סתם כי משעמם לי.... כנסו

סתם כי משעמם לי.... כנסו

אז כמה שאלות כלליות:
שם:
אזור מגורים:
עושה בחיים:
וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1.
פיל - 2.
מדוזה - 3.
איצטרובל - 4.
מנהיג - 5.
לימור לבנת - 6.
נסיגה - 7.
מצלמה - 8.
מלטף - 9.
איש - 10.
מנורה - 11.
אדום - 12.
טיפש - 13.
קולני - 14.
תמונה - 15.
חמוד - 16.
וואו - 17.
נהר - 18.
ברכה - 19.
צבא - 20.
מנהל - 21.
ירקות - 22.
בובה - 23.
מלחמה - 24.
ממשלה - 25.
שיר -
ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - 2. ורוד - 3. אדום - 4. כחול - 5. אפור - 6. צהוב - 7. שחור - 8. לבן - 9. חום - 10. סגול -
השיר שהכי מחמם לי את הלב: כי:
השיר שגורם לי להזיל דמעה: כי:
השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: כי:
השיר שהכי מחובר אלי: כי:
השיר שהכי מצחיק אותי: כי:
השיר שהכי משקף אותי: כי:
הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב:
הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע:
סרט שממש אהבתי:
סרט שממש לא אהבתי:
אילו סרטים אני אוהב/ת לראות?
ספר טוב שקראתי ומומלץ:
ספר שיש לברוח ממנו:
אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא?
הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה:
הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה:
הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה:
הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה:
הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה:
ציטוט נבחר: כי:
דמות נערצת: כי:
הכי אני אוהב/ת לעשות:
הכי אני שונא/ת לעשות:
הכי אני אוהב/ת את:

נאה דורש נאה מקיים ../images/Emo60.gif

אז כמה שאלות כלליות: שם: עדית גיל:21 מין: נקבה אזור מגורים: מרכז-ראשון לציון עושה בחיים: כ-ל-ו-ם וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - שמן 2. מדוזה -דבק 3. איצטרובל- חורף 4. מנהיג -צבא 5. לימור לבנת-מכוערת 6. נסיגה -כאב 7. מצלמה - תמונות 8. מלטף - נעים 9. איש -אשה 10.מנורה -אור 11.אדום -אהבה 12.טיפש - מצחיק 13.קולני -אני
14.תמונה -זכרונות 15.חמוד -כלב 16.וואו - שגעון 17.נהר -מין 18.ברכה -
19.צבא - מדים 20.מנהל - בית ספר 21.ירקות -טעים 22.בובה -בארבי 23.מלחמה -דם 24.ממשלה -לא מעניין 25.שיר - nova ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק -דשא 2. ורוד - הומואים 3. אדום -אהבה 4. כחול -ים 5. אפור -חורף 6. צהוב -שמש 7. שחור -עצב 8. לבן - טיפקס 9. חום -אדמה 10. סגול -טלאטביז השיר שהכי מחמם לי את הלב: יש הרבה..... כי:קשה לי לבחור השיר שגורם לי להזיל דמעה: קשה בלעדייך כי:סיפור ארוך השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: כל שיר של איזבו כי: לא אוהבת אותם כלכך השיר שהכי מחובר אלי:יש הרבה כי:ככה השיר שהכי מצחיק אותי: mr jones כי:אני וטלי חיברנו לזה תנועות וזה חופשי מצחיק השיר שהכי משקף אותי: :( כי: הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב: מיליון דולר בייבי הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: הפרופסור המטורף סרט שממש אהבתי: קוראים לי סם סרט שממש לא אהבתי: הפרופסור המטורף אילו סרטים אני אוהב/ת לראות?קומדיה, מתח, דרמה ספר טוב שקראתי ומומלץ:משוואה עם נעלם ספר שיש לברוח ממנו: לא יצא לי לקרא.... אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? מתח... הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: חחחח.... לא לכאן... הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה:רבתי עם המיטש' הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: קיבלתי מתנה שווה ליומהולדת הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: מעודד???????? הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: החלטתי לעשות חרם על המיטש ציטוט נבחר: "אם אין אני לי מי לי" כי: לומדים את זה בדרך הקשה דמות נערצת: אבא שלי כי:ככה! הכי אני אוהב/ת לעשות: לישון הכי אני שונא/ת לעשות: לנקות הכי אני אוהב/ת את: אבא שלי

