סתם להוציא את הקיטור ועובדת זרה

סתם להוציא את הקיטור ועובדת זרה

אמי חלתה בהצטננות, אבי חולה האצהיימר, בן ה84, כל הזמןנמצא במניה כי היא מביאה גברים הביתה והיום הוא החליט כיכל המאהבים הרביצו לה וצריך להגיש תביעה במשטרה. אמי באמת נפלה ויש לה סימנים כחולים.היא עצמה חולה סיעודית עם cva ועדיין עוזרת מאוד לאבא כי הוא מרטיב בלילה. כולה בוכה , ועלבת. ההסברים שלי שזאת מחלה לא תמיד מועילים. ובינהם מתפתח ויכוח שאין לו שום טעם. אבל אימי גם מאוד מסכנה. אני מחפשת עובדת זרה, יש לי רשיון אולי משהוא מכיר אחת טובה שהשתחררה עקב הכנסת ההורה למוסד או המוות? מוות מילה קשה אך לפעמים זו גאולה למרות שאנו לא מעלים זאת על דל שפתינו רותי

ענתי44

New member
מזדהה איתך../images/Emo24.gif

רותי יקרה, לצערי אני לא יכולה לעזור לך בהבאת עובדת זרה. כי אני לא מכירה , ומקווה שתמצאי מישהי טובה שתעזור לך ולאמא להוריד את הנטל הכבד מהכתפיים. בטח שאמא מגיבה בכעס זה לא נעים לשמוע את אביר נעורייך והאבא של ילדייך מאשים אותך בדבר כזה. תני לאמא לשחרר קיטור. הוויכוח אומנם לא יעזור אבל ככה היא תוציא החוצה את העלבון עד שתפנים שזה לא אבא מדבר אלא המחלה הארורה ואז תוכל להקשיב לך ולקבל את העיצה לא לענות לו. את למרות שגם בך דברים אלו מעליבים ופוגעים אל תעני לו ואל תסתרי את דבריו. תגידי לו שכבר התלוננת במשטרה וזהו. תני לו לדבר. את לא צריכה להרגיש בושה מחשבות על המוות הגואל היא טבעית וחלק מההתמודדות שלנו. מחזיקה לך אצבעות שתמצאי עובדת טובה ומהר ושאמא תתאושש קצת ותבין שאין טעם להתווכח. ובכל פעם שתרצי להוציא קיטור אנחנו פה!!!!!!!!!!!!!!!!

אנימו

New member
רותי.הרעיון של ענתי מצויין (התלונה

במשטרה). צריך "לזרום" עם החולה. להכנס לראש שלו ולא להתווכח כי רק אז יש תקוה לרגיעה. לכל דבר שטוען ומתלונן - כדאי להסכים ולמצוא פתרון משכנע ברוח דבריו. זו השיטה הכי יעילה גם אם זה- בבחינת "פרפטום מובילה", ללא הפסקה וחזרה מתמדת על הדברים.

למעלה