סתם לשתף ולהשתתף

במבי16

New member
סתם לשתף ולהשתתף

היי לכולן - יש לכן אחלה פורום,,, אני לא אם חד הורית - ממש לא למרות שלפעמים לא הייתי מתנגדת להיות קצת לבד
(שבעלי לא ישמע) אבל יש לי אחות שהיא אם חד הורית,, והסיפור שלה הוא כזה,,בקיצור נמרץ כמובן,, היא מכירה את הבחור כבר הרבה שנים (חבר של האבא, בערך חבר) עבדה קצת אצלו, התחיל קשר רומנטי, נגיד רומנטי ומפה לשם אופססס נכנסה להריון,,,היה מתאים לי להכנס ככה כדרך אגב להריון,,,אצלי זה ארוך ומייגע אחרי הפריות רבות! כמובן שלא הסכימה לוותר על ההריון ויצא בונבון חמוד שאני מתה עליו היום היא גרה אצל ההורים שלי,,לא קל בכלל,, במיוחד שאבא שלי לא מדבר איתה וגם הילד אסמתי כל שני וחמישי היא בבי"ח איתו וזה מאוד מאוד קשה לה שהיא צריכה כל הזמן להיות בהיכון לביה"ח לבד בלילה במוניות. שלא נדבר על העייפות המתמדת שהיא שרויה בה. בשבוע האחרון יישנה עם הבגדים והנעליים למקרה שחלילה הילד יקבל שוב התקף ותצטרך לרוץ לבי"ח... שורה תחתונה מאוד קשה בלי בן זוג שנמצא ליד,,,אבל זה לא כדי להגיד פה משהו סתם רציתי לשתף אתכן,,,ואם יש לכן משהו שיוכל לעזור לה בכל דבר שהוא אשמח לשמוע,,,,לצערי אין לה אינטרנט בבית של ההורים שלי אבל סיפרתי לה על הפורום הזה והיא מאוד הסתקרנה,,,,,, זהו,,,,,,, ביי בנתיים

דבורי

New member
שלום במבי16, ותביאי את אחותך!

לדעתי, אם היא יכולה כדאי שתעזוב את בית ההורים שלכם כמה שיותר מהר. נראה לי נורא לגור בלחץ כזה, עם אבא שלא מדבר איתה, והניחוש שלי הוא שהאסטמה של הילד קשורה גם לזה. לגבי האסטמה: שתנסה טיפול הומיאופטי. גם לילד שלי וגם לאחרים ששמעתי עליהם זה חולל פלאות. עם הילד שלי הייתי רק פעם אחת בבית-חולים.

אושרת@@

New member
היי דבורי - הלוואי ויכולתי להביא

את אחותי אבל כמו שצינתי אין לה אינטרנט,,,, אז מקסימום אם יש רעיונות/הצעות ייעול אשלח לה אותם ישירות בטלפון
היא באמת מנסה לעזוב את הבית אבל לא מוצאת דירה (כך היא טוענת) יותר מדי בררנית,,,,,ובסוף מתלוננת
לא יודעת אם האסטמה קשורה לילד גם היא סובלת מאסטמה מגיל קטן מאוד,, טיפול הומופטי
יש לך רעיונות איפה או איך ולמי לפנות????? תודה לך

דבורי

New member
טיפול הומיאופטי

איפה אחותך גרה? אני גרה בירושלים ויש לי שמות פה בסביבה. אם את רוצה, אוכל לשלוח לך את השמות ותשאלי אותם להמלצות בסביבה של אחותך.

אושרת@@

New member
אנחנו מהמרכז

אבל אשמח לקבל את השמות ומה בדיוק הם עושים וכמה זה מועיל,,, אני רוצה לבוא אליה מוכנה עם כל הפרטים כי גם ככה היא תבקש ממני להתקשר לשם,,,,,,

אושרת@@

New member
לא מצליחה לפתוח

נראה לי שתפוז שונא אותי לגמרי לא יודעת למה - שום דבר לא הולך לי פה וזה לא שאני מהבולה רצינית במחשבים אני וויי תודה

אושרת@@

New member
קיבלתי דבורי תודה רבה לך

אני אעביר לה את הפרטים מקווה שתעשה עם זה משהו,,,,

betya

New member
היי אושרת,

הבטאון "חיים אחרים" הוציא ספרון עם רשימת המטפלים האלטרנטיביים בכל הארץ, לצערי כל הנושא אינו מרוכז ומסודר ואני ממליצה בחום לבדוק אל מי הולכים. האם תוכלי לשים ידך על המדריך של "חיים אחרים"? אם לא, הודיעי לי, ואנסה למצוא עבורך. יום טוב,

אושרת@@

New member
היי דבורי - הלוואי ויכולתי להביא

את אחותי אבל כמו שצינתי אין לה אינטרנט,,,, אז מקסימום אם יש רעיונות/הצעות ייעול אשלח לה אותם ישירות בטלפון
היא באמת מנסה לעזוב את הבית אבל לא מוצאת דירה (כך היא טוענת) יותר מדי בררנית,,,,,ובסוף מתלוננת
לא יודעת אם האסטמה קשורה לילד גם היא סובלת מאסטמה מגיל קטן מאוד,, טיפול הומופטי
יש לך רעיונות איפה או איך ולמי לפנות????? תודה לך ודרך אגב אני במבי16 רק שהמחשב המעצבן הזה החליט להחזיר אותי לשם השני שלי אז התייאשתי ונשארתי בשם הזה

TWEETY =^.^=

New member
במבינו שלי

את יודעת את דעתי כבר. בכולופן, מסכימה מאוד עם דבורי בקטע של הדירה, ויש לה אפשרות כחד הורית לקבל מעמיגור, ואו לקבל סיוע (מאוד גבוהה בדרכ"לל) בשכר דירה. בקטע של דיור, לחד הורית יש יתרון עצוםםםםםם על פני זוג צעיר, שווה לה להתחיל להתעניין.
של
והמוןןןןן
ות

אושרת@@

New member
אז כמו שאמרתי חמדתי

היא מחפשת ומחפשת ומחפשת דירה עד שהילד שלה יהיה בן 18 ויברח לה
סתאאאאם דירה אחת עגולה מדי, דירה אחת משולשת מדי וכו´ הבנתם ת´עניין לא?

אושרת@@

New member
אה ועוד משהו,,, לדעתי חלק מהעניין

הזה שהיא לא עוזבת או יותר נכון מוצאת דירה זה בגלל שהבן שלה כ"כ קשור לאמא שלי ושני אחים שלי היא פוחדת שהוא יישאר לבד ויהיה לו קשה נשמע לכם הגיוני??? צריך להגיד לכם נכון? יש פה גברים לא?

TWEETY =^.^=

New member
נווו,,,,,פלורה תשאר פלורה ../images/Emo13.gif

וודאי שזה הגיוני, העניין מה יותר כבד ממה ????

למעלה