O L i T

New member
מה את עושה ערה ב 7 בבוקר?? ../images/Emo12.gif

אז כמה שאלות כלליות: שם: אולי גיל: 14 מין: נקבה אזור מגורים: צפון - גליל - חור - קרית שמונה עושה בחיים: לומדת? וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - גדול 2. מדוזה - כואבת 3. איצטרובל - עץ? 4. מנהיג - לא אני 5. לימור לבנת - הרסת לי את החיים 6. נסיגה - התנתקות 7. מצלמה - פוטוגנים 8. מלטף - קוקי 9. איש - אדם 10. מנורה - אור 11. אדום - דם 12. טיפש - מטומטם 13. קולני - קרציה 14. תמונה - קיר 15. חמוד - מאמי 16. וואו - איזה יוווווופי 17. נהר - ירדן 18. ברכה - גאד בלס יו 19. צבא - בהצלחה 20. מנהל - להסתבך 21. ירקות - חשוב 22. בובה - חברה 23. מלחמה - רע 24. ממשלה - קקי 25. שיר - הדבר הכי טוב שקורה ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - טבע 2. ורוד - נחמד 3. אדום - דם 4. כחול - freedom 5. אפור - עצב 6. צהוב - מעניין 7. שחור - עמוק 8. לבן - ניטרלי 9. חום - אדמה 10. סגול - פרח השיר שהכי מחמם לי את הלב: יש כמה כי: קשה לבחור אחד, נו באמת השיר שגורם לי להזיל דמעה: Stereophonics - Maybe Tomorrow כי: כי הוא נכון.. בטח כי הוא אני השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: כל השירים הטחונים כי: כמה אפשר לטחון אותו דבר? השיר שהכי מחובר אלי: Alexi Murdoch - Orange Sky כי: ככה.. לפעמים הוא אפילו גורם לי להזיל דמעה ^^^^ השיר שהכי מצחיק אותי: שירים של NERD כי: הם ממש מצחיקים השיר שהכי משקף אותי: Stereophonics - Maybe Tomorrow כי: ככה.. קשה להסביר, ואפילו לא בא לי.. תשמעו אותו, זה אחלה שיר הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב: ממלכת גן עדן הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: היום אתה תמות סרט שממש אהבתי: Crash סרט שממש לא אהבתי: לא חסר כאלה אילו סרטים אני אוהב/ת לראות? כל מיני.. תלוי במצברוח.. אבל אף פעם לא קומיות רומנטיות.. בעע
ספר טוב שקראתי ומומלץ: האלכימאי.. מומלץ מאוד ספר שיש לברוח ממנו: לא יודעת.. אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? כל מיני הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: אתמול חחחחחחחחחחחחח הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה: וואלה.. לא יודעת הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: סבתא הביאה לי כסף לחג!!
הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: אמרו לי למה אין לי חבר (כן זה מעודד, כי לפחות אני יודעת מה הסיבה שאני בדד כבר המון זמן) הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: בנים זה עם מטומטם, ויסלחו לי כל הבנים החמודים, שמה לעשות, אני לא מכירה! ציטוט נבחר: חיה ותן לחיות כי: אם כל אחד יפנים אותו, יהיה לנו עולם נורמלי דמות נערצת: אימא שלי (רק שלא תקרא את זה כי היא מה זה תתפוס מעצמה) כי: כי כמה שאני שונאת אותה והיא מעצבנת, היא אישה מדהימה, ואחרי כל מה שעבר עליה וכל מה שהיא עוברת, היא עדיין עומדת על הרגליים והיא מחייכת והיא מתמודדת והיא נשארת למרות שהיא ממש לא חייבת. הכי אני אוהב/ת לעשות: לשמוע מוזיקה הכי אני שונא/ת לעשות: לנקות הכי אני אוהב/ת את: הכלב שלי!! ואת החברות שלי!! AOS לנצח
חג שמייח יו אול וגמר חתימה טובה (??)

dsol

New member
בלופפפפפפפפ

אז כמה שאלות כלליות: שם: דודי גיל: 17 מין: זכר אזור מגורים: אשדוד עושה בחיים: לפעמים וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - פילון אפו ארוך 2. מדוזה - צלילה 3. איצטרובל - כואב 4. מנהיג - שילטון 5. לימור לבנת - בלעעע 6. נסיגה - עזה 7. מצלמה - שוווה 8. מלטף - כלב 9. איש - אישה 10. מנורה - אור 11. אדום - אודם 12. טיפש - לימור לבנת (?) 13. קולני - מגפון 14. תמונה - לא אוהב 15. חמוד - לא אני 16. וואו - שיגעון (צביקי פיקי) 17. נהר - סירה 18. ברכה - תבורך 19. צבא - איכס 20. מנהל - בית ספר 21. ירקות - ירקן 22. בובה - כוסית 23. מלחמה - שלום 24. ממשלה - שילטון 25. שיר - יפה ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - מלפפון 2. ורוד - ורד 3. אדום - עגבניה 4. כחול - שמיים 5. אפור - חיים 6. צהוב - צוהר (נו הטושים האלו) 7. שחור - שולט 8. לבן - מחברת 9. חום - חרא 10. סגול - לילך השיר שהכי מחמם לי את הלב: ואיי קשה... כי: קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים השיר שגורם לי להזיל דמעה: לחבק אותך - סינרגיה כי: עזבו... השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: מזרחית... כי: לא מתצאו דבר כזה במחשב שלי השיר שהכי מחובר אלי: רוב השירים של אפרת גוש כי: כל כך מתאים לי בזמן האחרון השיר שהכי מצחיק אותי: מועדון ריקודים - אפרת גוש כי: לא יודע שיר מגניב כזה תמיד מצמח אותי השיר שהכי משקף אותי: שנינו שווים - אביב גפן כי: אני הטמבל בשיר הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב: 50 דייטים ראשונים 1 אמריקה X הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: לשבור את החוקים סרט שממש אהבתי: שלוש-עשרה/על בנים ועל בנות סרט שממש לא אהבתי: יש הרבההההה אילו סרטים אני אוהב/ת לראות? דרמה ספר טוב שקראתי ומומלץ: פעם קראתי את "צוללים קדימה" של גלילה רון פדר...ספר ממש מומלץ (אבל מה אני זוכר זה היה בכיתה ו') ספר שיש לברוח ממנו:כל ספר בעיקרון.... אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? לא אוהב הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: שאין לי חיים הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה: שאין לי חיים הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: אממממ לא יודע הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: גם.... הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: שאין לי חיים ציטוט נבחר: "המוות לא כל כך גרוע, עובדה שאף אחד לא חזר משם" כי: אני המצאתי אותו :) דמות נערצת: ספיידרמן ספיידרמן כי: הוא מגניב הוא מהיר הוא חזק (חעחח זה השיר פתיחה אל תשאלו למה אני עדיין זוכר) הכי אני אוהב/ת לעשות: בעיקרון... כלום , יענו לשבת לראות משהו ולא לעשות כלום הכי אני שונא/ת לעשות: צבא הכי אני אוהב/ת את: סוד

