סתם להשוואה

סתם להשוואה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני חדשה בעניין של המלצרות, ועברתי יומיים של חפיפה זה בסדר? צריך לשלם לי על זה? כי הבנתי שלא משלמים על חפיפה! כמה אצלכם זה ימי חפיפה? ועוד טובה, איפה אני יכולה למצוא את כל הזכויות שלי?

אני יודעת .. הממ לא בביטחון...

אבל ידוע לי שעל ימי חפיפה/התלמדות צריך לשלם לך כי זה זמנך הפרטי.. אבל גם לי לא שילמו.. והיה 3 ימים.. כל יום 3 שעות.. שעתיים וחצי בערך..

get well

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif"הזכויות"../images/Emo122.gif

תשמעי חמודה, בכל הנוגע לזכויות ולמלצרים אין בינהם שום דבר במשותף. החפיפה או לחילופין התלמדות (לכל אחד יש לזה שם אחר) זה ללא תשלום בדרך כלל (אלא אם כן המנהל ממש נדיב-לא מכירה מקום כזה). כל מקום דורש מס' שונה של התלמדויות ובדרך כלל צריכים להגיד לך מראש.. אני אישית עשיתי 3 התלמדויות של 4 שעות כל אחד למרות שבד"כ עושים אצלנו גם 4 ו5 התלמדויות...תלוי אם את "קולטת" או לא..

gesus

New member
חובה לשלם../images/Emo54.gif

אין שום חוק בארץ שמצדיק אי תשלום להתלמדויות.

get well

New member
מן הסתם אין אבל..

כבר הבנו שלמלצרות יש חוקים משלו... ואם היא לא תסכים להתלמד אז מישהי אחרת כן תסכים והיא תישאר מובטלת..

tea spoon

New member
יומיים חפיפה זה בסדר גמור.

הגיוני לגמרי. כעיקרון, צריכים לשלם לך על ימי החפיפה, כי את משקיעה מזמנך כדי ללמוד על המקום שאולי תעבדי בו. אבל מתי בפעם האחרונה משהו הלך לפי ה"כעיקרון" שלו? בדיוק. אצלנו זה גם שני ימים, אבל תדעי שבסוף חפיפה את ממש לא "מוסמכת" לעבוד לבד, במיוחד אם אף פעם לא מילצרת לפני כן. לוקח זמן עד שרואים את כל המנות, מתוודעים אל כל הפינות הנסתרות של המקום, משננים את טעמי הגלידות, והפירות לשייקים שמחזיקים במסעדה וכהנה וכהנה. לא שאני אומרת שצריכים להאריך את החפיפה (עוד ימי עבודה ללא תשלום? לא תודה.), פשוט תצפי להצעות עזרה תכופות ממלצרים אחרים, ותיקים יותר, ואל תהססי לשאול אותם שאלות. וכמובן, בהצלחה.

למעלה