סתם לשתף - אתמול אחי וגיסתי עשו

סתם לשתף - אתמול אחי וגיסתי עשו

אירוע לכבוד הולדת בתם. היינו האחים, אבל האירוע היה בעיקר למשפחה של האבא והאמא שלה. בקיצור, בפתיחת המתנות התברר ש 99 אחוז מהמתנות הם בגדים ורודים. פדיחה, לא?

לא עשינו ארוע

אך אלו באמת היו רוב המתנות, בגדים ורודים. אמרו לנו שנקבל מצעים, מגבות ושאר דברים פרקטיים. נאדה. קנינו הכל לבד. בכל אופן, מזל טוב!

אנידס

New member
תצ'מעי, אין מה לעשות אם רוצים מתנות

פרקטיות אפשר לבקש. אנחנו פשוט ניגשנו לקרובים (לא רחוקים, אלא כאלה שידענו שלא יפגעו מכך) ונתנו להם לבחור מתוך היצע מגוון של מתנות (זולות מאוד וביניים) שהיינו צריכים וזה עבד יופי. אמנם גם אנחנו קיבלנו סטוק של בגדים ורודים אבל פחות מהצפוי.

תומרלי

New member
אנחנו בקושי קבלנו מתנות

קבלנו לרוב כסף, אבל רוב הדברים היו בגדים, אמנם לא ורודים כי יש לי בן וחלקם היו מזעזעים, אבל הרוב היה יופי. מדהים לראות שהסטריאוטיפיזציה עדין מלווה אותנו לאורך השנים.

yaelia

New member
בגלל אינפלציה של בגדי תכלת וכחול

שהלל קיבל ועדיין מקבל, אני מחרימה את הצבעים הסטראוטיפים. כתומים, סגולים, צהובים ואדומים (לא ביחד כמובן) הולכים יופי לבנים וגם לבנות. ליום הולדת שנה של הלל אני מתכוננת לבקש צעצועים וספרים (עם הגבלת מחיר, ממילא לא אכפת לו כמה הוציאו עליו, ולי בטח ובטח שלא).

גורבי

New member
בשבת הסבים של שחר הביאו לו

מכנסיים כתומים! התמלאתי תחושת הישג עזה.

yaelia

New member
לשמחתי יש לאמא של ש. טעם מעולה

בבגדים + מגורים בפריס בשנה האחרונה הניבו בגדים נפלאים לעולל. אז נראה לי קטנוני במיוחד להתלונן על הצבעים.

דווקא כשנגה נולדה - לפני 4 חודשים

מי ששאל מה להביא ביקשנו רק מתנות לשירה (הגדולה שלנו) ומי שלא שאל הביא דברים אחרים ואם בגדים אז כתומים... והייתי מאוד גאה בחברים שלנו שלא הייתה מתנה אחת משילב ואחרון חביב... אנחנו לא עושים ארועים להולדת...

תומרלי

New member
מצטרפת אליך

גם אנחנו לא קונים בשילב וכך גם החברים הקרובים שלנו, כי הם שרלטנים בעינינו וישנן עוד יופי של חנויות. אישית, אני מאוד אוהבת כתום ולקטנצ'יק יש כמה וכמה דברים כתומים בארון ואחרון חביב, גם אנחנו לא עשינו אירוע להולדת, אלא מין ארוחת צהריים משפחתית, אחרי שהרבה זמן חיכינו שכבודו יתחזק ויגדל (הוא פג).

ו שתי

New member
רק ממני מפחדים...

בתור מי ששנאה ורוד, והכריזה שהבת שלה לא תלבש ורוד לעולם, קיבלתי מתנות של בגדים יפיפיים, אבל כמעט ולא בורוד. סגול? כן. אדום? בטח. ורוד לגווניו? קניתי לבד, בשילב, חליפות מקסימות (כן נעמולה, עם פרחים ומלמלות...), וזה מצחיק ביותר- יצור קירח שלובש שמלות ורודות.

למעלה