עונה...

אז כמה שאלות כלליות: שם: אלה גיל: 15 מין: נקבה אזור מגורים: נהריה עושה בחיים: לומדת :| וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - גדול 2. מדוזה - אוווץ' 3. איצטרובל - יער 4. מנהיג - אידיוט 5. לימור לבנת - זונות 6. נסיגה - התנחלות 7. מצלמה - סטרפטיז 8. מלטף - נעים 9. איש - רע 10. מנורה - אור, סינוור 11. אדום -אהבה 12. טיפש - עולים לי כמה שמות של אנשים מהשכבה שלי 13. קולני - ישראלים 14. תמונה - מצלמה 15. חמוד - דודי
16. וואו - שיגעון 17. נהר - רוגע 18. ברכה - שנה טובה 19. צבא - אחי 20. מנהל -בעעע 21. ירקות - עגבניה 22. בובה - מחרסינה 23. מלחמה - טפו טפו טפו 24. ממשלה - נוראית 25. שיר - שירה ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - טבע 2. ורוד - עדינות 3. אדום - אהבה 4. כחול - רוגע 5. אפור - קרירות 6. צהוב - קנאה 7. שחור - עירבוב של הכל 8. לבן - חסר כל רגש/צבע... 9. חום - לכלוך 10. סגול - שאנטי השיר שהכי מחמם לי את הלב: אין ממש משהו שמחמם את הלב... כי: שירים מעציבים אותי השיר שגורם לי להזיל דמעה: כרגע, maroon 5- she will be loved כי:גם אני רוצה להיות נאהבת
השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: לא הבנתי
כי: השיר שהכי מחובר אלי: יש הרבה... כי: אני מתחברת בקלות לשירים
השיר שהכי מצחיק אותי: שיר הצפרדע, CRAZY FROG כי: זה פשוט שיר קורע!!! השיר שהכי משקף אותי: שאלה טובה... "לא אומרת כלום-מטרופולין", "ספרי-סינרגיה" ועוד כמה.. כי: ... הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב: לא זוכרת
הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: אתמול בערב, שכחתי את שמו סרט שממש אהבתי: פרל הראבור סרט שממש לא אהבתי: לא זוכרת סרטים כאלו אילו סרטים אני אוהב/ת לראות? מממ... קומדיה/דרמה/מתח ספר טוב שקראתי ומומלץ: קן הקוקיה!!! הספר הכי הכי טוב בעולם! ספר שיש לברוח ממנו:הארי פוטר
(
) אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? לא קוראת הרבה.. הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: חחח פדיחת השנה שלי... לא ארחיב עליה הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה: ואוו... אני יכולה לרשום תנך שלם פה. הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: :S הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: הצלחתי במבחן במתמטיקה הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: :"ואוו... אני יכולה לרשום תנך שלם פה." ציטוט נבחר: החתימה שלי, השמיים הם הגבול (השמיים הם קו הזינוק), חיוכו, זה לא עולה כסף כי: זה ככ נכון דמות נערצת: אין ממש כי: לא יודעת, לא חושבת על מישהו כרגע הכי אני אוהב/ת לעשות: לא יודעת כבר הכי אני שונא/ת לעשות: לא יודעת הכי אני אוהב/ת את: עדיתושקה המקסימה!

