סתם לקטר

ענתי44

New member
סתם לקטר

יום נחמד ושקט. אמא בסדר. במרכז היום ואני אחרי התעמלות. רק מה עייפה ולא משעה וחצי של הליכה מהירה. אלא נפשית. מהצורך על כל דבר קטן להתכונן מראש. להערך לכל יציאה מהבית כאילו היא מבצע אנטבה עם תוכנית ב' לגיבוי ולמקרה חירום. רוצה ככה סתם ספונטנית לקום וללכת. כמו פעם. בסך הכל רציתי ללכת לצבוע את השיער. כל כך הרבה חישובים, תיכנונים, תיאום. יצא כבר החשק. סתם. לא שיש לי על מה לקטר... אבל, בכל זאת, כשאני במנוחה מימים קשים אז יש לי זמן לקטר על זוטות. הלוואי שתמיד אלו יהיו הדאגות... שבוע טוב וחג שמח

zs1957

New member
סתם לקטר - תגובה לענתי 44

היי ענתי! יופי שאת מקטרת . את מוציאה את כל האנרגיות השליליות שלך החוצה. אסור להשאיר כלום בבטן פסולת גורמת למחלות. גם מתח הוא סוג של פסולת שיש לסלקו מהגוף.ממליצה לך מאד לקרא את הספר האדם מחפש משמעות של ויקטור פרנקל. המחבר מכהן כפרופסור לנאורולוגיה ולפסיכיאטריה בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת וינה.משמש כפרופסור ללוגותרפיה באוניברסיטה הבינלאומית של ארה"ב בסאן דייגו.הספר מתאר את חוויותיו במחנה ריכוז ועוסק בחלקו השני במוסגי יסוד של הלוגותרפיה.מתאים לקריאה לקהל הרחב. באם בא לך לאחר פרוייקט המקלדת לבוא לערב שירה בציבור בסוכת "עדות ישראל" בהרצליה במסגרת מועדון הזמר בו אני שרה את מוזמנת . הכניסה חופשית.זהו ערב מאד מהנה שאתתהני ממנובמידה ואת אוהבת לשיר. נתראה ביום חמישי בככיר רבין ב- 15:00 .רשמתי לך את הנייד שלי. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה