סתם לידיעה כללית

willo1

New member
סתם לידיעה כללית

אני מניחה שכולם פה אוהבים עוד דברים חוץ מהפרוייקט המהמם שלנו. אז איזה אומן אחר אתם אוהבים? ושיר אהוב אחר. לאוו דווקא של אותו אומן שהזכרתם בשאלה הראשונה

glitter8

New member
סתם לידיעה כללית 2

הופעה של הפרוייקט ב-45 ש"ח!!! כן כן בקיבוץ יגור ביום ראשון הבא, לכל המעוניין- פרטים באתר שלהם

alizak1

New member
המממממ....

טוב,אז אני מאד אוהבת את אביב גפן ויש לו שיר אחד מדהים(וועוד הרבה...)"האם להיות בך מאוהב" שזה לדעתי אחד השירים המדהימים שלו,שיר ממש עצוב ויפה, כל פעם שאני שומעת אותו אני כמעט בוכה.....חחחחחחחחחחח ודרך אגב סיגליות של דיוויד זה גם שיר ממש מדהים שאני ממש אוהבת ואפילו יש לי אותו על המחשב...

glitter8

New member
טוב, אז אני אענה..כי השרשור נקטע

אצלי ברשימת הפייבוריטים..ככה.. על כס המלוכה כמובן יושב דיויד ברוזה כבר 20 שנה ולא מפנה את המקום לאף אחד.. לידו מנפנים במניפותמצד אחד רמי קליינשטיין ומהצד השני יזהר אשדות (שמדי פעם מפיק לברוזה איזה דיסק) מאיר בנאי גם ידע שעות יפות במערכת שלי, ודרך ברוזה הכרתי את להקת הג'אז המצויינת ספיירו ג'יירה שגם זכיתי בערב של חסד להיות בהופעה שלהם בארץ! שיר אהוב...ברור שזו שאלה בלתי אפשרית..אבל חודש נורמאלי של רמי קליינשטיין שה שיר מצוין שגם זכיתי להכיר את מי שכתב אותו
- ארז ברזוליק.

ronatd

New member
אני מאוד אוהב את:

מירי מסיקה, התגלית הטובה של השנים האחרונות. וגם את אחינועם ניני המקסימה, ואת שלומי שבת המדהים. וכמובן את עידן רייכל והפרוייקט שלו. דוד.

למעלה