ברררר

New member
וול

אז כמה שאלות כלליות: שם:בר גיל:17 בינואר מין:היפה, השולט אזור מגורים:צפון, משגב עושה בחיים:תלמידה בתיכון וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - אוזניים 2. מדוזה - שקוף 3. איצטרובל - מחט 4. מנהיג - נוצה 5. לימור לבנת - חליפה 6. נסיגה - צעד 7. מצלמה - עדשה 8. מלטף - משקר 9. איש -ראש 10. מנורה -אור 11. אדום -דם 12. טיפש - ריר 13. קולני - ענבל 14. תמונה - צבע 15. חמוד - חיבוק 16. וואו - שיגעון 17. נהר - מים 18. ברכה - ילד 19. צבא - מדים 20. מנהל -עצוב 21. ירקות - סלט 22. בובה -
23. מלחמה - צעצועים 24. ממשלה - שששש 25. שיר -
ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - צבע עיניים, צבע שמשתלב עם כחול ואז נהיה מדהים 2. ורוד - כיפי, היפראקטיבי 3. אדום - מחוייט, רשמי 4. כחול - זורם, משתלב עם ירוק משו משו 5. אפור - פיג'מה ומצד שני חורפי 6. צהוב - ביצה! או צבע שיער 7. שחור - רשמי, מאופק, יפה 8. לבן - חגיגי, חיוור או יפה 9. חום - בזמן האחרון יפה 10. סגול - חציל השיר שהכי מחמם לי את הלב:יש כמה! 1. כמה שאני אוהב- עברי לידר + עוד הרבה שירים של עברי 2. WARNING SIGN- COLDPLAY+ עוד הרבה שירים של קולדפליי כי:הם מדברים על אהבה, אבל לא על הקטע של יש הכל מושלם אלא על קטע אחר, וזה הרבה יותר קולע והרבה יותר יפה. חוצמזה שהם השירים האהובים עלי בעולם. השיר שגורם לי להזיל דמעה:FIX YOU- קולדפליי ועוד מלא של עברייי וגם YOUR LOVE HAS GONE AWAY- NOVA כי:זה שיר מדהים ביופיו. ושירים כאלה גורמים לי לבכות מרוב התרגשות. השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה:הרבההההההההה.... חצר המלך- אביב גפן כי:זה שיר מעצבן השיר שהכי מחובר אלי:החברים הישנים שלי- עברי לידר כי: זה עושה לי הרבה השיר שהכי מצחיק אותי:הסוד- שרית חדד, סבלימינאל והצל כי: זה מצחיק השיר שהכי משקף אותי:לחיות נכון- רונה קינן כי:אוווווו לה לה לה גם אני רוצה, לחיות נכון! הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב:"הטיסה" אתמול הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע:"המורדים המסע אל החלום"
סרט שממש אהבתי:פורסט גאמפ, להתחיל מחדש. סרט שממש לא אהבתי:"בקול גדול" אילו סרטים אני אוהב/ת לראות?סרטי נעורים, קומדיות רומנטיות ספר טוב שקראתי ומומלץ:הארי פוטר- כולם, וסדרת אנגוס!, בורות. ספר שיש לברוח ממנו:העולם, התחת שלי ועוד דברים גדולים ועגולים
. אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא?קלילים בדרך כלל, שבנות כאילו כותבות יומן, אבל עודה שהתחברתי גם להארי אהובי משכבר הימים. הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה:לא יודעת. לא קורים לי דברים מצחיקים
הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה:הכללללללללללללל, כמעט הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה:**חסוי** הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה:**חסוי** הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה:נו נו נו ציטוט נבחר:"וגם אני נשארתי כמעט אותו דבר, מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר" כי:זה מדהים וזה נכון וזהו. דמות נערצת:אין דבר כזה נערצת. מוערכת! מעורכת יש את ההורים שלי, את עצמי אפילו, את עברי לידר, את להקת קולדפליי, את להקת נובה והרבה אחרות. כי:ההורים שלי כי הם פשוט ראויים להערכה, אותי כי גם אני
ואת הואמנים כי אני אוהבת את המוזיקה שלהם וזה ראוי להערכה! הכי אני אוהב/ת לעשות:לישון, לאכול, לעשות סקי, ללכת להופעות. הכי אני שונא/ת לעשות:ללכת לבצפרררררררררררר הכי אני אוהב/ת את:עצמי. זה הכי חשוב. וגם את המשפחה שלי שווה בשווה. אח"כ זה כבר סיפור אחר. תודה עדיתו'ש! איט ווז פאן.

מעתיקנית../images/Emo3.gif

[הכל פה על עברי כי העתקתי את התשובות שלי מהפורום שלו...
] אז כמה שאלות כלליות: שם:הגר גיל: 18 מין: נקבה. אזור: השרון. עושה בחיים: כלום
. למה? כי אני עצלנית. וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - ורוד. 2. מדוזה - אווץ'. 3. איצטרובל - עץ. 4. מנהיג - חוכמה [האמת, הדבר הראשון שעלה לי לראש זה לידר...]. 5. לימור לבנת - טיפשות. 6. נסיגה - המוח שלי ריק. 7. מצלמה - כשאתה לבד. 8. מלטף - ומשקר [כנראה שאני לא יכולה להמנע מזה]. 9. איש - יקר. 10. מנורה - חושך. 11. אדום - נשיקה. 12. טיפש -
13. קולני - פאקצה. 14. תמונה - זכרון. 15. חמוד - כלבים. 16. וואו - הופעה של עברי. 17. נהר - תנסה להבין את המים שזורמים במורד ה-... 18. ברכה - צביעות. 19. צבא - מלחמה. 20. מנהל - כוח. 21. ירקות - בלע. 22. בובה - אחת. 23. מלחמה - מוות. 24. ממשלה - שחיתות. 25. שיר - מוזיקה
. ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - פריחה. 2. ורוד - שמחה. 3. אדום - דם. 4. כחול - שמיים. 5. אפור - חורף
. 6. צהוב -
. 7. שחור - ג'ון
. 8. לבן - חג. 9. חום - עץ. 10. סגול - סלקום
. ואיך אפשר בלי: "העברי שלי"... השיר שהכי מחמם לי את הלב: זכיתי לאהוב. כי: הוא מרגש, מה. השיר שגורם לי להזיל דמעה: שירים. כי: אין לי מושג
. השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: בובה אחת. כי: כי אני לא אוהבת אותו. השיר שהכי מחובר אלי: להבין את המים. כי:
. השיר שהכי מצחיק אותי: יותר מידי הרבה. כי: משחקת טטריס. השיר שהכי משקף אותי: אישה לויתן. כי:... בואו נחשוב... אולי קצת דברים אחרים? הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב: הנעלמים. הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: יומני הנסיכה 2. סרט שממש אהבתי: רקוויאם לחלום. סרט שממש לא אהבתי: נפוליאון דינמייט. ספר טוב שקראתי ומומלץ: ורוניקה מחליטה למות. ספר שיש לברוח ממנו: לא יודעת... אילו סרטים אני אוהב/ת לראות? אימה ודרמה. אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? לא יודעת... הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: העלנו זכרונות מהיסודי, זה היה מצחיק
. הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה: אבא אמר שהוא לא מוכן לנסוע עד נס ציונה רק כדי שאני אלך להופעה של עברי. הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: השלמתי עם חברה שלי. הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: מצאתי עם מי ללכת להופעה של עברי. הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: יש יותר מידי. הכי אני אוהב/ת לעשות: לישון. הכי אני שונא/ת לעשות: להתעורר. הכי אני אוהב/ת את: סאם
ולולה
.

