סתם ככה, באמצע יום לימודים

סתם ככה, באמצע יום לימודים

פשוט כי אני לא מצליחה לכתוב את הדו"ח הזה ומרגישה אהבלה עם תעודות- מי אמר למי ובאיזה הקשר ? "Do we have some sort of condensed... Reader's Digest index... of, well... all human knowledge? "We usually just use Margaret."

o n o f f

New member
זה נישמע כמו משהו ש...

מתאים לג'וש להגיד, אולי לליאו אבל אין לי שמץ....

Popeye78

New member
אני הייתי מהמר על CJ לליאו

בעקבות מידע שהיא צריכה לתדריך.

לא ולא... ../images/Emo6.gif תגידו כשאתם רוצים רמז

[מצד שני, ה-commander in chief, או שמא, ה-captain, טרם ניסה את כוחו, כך שיש לי סבלנות.]

אולי זה יספק

twenty hours in America I SAM: All right. Do we have some sort of condensed Readers Digest index of... well, all human knowledge? GINGER: We usually just use Margaret. סם צריך להחליף את ג'וש (שהלך לאיבוד באינדיאנה) ולהצתוות לנשיא לפגישות של אותו יום עוד כמה קטעים מבריקים: JOSH: First guy to miss has to shave his beard. - כשג'וש צועק לסאם במזכירה הטלפונית - כשמתברר שהם "איבדו" שעה - וכמובן: I love dry rub

CIC, אתה תמיד מספק אותי

ושכחת את התגובה של טובי להצעה של ג'וש: first guy to miss has to begin every conversation with "I work at the White House"

Nimst

New member
אוי, זה היה פשוט ענק

Yeah, can I tell you something? People are going think you're a lot cooler if you don't say that yourself, but rather let them find out on their own.

טוב חברים, הגיע זמן הרמז...

עם כל הכבוד ל-CIC - אתם רחוקים עד מאוד. אז הנה שני רמזים קלילים לחידוד האוירה: 1. נא לא להניח שמי שמתייחס למרגרט הוא בהכרח ליאו. 2. הפרק ממנו נלקח הציטוט מופיע באחת החידות בעמוד זה. הילה, שתוהה מה היא מקבלת אם היא מכניעה את מיטב מוחות הפורום... המממ....

למעלה