סתם לידע כללי

vegi force 1980

New member
סתם לידע כללי

בנווה דוד בשעה 22:00 בערך היום יום שישי הושלך רימון רסס לעבר מכונית נוסעת על רקע פלילי הייתי דיי קרוב...... חלונות רעדו.. חשבתי שזה פיגוע...... נו טוב....נווה דוד.... מקווה שלא פגעתי באף אחד

ראיתי.......

10 ניידות משטרה עברו בזאת אחר זו...ועוד שני אמבולנסים..... חשבנו כבר היה פיגוע (חס וגראס)......אך לבסוף התברר שזה רקע פלילי כפי שציינת עברתי דרך מקום הארוע וחוץ מתחנת אוטובוסים שנהרסה (נשברו החלונות) לא נגרם כל נזק...(לא יודעת מה קרה למכונית שזה הושלך לעברה) ו.....זה שציינת נו טוב נווה דויד זה די מכליל ושטחי למדי... אומנם לא חסרים שם עבריינים ומשפחות "כבדות" אבל בכל זאת יש גם אנשים רגילים (מעטים אומנם
) יאללה,שבוע טוב שיהיה לנו.......
LOVE ענת.

vegi force 1980

New member
ענתי

אני לא התכוונתי להכליל או לפגוע אבל כמו אתמול שחיכינו שם 3 אנשים עם אוטו לחבר ושניי ערסים מסריחים בהונדה התחילו סתם ככה לקלל אותנו.......מגעיל אותי דברים כאלה ניסו לשחק אותה כאילו אנחנו מסכנים שבטעות נקלעו לשכונה קשה...חחחחחחחח בכל אופן בגלל ערסים כאלה אני לא סובל את נווה דוד ולא סובל את שפרינצק

הי!!

אני גר על הגבול בין שפרינצק לרמת שאול ואני יכול לומר לך שכמעט כל רחוב דרך צרפת רחוב מאד מאד שקט! אין שם כמעט אלימות ואין צרחות או משו כזה. ערסים יש אבל לא פעילים. אני תמיד חוזר בלילה מהכרמל ברגל ויש המון חבורות ערסים והם עוד אומרים לי שלום. הגמד

למעלה