Amber

New member
הרגע קמתי... תסלחו לי ../images/Emo13.gif

אז כמה שאלות כלליות: שם: ענבר גיל: 21 מין: נקבה (מילה מעצבנת, נכון?) אזור מגורים: חולון סיטי עושה בחיים: מחכה למשיח וממלצרת לפעמים... וקצת דברים אסוציאטיביים: (הוראות: תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה, ותנסו להיות מקוריים - זה יכול להיות כיף...) 1. פיל - ורוד 2. מדוזה – שקופה 3. איצטרובל - הבית הישן שלי 4. מנהיג - כוח 5. לימור לבנת – מדליית זהב... 6. נסיגה - חיילים 7. מצלמה - החדשה והיפה שלי 8. מלטף - ומשקר 9. איש – יקר (נו... מה?!) 10. מנורה - אור בבית 11. אדום – הבד הזה... שמנפנפים בו לפני שוורים 12. טיפש - טיפש 13. קולני - מעצבן 14. תמונה - זכרון 15. חמוד - חיבוק 16. וואו – האחיות פיק 17. נהר - הירדן 18. ברכה – ברכה מצחיקה שמישהו עשה לי. אבל הכי מצחיקה בעולם! 19. צבא - ראש הנקרה 20. מנהל - משרד 21. ירקות - בריאות 22. בובה - יפה 23. מלחמה - חיילים. עצב 24. ממשלה – לא מבינה בנושא 25. שיר - רוגע ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - קנאה 2. ורוד - תינוקות 3. אדום - פיתוי 4. כחול - פטריוטיות 5. אפור - פחד 6. צהוב – צבע שאסור ללבוש
7. שחור - מלנכוליה... אבל נעימה 8. לבן – החדר שלי 9. חום - נפילה 10. סגול -ילדות השיר שהכי מחמם לי את הלב: נוצה ברוח של קלינשטיין. וגם איש יקר של עברי כי: בשביל להסביר על שניהם אני צריכה שרשור משלי... אז נסתפק ב"הם מזכירים לי אירועים מאוד משמעותיים") השיר שגורם לי להזיל דמעה: על הגשר הישן- ה-קלינשטיין. מילים של צרויה להב. כי: הוא הכי אמיתי שאפשר השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: בריטניות ורוניות ורוצחות שירים כמו ג'סיקה סימפסוניות למיניהן... כי: אני שונאת את מה שהן עושות לעולם השיר שהכי מחובר אלי: Robbie Williams - Strong כי: המממ... זה שיר ענק השיר שהכי מצחיק אותי: הדורבנים – יופי טופי אחלה בחלה כי: שרו לי אותו פעם בקשר כשהייתי עצובה ומאז הוא מעודד אותי בכל מצב השיר שהכי משקף אותי: אפשר ךהגיד שזה אישי מדי? כי: אז זה אישי מדי... הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב: רקוויאם לחלום בפעם המי יודע כמה (ואני אתלהב ואספר שהזמנתי אותו ב- DVD סוף סוף!! את גרסת הבמאי הלא מצונזרת! זהו. כיף לי
) הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: לא זוכרת. רעש לבן לא היה משהו.... סרט שממש אהבתי: רקוויאם לחלום. Fight Club... בית של חול וערפל... מיסטיק ריבר סרט שממש לא אהבתי: תפוס את הכלה... ג'יפה של סרט. אילו סרטים אני אוהב/ת לראות? פסיכודלי, מותח, פשע, כלא... לא יודעת להגדיר. סרטים חכמים. ספר טוב שקראתי ומומלץ: מישהו לרוץ איתו. ו"הגר" של יוכי ברנדס המקסים ספר שיש לברוח ממנו: אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? אין ז'אנר מסויים הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: קרו לי הרבה... הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה: אבא של חברה מאוד טובה שלי שנפטר. הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: עברי קבע הופעה אינטימית בצוותא הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: פגשתי מישהו שלא ראיתי שנתיים והיה כל כך כיף! הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: לא הצלחתי להגיע לראש הנקרה לשתיה של חברות שלי ציטוט נבחר: You can't shit a shitter כי: אני לא זוכרת ציטוטים אחרים מ"אוז" דמות נערצת: טום פונטאנה כי: אני מעריצה אותו כמו פקאצה מושלמת. וכי הוא גאון וכל עבודה שלו היא משהו שניתן ללמוד ממנו הכי אני אוהב/ת לעשות: לשמוח הכי אני שונא/ת לעשות: לחלוב את הפרות שלנו... ולצאת לעבודב כשחם בחוץ הכי אני אוהב/ת את: המשפוחה שלי...

