סתם ככה, רעיון לשיר יפה ורומנטי

*שיר

New member
סתם ככה, רעיון לשיר יפה ורומנטי

בדרך לעבודה שמעתי את Most Beautiful של REM ונזכרתי שזה שיר מקסים ונורא רומנטי. אז רק רציתי להוסיף את זה פה לרשומות...

שיר מדהים...

אחלה בחירה... הבעייה שהוא קצת one-sided... הנה המילים, בכל אופן: My Most Beautiful / REM I´ve found a way to make you I´ve found a way a way to make you smile. I read bad poetry into your machine I save your messages just to hear your voice. You always listen carefully to awkwards rhymes. You always say your name. Like I wouldn´t know it´s you, At your most beautiful. I´ve found a way to make you I´ve found a way a way to make you smile At my most beautiful I count your eyelashes secretly. With every one, whisper I love you. I let you sleep. I know you´re closed eye watching me, listening. I thought I saw a smile. I´ve found a way to make you I´ve found a way a way to make you smile. ,

sariteran

New member
שיר, זה השיר שבחרנו!!!

... זה כנראה יהיה השיר שאיתו ערן ואני "נצעד" לחופה. זה היה הרעיון הראשון ומאז אף שיר לא מצליח לגבור עליו. מסתבר שצריך ללכת עם האינסטינקטים הראשוניים שלך...

*שיר

New member
איזה יופי! בעיני זה שיר פשוט מדהים ../images/Emo23.gif

הייתי בוחרת אותו לעצמי אלא שהחתן רוצה שיר עברי וגם זו הבחירה שלו (אני בחרתי את שיר היציאה) איזה כיף לכם!!

הילית*

New member
שיר, איזה שיר בחרתם כשיר כניסה

גם אנחנו רוצים שיר עברי ואני מאוד קשה בנושא.... החתונה מתקרבת ואין שיר...

*שיר

New member
אני עוד לא יודעת (הבחור לא מגלה) ../images/Emo8.gif

אבל יש לי כמה רעיונות: 1. אחינועם ניני - "לאט כהולם הלב" (מילים של לאה גולדברג, מהתקליט הכחול עם הפרפרים) 2. "לא יכול להוריד ממך את העיניים" - מאיר אריאל 3. "מרוב אהבתי" - ארקדי דוכין 4. משהו קצת שונה וישן: "הקיץ הזה תלבשי לבן" 5. "קרן שמש מאוחרת" - שלום חנוך 6. "את יפה שלי" - מיקי גבריאלוב (אני חושבת) אם יהיו לי עוד רעיונות אני אעדכן... על מה חשבתם?

הילית*

New member
כל שיר שחבר שלי או מישהו אחר חשב

אני פסלתי או שמישהו אחר פסל אני לא כ"כ זוכרת את השמות שלהם. אני אבדוק בבית. אחד השירים הוא של אילנית.

*שיר

New member
ברח לי באמצע- כי אני יכולה לחשוב

עוד קצת על שירים אחרים, אם את רוצה.

הילית*

New member
אני אשמח. תודה

חלקם נראים לי אבל אני צריכה להאזין להם. מאוד חשוב גם המשמעות של המילים וגם הקצב (שלא יהיה איטי מדי או מהר מדי). בטח יש לנו את רובם בבית, אז אני אבדוק אולי היום

*שיר

New member
אם תרצי מילים של אחד מהם תגידי לי

ואני אנסה לחשוב עוד קצת

גילי24

New member
שיר, זו רשימה משובחת במיוחד!

לדעתי "לא יכול להוריד ממך את העיניים" הוא שיר מ-ד-ה-י-ם ביופיו, ומתאים בצורה מושלמת למעמד. הוא היה הבחירה השנייה שלנו (בחרנו בשיר של שלמה גרוניך בסוף). היום עלה לי רעיון חדש לשיר (באנגלית, אז זה לא בשבילנו, אבל אולי אתן): "to know him us to love him" והצ´ופר הוא שסוף סוף מדובר בבחורה ששרה לבחור, ולא להיפך!

גילי24

New member
התכוונתי is to love him...

והנה רעיון נוסף לשיר יפהפה (לדעתי) ורומנטי: השמיים הכחולים של אסף אמדורסקי

*שיר

New member
איזה שיר של גרוניך

ואני מסכימה איתך לגבי השיר של מאיר אריאל. אני נורא רוצה אותו.

מלים מדהימות...

יש ל"לא יכול", רק לדעתי זה יותר מתאים ליום השנה ה-10 או משהו...

כל הכבוד...

יש פה כמה רעיונות מדהימים, ומה שהכי חשוב - מקוריים... היינו בזמן האחרון בהרבה חתונות, וחוסר המקוריות והדמיון ממש מבאסים. לנו, במקרה, יש שירים עם משמעות עבורנו, שהם קצת פחות שחוקים, אבל לבחור שירים שמככבים, למשל, בדיסק עם שירי החתונות??? ויש כל-כך הרבה שירי אהבה, גם בעברית.

*שיר

New member
תודה, תודה (אני מקווה שהמחמאה אלי) ../images/Emo20.gif

ודרך אגב, הרעיונות האלה (רובם, לא כולם) הם מהספר הנהדר של יואב קוטנר ,50 שנה של אהבה", שזה ספר המקבץ שירי אהבה מקום המדינה ועד היום. לדעתי, שווה להסתכל שם. אפשר לקבל הרבה רעיונות.

אתי@

New member
לדעתי מקוריות הרבה פחות חשובה משיר

או קטע מוסיקה שמדבר לליבם של האנשים החשובים (חתן-כלה וההורים, אחים וכו´).

מסכימים...

אבל עדיין לא חייבים ללכת דווקא על הקונצנזוס... עובדה שבכל הדברים האחרים מנסים לתת פן אישי או מקורי, בדרך כלל.

למעלה