סתם לאמר שלום....

רחלי27

New member
סתם לאמר שלום....../images/Emo60.gif

וזה ניראה לי לא ככ סתם.. ממשיכה ליקרא את כל ההודעות כאן ולחשוב בשקט. יותר נוח במקום הזה (וזה חדש לי יחסית..) להבין מאיפה באים הכוחות והאנרגיות האלו לפרוק, לכעוס,לנתח להרגיש בלי סוף ולהמשיך לאן שהוא... מעכלת אובדן חדש וכואב ומקוה לשקט כבר. רחלי.

מיכל@בר

New member
היי רחלי, אולי לא מבינה כל כך, אבל

מעיזה לשאול: המשפט האחרון שלך השאיר אותי ככה די המומה, אז שואלת.... ושיבוא כבר השקט המיוחל.

רחלי27

New member
היה לי חבר טוב...

היה.... חבר! טוב! מאוד מאוד! חבר במובן של ידיד נפש. ואיבדתי אותו-איבדנו אחד את השני,לעת עתה -מרצון. וכמו שזה היה טוב ככה זה כואב עכשיו! כאב מיסוג אחר אבל כואב-מאוד! אז אני רק ממשיכה להיתפלל ולקוות לטוב.. תודה על הדאגה הכנה-רחלי.

amore

New member
היתה לי חברה...............

למה רציני? הייתי בונה חומות בצורות לשמור לך בתוכן פריטי אוצרות הייתי יוצר מכונות מפליאות שנושאות אותך על גלי תהיות הייתי משנה עולם ומלואו וגורם לו להראות במלוא הדרו הייתי מחליף את חוקי החיים וכך תוכלי לפקוד מלאכים ושרכים הייתי מחפש מאכלים מיוחדים ומכין לך בשקיקה טעמים מופלאים הייתי לוקח את החום והקור מערבבם עבורך לרגש טהור הייתי לוקח ארץ ושמים ממריא למרומים ודוהה בין ערביים הייתי לוקח אותך אהובתי פורש עבורך את תוך לבבי צובע דרכך בצבעי השני אולם את העדפת אחר...רציני.....

רחלי27

New member
תודה...../images/Emo39.gif

אבל הייתי מורידה את השורה האחרונה.... באמת תודה!! הוא בטח יאהב את השיר הזה---זה ברור לי!!

מיכל@בר

New member
רחלי לי..... פרידה כזו או אחרת היא

סוג של אובדן, ואני מבינה המון את הכאב הזה שאת מדברת עליו, גם אם הפרידה הזו באה מתוך רצון. מקווה שיוקל לך במשך הימים....

למעלה