שישיץ

New member
נושא להודעה_../images/Emo79.gif

ועכשיו (שאין שמים) - אז כמה שאלות כלליות: שם: שירן גיל: 17!!! מין: נקבה אזור: באר שבע עושה בחיים: תלמידה ממורמרת למה? חוק חינוך חובה או משהו וקצת דברים אסוציאטיביים: 1. פיל - ד"ר 2. מדוזה - ים 3. איצטרובל -חורף 4. מנהיג - מדצ"ים 5. לימור לבנת - אילנה מלכה 6. נסיגה - שטחים 7. מצלמה - חן 8. מלטף - ומשקר 9. איש - יקר 10. מנורה - האמוטיקון של תפוז- 11. אדום - ירוק 12. טיפש - אני 13. קולני - לן 14. תמונה - ילדים 15. חמוד - דרור 16. וואו - פקצות 17. נהר - לא ישראל 18. ברכה - יומולדת 19. צבא - בקרוב 20. מנהל - זונע 21. ירקות - צריכה לאכול יותר 22. בובה - שמחה מדי 23. מלחמה - ושלום 24. ממשלה - מושחתת 25. שיר - עצוב ועכשיו קצת עם צבעים... מה אומר לכם הצבע הבא? 1. ירוק - ברק 2. ורוד - כיתה ט' 3. אדום - נטליה אוריירו 4. כחול - שמים 5. אפור - אפודה יפה 6. צהוב - שמש 7. שחור - טקסים 8. לבן - טקסים שאני לא משתתפת 9. חום - שוולד 10. סגול - אני ואיך אפשר בלי: "העברי שלי".. השיר שהכי מחמם לי את הלב: כשהכל יעבור כי: נו מה חסר השיר שגורם לי להזיל דמעה: כשהקיץ יבוא כי: נו השיר שגורם לי להקפיץ אותו קדימה: זכיתי לאהוב כי: הוא חרוש ונמאס השיר שהכי מחובר אלי: שאני הכי מחוברת אליו כאילו? לא יודעת חושבת שבכל אבל.. 'זמן' בזמן האחרון כי: הכל כל כך מתחבר בשיר ויוצר מן שכרון חושים כזה כשאני שומעת אותו. השיר שהכי מצחיק אותי: לא מצחיק אבל 'יותר מדי הרבה' כי: השיר שהכי משקף אותי: כשהקיץ יבוא כי: אני מרגישה את אותם מילים, פשוט עברי רק כתב. בואו נחשוב... אולי קצת דברים אחרים? הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש טוב:סודות נעולים הסרט האחרון שראיתי שהיה ממש רע: מעבר לים סרט שממש אהבתי: מדגסקר סרט שממש לא אהבתי: ספר טוב שקראתי ומומלץ: פילוסופיה וסיינפלד ספר שיש לברוח ממנו: בעל זבוב בעברית אילו סרטים אני אוהב/ת לראות? תלוי במצב רוח כמעט הכל. חוץ ממוזיקלי אבל זה גם טוב לפעמים. אילו ספרים אני אוהב/ת לקרוא? כל ספר שגורם לחשוב אחרי שקוראים אותו. הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה: ראיתי אתמול עונה 10 של חברים הדבר הכי עצוב שקרה לי לאחרונה: לבד ביומולדת הדבר הכי משמח שקרה לי לאחרונה: החברים המדהימים שלי ביומולדת הדבר הכי מעודד שקרה לי לאחרונה: כנ"ל הדבר הכי מדכא שקרה לי לאחרונה: לימודים ציטוט נבחר: "החיים לבד ריקים מדי" כי: ככה דמות נערצת: אין כי: אין מישהו מושלם הכי אני אוהב/ת לעשות: לראות חברים הכי אני שונא/ת לעשות: ללמוד בכורח הכי אני אוהב/ת את: המשפחה והחברים זהו

../images/Emo41.gifעוד סקר../images/Emo41.gif

חזרתי עכשיו הביתה ואני לא נרדמת. משעמם לי. שם: אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: שנת הולדתך: שזה אומר שאתה בן..? גובה: מקום מגורים: לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אוהב את הבית שלך? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מהי שפת האם שלך? איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? כמה אחים יש לך? איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה: זמרת אהובה: זמר אהוב: בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות?

נו, שאלון לא סקר../images/Emo122.gif + עונה../images/Emo9.gif.

