סתם כל מני שאלות שהתחשק לי לשאול

eris1515

New member
סתם כל מני שאלות שהתחשק לי לשאול../images/Emo3.gif

מה הדבר שתסתכלו עליו,ותגידו זה אח\ות שלי?!
מה הדבר ההכי מופרע שעשיתם עם האחים?
מה הדבר ההכי מצחיק שעשיתם עם האחים?
על איזה רגע [עם האחים כמובן]הייתם מעדיפים לשכוח?
איזה רגע הייתם רוצים שיקרה ולא קרה? יאללה חברים תעשו-העתק הדבק-ותתחילו לענות

eris1515

New member
אני עונה../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

חח לא יודעת
פעם,כשאני ואח שלי היינו קטנים-עוד לפני שהקרציות הקטנות נולדו[
] אני ואח שלי היינו יושבים במרפסת ומחכים לאמא...[ידענו באיזה שעה היא אמורה לבוא
] וכשראינו אותה מתקרבת אז תמיד היינו עושים איזה שטויות.... כמו למשל-שיום אחד אח שלי שכב ברצפה ליד הדלת ומרחתי עליו קטשופ ושמתי לידו סכין ואני כאילו ישנתי בחדר... והיא פתחה את הדלת ונבהלה חח אבל תמיד זה היה לשניה ואז כבר התפוצצנו מצחוק אני והוא...
בשאר המקרים היא פשוט הייתה פותחת ת'דלת וישר אומרת "___ [השם שלו]ואיריס מה הכנתם היום?! וישר היינו צוחקים-כך שזה הרס את התוכנית
... חחחסורי על המגילה
חח כל פעם שאח שלי היה רוצה משו הוא היה עושה לי "איריס,תגידי לאמאבא שאת רוצה XXX... ואני כזה: אמאבא ___ אמר לי להגיד שהוא רוצה XXX ...ותמיד הייתי דופקת אותו
את כל הרגעים שכעסנו,שרבנו,שהתווכחנו...
את כל הרגעים המגעילים בקיץ...
אמ.. לא יודעת תלוי באותו רגע...
יאללה חפרתי-עכשיו תורכם

לא מתביישת ועונה

מה הדבר שתסתכלו עליו,ותגידו זה אח\ות שלי?! אממ לא הבנתי את השאלה מה הדבר ההכי מופרע שעשיתם עם האחים? חחח זה דווקא קרה לא מזמן אבל אסור לדבר על זה פה
מה הדבר ההכי מצחיק שעשיתם עם האחים? השתכרתי.. היה אז מצחיק על איזה רגע [עם האחים כמובן]הייתם מעדיפים לשכוח? אממ לא חושבת שהיה כזה. אולי ריבים נוראיים שהיו לנו. איזה רגע הייתם רוצים שיקרה ולא קרה? אממ אולי שנהיה בקשר טוב יותר.

eris1515

New member
הכוונה בשאלה הראשונה:

מה מזכיר לך את אח\אחותך? איזה חפץ שתראי תזכרי באח\אחותך?

אה וואו. שאלה קשה

אממ אני צריכה לחשוב על זה. לא נראה לי שיש איזה חפץ מסוים שממש יזכיר לי אותם, שאני אזהה אותו איתם...

מיד עונה ../images/Emo9.gif

מה הדבר שתסתכלו עליו,ותגידו זה אח\ות שלי?! הממ- גלובוס----) אחותי (כי היא גרה בחו"ל
), ומצלמה- אחי, כי הוא אוהב לצלם. מה הדבר ההכי מופרע שעשיתם עם האחים? אין ממש דברים מופרעים שאנחנו עושים, ובטח שלא ביחד. מה הדבר ההכי מצחיק שעשיתם עם האחים? הסדר פסח שסיפרתי עליו שכל פעם מזכירים לי שאמרתי במקום "אל חנון" אל חנון, כלומר אל שלומד כל הזמן וכו'
על איזה רגע [עם האחים כמובן]הייתם מעדיפים לשכוח? המריבות והויכוחים ודברים שנאמרו בשעת מריבה והיה מוטב שלא יאמרו. איזה רגע הייתם רוצים שיקרה ולא קרה? שיחבקו ולא יבקרו, שיאהבו ויקבלו אותי כמו שאני.

דללה

New member
עונה

מה הדבר שתסתכלו עליו,ותגידו זה אח\ות שלי?! אחי הגדול- כל דבר שקשור לג'ודו, אחי הפחות גדול- כל דבר שקשור לבישול מה הדבר ההכי מופרע שעשיתם עם האחים? לא זוכרת מה הדבר ההכי מצחיק שעשיתם עם האחים? אני חושבת שיום אחד שטפנו את הבית כדי להפתיע את אמא ואתם לא רוצים לדעת מה הלך בבית כשהיא חזרה
על איזה רגע [עם האחים כמובן]הייתם מעדיפים לשכוח? את כל השנים שהקשר בנינו לא היה קשר של אחים איזה רגע הייתם רוצים שיקרה ולא קרה? שידעו עליי קצת יותר.. ושנבלה כמו שאחים מבלים..

eris1515

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אז מזכירה לי ת'קטע שגם אנ רציתי לעשות הפתעה לאמא שלי והיא באה לעבודה יותר גדולה אחרי ששפכתי 2 דליי מים

למעלה