סתם כי משעמם לי אולי שכל אחד יעלה איזה עיצוב שלו שהוא ממש אוהב?
ק קוקילידה23 New member 13/9/10 #2 עיצוב אהוב../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif עשינו את זה פעם.. לא הייתה היענות, אבל אשמח לנסות שוב זה עיצוב שהכנתי לילדה שחגגה יום הולדת ורצתה את ההזמנה באווירת "הישרדות". יצרתי פה כמה דברים לבד וזה היה ממש נחמד
עיצוב אהוב../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif עשינו את זה פעם.. לא הייתה היענות, אבל אשמח לנסות שוב זה עיצוב שהכנתי לילדה שחגגה יום הולדת ורצתה את ההזמנה באווירת "הישרדות". יצרתי פה כמה דברים לבד וזה היה ממש נחמד
M matapuz New member 19/9/10 #31 ../images/Emo9.gif חשבתי על השחור כ"הכבשה השחורה במשפחה" עזוב... יש לי דימיון מפותח
R RobotBoy New member 19/9/10 #32 זה פולי קפה, הם כולם שחורים ! או יותר נכון חומים. אולי התת מודע שלי התכוון לאינדיבידואליזם של כל אחד. *פלצנות*
זה פולי קפה, הם כולם שחורים ! או יותר נכון חומים. אולי התת מודע שלי התכוון לאינדיבידואליזם של כל אחד. *פלצנות*
R RobotBoy New member 19/9/10 #33 לא.. לצערי לא למדתי את מיסתורי הפוטושופ ניסיתי, אבל לא הצלחתי זה נעשה עם הגימפ GIMP
ק קוקילידה23 New member 14/9/10 #14 אני לא מעלה תמונות שלי או של הקרובים... אבל אחפש משהו שלא רואים את הפנים
ק קוקילידה23 New member 16/9/10 #20 מתנה שעשיתי להורי../images/Emo9.gif הגדלתי את התמונה והוספתי לה מסגרת בצהב זהב עדין.. יצא יפה
א אורלי שמיר New member 14/9/10 #6 לא כתבתי הצילום הוא שלי והעיצוב גם הוא שלי בתמונה בעלי והבת הקטנה שלי