שם: הגר. אוהב ת'שם שלך? בערך. כינוי של חברים: האגיס. כינוי של המשפחה: אין. מין: נקבה. שנת הולדתך: 87. שזה אומר שאתה בן..? 18
. גובה: 158. מקום מגורים: הרצליה. לאיזו עיר זה קרוב? כפר שמריהו
. אוהב את העיר שלך? לא ממש. אין פה שום דבר חוץ ממקס ברנר. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אמ..לונדון
. אוהב את הבית שלך? לא, הוא קטן ומכוער. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? ת'חדר שלי
. מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית ופעם ידעתי טיפה ערבית. כמה אחים יש לך? 2. איך קוראים לאחים שלך? זה משנה? בני כמה הם? גדולים כאלה. חבר/ה? לא. מה שם הביצפר שלך? סיימתי ללמוד
. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: צבא זונה
. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא. צבע אהוב: כחול ושחור. צבע שנוא: אדום. אוהב את עצמך? לפעמים. אובססיבי? אם כן, למה? כן, למלא דברים, זה כל פעם משתנה. חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. להקה אהובה: נובה! זמרת אהובה: אפרת גוש, נראה לי... זמר אהוב: יש הרבה, אבל אמ..עברי
. בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: נענה על עברי, כי אין כל כך מה לכתוב על אחרים
. מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בתקופת האנשים החדשים, לא יודעת בדיוק מתי
. איך זה קרה? הייתי[ואני עדיין] גונבת לאח שלי דיסקים, אז במקרה גנבתי לו את עברי. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ברדיו? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אכן כן. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) נלך על אישה לויתן, למרות שיש לו שירים יותר טובים. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים. שורה אהובה מתוך השיר: "הקור יגמור אותי" [מפתיע, נכון?] מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בובה אחת. לא שונאת, אבל גם לא ממש אוהבת. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "והיתה לה ילדה אחת שצעקה במלחמה שהיא לא רוצה לבד". כמה דיסקים יש לו? 4 + פייט. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן, יש לי אפילו את חלקם פעמיים
. מה הדיסק האהוב עליך? יותר טוב כלום מכמעט/האנשים החדשים. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לצערי כן. כן?! איך קוראים לאמא שלו? דליה. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שיכניס את שירים, אישה לויתן והשיר ששרת לה לפלייליסט
. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? לא. הולך להופעות שלו? אכן. לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) נו, נענה עוד פעם על עברי
. בכמה הופעות כבר היית? של עברי? 12 או 13
. נהנת? לא. סבלתי נורא, בגלל זה אני ממשיכה ללכת. באיזו הופעה הכי נהנת? ממדיון, רעננה וחולון. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא נראה לי שהייתה כזאת
. אה, נזכרתי! בהופעה של סאבלימינאל לפני שעברי עלה בפסטיבל יותר. בלע. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא ממש הופעה, אבל היה מופע התרמה ל"תנו לחיות לחיות" וקיבלתי כרטיסים חינם. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: נובה
, אמדורסקי ואביתר בנאי. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: פורטיסחרוף בזאפה. אבל אח שלי שילם
. ההופעה הכי רחוקה: ניצנים. ההופעה האחרונה שהיית בה? בית הבובות ואיריס בבארבי בת"א. היית ברוק עצמאות השנה? לא. ושנה שעברה? גם כן לא. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 0 אם היית, באיזה הכי נהנת? - יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן
.

עצוב לי ......

שם:עדית אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: תושי כינוי של המשפחה:מפלצת, אזדרחת מין:נקבה שנת הולדתך:1984 שזה אומר שאתה בן..?21 גובה:1.60 מקום מגורים:ראשון לציון לאיזו עיר זה קרוב?נס-ציונה-רחובות אוהב את העיר שלך? כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?בתל אביב אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? ת'חדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים לאחים שלך?ענת בני כמה הם?20 חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:גנים/ח.קריית גנים/מקיף ה' היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן! היה לי כל כך כיף!!!! צבע אהוב:אדום שחור לבן צבע שנוא:צהוב,כתום, חום אוהב את עצמך?לפעמים אובססיבי? אם כן, למה?שתמיד יהיה קולה במקרר חושב שאתה בנאדם יפה? במידה מסויימת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?יש אנשים שכן ויש שלא להקה אהובה: Nova זמרת אהובה:מירי מסיקה זמר אהוב:עמי אברהמי.... סתם.... אספ אמדורסקי בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? nova-לפני בערך 4 שנים (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה?הם היו מופיעים בפאב בראשון ואני חושבת שהייתי בכל הופעה והופעה....וזה נמשך עד היום איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?בפאב בראשון הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים??!!!!!!!!!!!!!! כן! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן?grace (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים שורה אהובה מתוך השיר:i'v been there once... מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אין בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:אין כמה דיסקים יש לו?חחחח אחד....ולא רשמי יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא... צרוב מה הדיסק האהוב עליך?היחיד שיש לי :) יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי?קצת.... (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו?לא, לא עד כדי כך נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?הוא לא היה עושה..... האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא.... הולך להופעות שלו? כן לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?ה-מ-ו-ן נהנת? ברור באיזו הופעה הכי נהנת? בפעם הראשונה ששמעתי את החומר המקורי של נובה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא, לא הייתה קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?סוד הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:אספ אמדורסקי ההופעה הכי יקרה שהיית בה:אביב גפן-130 שקל, והיה שווה ההופעה הכי רחוקה:חחח... נובה- קיבוץ דן ההופעה האחרונה שהיית בה?להקה שהופיעה במיטש לא זוכרת ת'שם היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 4 או 5 אם היית, באיזה הכי נהנת?בראשון יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן מאמי היה אדיר!!!!!!!!!!!!! תודה

