפתחו כבר פינותתתתתתתתתתת אולי זה יעורר אותם XD

xXx Lilo xXx

New member
אמממ......./images/Emo29.gif

אבל אם אנלא טועה האחרון שלך היה "זה או זה"... אז תעשי אם את רוצה את "מה עדיף בקיצוניות" נגיד כותבים תדברים הכי הזויים והכי קיצוניים וצריך לבחור 1 מתוך 2 אופציות
זה כמו "זה או זה" רק יותר קיצוני ולא בוחרים בין גיטרה לעכבר או משהו כזה... סתם הצעה

Johnni456

New member
את שואלת אותי?../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

אני חושבת שצריך לגמור את הקומיקס שלנו וכבר ושאת צריכה לספר לי מי השותף שלך ושאת צריכה להתחבר כבר O: נונו את מתחברת?

Sacred Lie

New member
הוו. חחחח

אני חשבתי כזה יואו אני בטח יבוא לפורום ויהיה מוצף וזה חחחחחח אני נכנסת אני קולטת את אותו שרשור מלפני שבוע באותו מצב O:

Emergency Exit

New member
חזרתי../images/Emo6.gif

אבל נכון ישלי סמינר.
ואין לי כוח בשיטטטטטטטט. עצובלי טוב נו נקווה שיהיה כיף.

למעלה