סתם ככה, דיווח 'על הדרך'....

dreaming h

New member
סתם ככה, דיווח 'על הדרך'....

בסופ"ש האחרון יצאנו ללכלך את הסנדלים בחול דיונות אמיתי. הדרמנו עד חולות סמר הרחוקים. במיני ואן הפעם: קונכולוג, Blackstart, tesnake, ד' מב"ש, יונתן ואנוכי. מה שרצינו (זעמן יפהפה ותלום קשקשים מדברי) לא מצאנו, אבל היו מציאות אחרות: עכנים גדולים, מטבעון מדבר, ישימוניות תמנע, שממיות בתים, שממיות ערבה, נחושית חולות, נחושיות עינוניות ונדמה לי שזהו. חשוב לציין ששוטטות בחולות סמר בשעות הערב והלילה מצריכה תיאום מראש עם הפקח המקומי והצבא. כניסה לשטח ללא תיאום תקפיץ את הגזרה, וזו נסיעה באמת ארוכה בשביל לחזור כלעומת שבאת. התמונות שלי עדיין על המצלמה, אנסה להעלות אותן בערב, אם יצא משהו. עד אז, אשמח אם קונכולוג וblackstart יעלו תמונות שלהם.. שבוודאי מוצלחות יותר משלי..

dreaming h

New member
והשני

בתמונה הראשונה - נקבת עכן גדול צעירה. בשניה - זכר בוגר.

הנה כמה תמונות שאני צילמתי מהפעם

הראשונה שיצא לי לצאת לסיור חולות מוצלח. הנה תמונה של עכן גדול בוגר

OREAL1111

New member
תמונות יפות..

שתיכם (רק בישביל לא לבלבל ת'שירשור),ממש אהבתי את התמונה הראשונה .

Itamar Levy12

New member
תמונות נהדרות הדר הראשונה באור יום?

כנ"ל יונתן אחלה תמונות,שירשרתי להדר בשביל לא לבלבל את כל השירשור.

snake liron

New member
תמונות מהממות!

אתם צלמים מוכשרים התמונה הראשונה של הדר ממש ממש יפה !

Itamar Levy12

New member
אין פה שום דבר של קשיחות

פשוט זה נורא מציק ומבלבל שלא משרשרים כמו שצריך,וזה דבר כ"כ פשוט (במיוחד שהילד הזה "מנהל קומונה" אז הוא צריך לדעת). כל הממשק הזה(שהוא גאוני ומסודר מאוד אם עובדים איתו נכון) תלוי בקטע של שירשור נכון.

snake liron

New member
מה קרה מה הסיפור שלך?! יצא בטעות

בוא קח סכין תרצח אותי וזהו! איך אני אוהב את אלה שעושים מכל דבר דרמה!?! מה קרה?! מלחמה? כמו שמישהו שואל משהו אומר משהו לא במקום מתנפלים עליו כמו איזה עורבים מה קרה!?

snake liron

New member
מבטיח לך שזה לא קרה בגלל

השיחה הזאת

למעלה