Amber

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif

טוב, על זה בא לי לענות... הקודם מייאש שם: ענבר אוהב ת'שם שלך? פעם לא אהבתי... אבל עכשיו נראה לי שכן כינוי של חברים: ברבור, ושתי כינוי של המשפחה: ענברית מין:
שנת הולדתך: 84 שזה אומר שאתה בן..? 21 גובה: מטר וכלום מקום מגורים: חולון סיטי לאיזו עיר זה קרוב? בת-ים, ראשון... אבל עזבו... זה קרוב לת"א וזה כל מה שאני צריכה. אוהב את העיר שלך? מממ... היא בסדר היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בחו"ל... לונדון. או ניו יורק אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר האינטימי שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית... ומתכננת ללמוד איטלקית. כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? גיא ואוריה בני כמה הם? 18 ו- 9 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? סיימתי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: בין לבין היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: בורדו צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך ?לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? המממ.. עזבו חושב שאתה בנאדם יפה? בימים טובים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג להקה אהובה: Red Hot Chili Peppers זמרת אהובה: לא נראה לי שיש כזו... זמר אהוב: רמי קלינשטיין... עברי בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: רמייייייייי קלינשטיין (כמו שהציגו אורחים ב"דודו טופז"
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני שנתיים כשהייתי במשמרת לילה בבסיס איך זה קרה? מישהו שר לי את השיר שלו "נוצה ברוח" בקשר ומאז השיר הזה תמיד יגרום לי לבכות כי באותה משמרת קרו כל כך הרבה דברים... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? די גדלתי עליו, אבל לא שמעתי אותו ביוזמתי לפני אותה משמרת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) נוצה ברוח. אבל זה לא ממש של קלינשטיין במקור אז... "שאלות". מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: "לפעמים את יודעת, רק הבכי מזמן לזמן, בא מתוך געגוע ישן" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? "אהביני" בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "אהביני- רק באהבה אפשר!" ... נו אין לי!!
כמה דיסקים יש לו? 9 + אוסף יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? כל מה שתרצי יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת
נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? אני רק רוצה שישיר לי את "נוצה ברוח"... וגם שהוא פשוט נראה לי בן אדם מקסים. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? כשהוא יתחיל כבר בסיבוב הופעות! לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? יופי.... עכשיו אני מרגישה מנודה
שתהיה לכולכם שבת מקסימה וכיפית! תאכלו רימונים שנשארו מראש השנה... זה טעים!!!

O L i T

New member
פור מי

שם: אולגה אוהב ת'שם שלך? יש לי ברירה? כינוי של חברים: אולי כינוי של המשפחה: אולי מין: נקבה שנת הולדתך: 90 שזה אומר שאתה בן..? 15 עוד מעט חעחע גובה: 174 בפעם האחרונה שבדקתי מקום מגורים: קרית שמונה לאיזו עיר זה קרוב? שום עיר אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? תל אביב שליטע
אוהב את הבית שלך? כה איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי מהי שפת האם שלך? אפילו שלא נולדתי פה, אני יודעת עברית הרבה הרבה יותר טוב מרוסית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? רוסית (בערך) ואנגלית כמה אחים יש לך? אח 1 איך קוראים לאחים שלך? אולג חעחע בני כמה הם? 23 חבר/ה? הלוואי מה שם הביצפר שלך? אצבע הגליל יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אין לי לאן לעבור וזאת שנה אחרונה אז שיהיה צבע אהוב: כחול/שחור צבע שנוא: אדום אוהב את עצמך? בסה"כ כן אובססיבי? אם כן, למה? שוקולד חושב שאתה בנאדם יפה? אני לא חושבת שאני מכוערת.. אז כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? איך אני יכולה לדעת? להקה אהובה: כרגע, לייף האוס אבל זה כל הזמן משתנה זמרת אהובה: אנה נאליק זמר אהוב: אקואלאנג/ג'ף באקלי בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אנה נאליק לפני איזה.. חצי שנה איך זה קרה? לא זוכרת.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? לא זוכרת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מאוד =] מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) wreck of the day מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? אממ אמממממ מילים? שורה אהובה מתוך השיר: cuz' love doesn't hurt so i know i'm not falling in love, i'm just falling to pieces מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? paper bag בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: To where there's no more rain and I can be me כמה דיסקים יש לו? 1 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? אין לי.. הורדתי אותו והשארתי את כל השירים שהכי אהבתי =] |מתוחכמת| מה הדיסק האהוב עליך? -- יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? איזה יופי!! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? חחחח לא לא עניתי על החלק האחרון כי הוא ממש לא רלוונטי, לצערי :( שיהיה לכם שבוע מעולה

למעלה