סתם לשתף ולשפוך.

juve1984

New member
סתם לשתף ולשפוך.

אני בחור בן 30, תואר בקרמינולוגיה, מצחיק, חכם, חברותי ויש היגידו שאף נראה טוב.
אני שואל את עצמי, באיזה גיל הנשים מבינות שהדברים האלה (ועוד) זה מה שצריך בגבר? באיזה גיל נשים מפסיקות להגיד לעצמן "הוא טוב מדי בשבילי"?
במהלך השנים יצאתי לדייטים (הייתה לי גם חברה אחת לתקופה של שנתיים אבל זה היה מזמן), חלק מהדייטים היו מוצלחים וחלקם מוצלחים פחות, אני רוצה לגעת בדייט שהיה לי לפני שבוע.
הכרתי בחורה, ישבנו במסעדה 4 (ארבע) שעות, כמובן ששילמתי, כמובן ששני אנשים לא יושבים זה עם זו כל כך הרבה זמן אם הם לא נהנים, כשנפרדנו היא זרקה משפט ספק בצחוק ספק ברצינות 'פעם הבאה אני משלמת' ומאז נעלמו עקבותיה, אני שואל את עצמי מה הסיבה ולא מוצא תשובה.
הרי כל סקר מראה שכדי לדעת אם יש חיבור צריך בין חצי דקה ל-7 דקות, זאת אומרת שאם לא נראיתי לה היא הייתה יכולה להגיד לי אחרי שעה להזמין חשבון, היא לא הייתה צריכה לחכות עד שאני אחליט שהולכים, היא לא הייתה צריכה לשבת איתי באוטו במשך חצי שעה כשהחזרתי אותה הביתה ולחכות שאני אגיד לה "בואי אני אלווה אותך הביתה", והיא לא הייתה צריכה להגיד לי 'פעם הבאה אני משלמת' כאילו סגרה כבר דייט שני.
אתם בטח שואלים את עצמכם "אז איך אתה יודע שהיא נעלמה?" התקשרתי לא היה מענה, שלחתי הודעות באמת תמימות של "מה קורה?" גם, שום תגובה, אבל השיא היה שהתכתבנו קצת בהודעות ואז שלחתי לה שאני מקווה לראות אותה בקרוב ועל זה כבר היא לא ענתה, מה שבעצם נתן לי את האישור הסופי לכך שהיא לא מעוניינת וזה בסדר, באמת שהיא לא חייבת.
אז תגידו לי אתם, מתי נשים מפסיקות עם המשפט "הוא טוב מדי בשבילי"?

שלום

כשמוצאים אדם שאוהבים, רוצים להיות אתו בקשר. עדיף ליצור קשרים לאט ובמסגרות ולא קשרים אקראיים עם זרים. אז האהבה נבנית יותר ביציבות. כל אדם רוצה להיות עם מי שטוב אליו. צריך להיות טובים וליצור קשרים עם אנשים טובים ונחמדים. צריך התאמה באופי כדי שתהיה אהבה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

juve1984

New member
אני כבר לא מדבר על אהבה...

מדבר על התירוץ/ים המטופש/ים שנשים תמי מוצאות ל-ל"מה אני לא רוצה אותו"

רואה 6 6

New member
יש סיכוי שהיית אחלה בשבילה

אבל אני נוטה להאמין שהיא יצאה לכמה דייטים עם אחרים ופשוט בחרה מישהו אחר. זה לגמרי יכולת ליהיות אתה.

אלה באמת המצבים הכי מעצבנים שיש

לתת תחושה טובה ובסוף להתהפך בקיצוניות זה מרגיז ומתסכל. תראה, למה היא התנהגה כך.. לא אוכל לומר לך, זה קרה גם לי בכיוון ההפוך דרך אגב. ואחר כך התברר לי שאותו בחור עושה את אותה רוטינה שוב ושוב לעוד ועוד בחורות. אבל.. עצתי לך היא פשוט להעביר ולא לשקוע בניתוחים יותר מדי, עם כל הכבוד , ויש כבוד כי אני מאמינה שאכן אתה כמו שתארת, כנראה מסיבה זו או אחרת לא התאמת לה. היא נהנתה מהערב, ובעיני אפילו טיזרית.. הכל נראה נכון אבל היא לא כנה. וכשנמצאים בתוך עולם ההכרויןת הזה.. לקחת בקלות זו חובה בשביל לשרוד.

orig429

New member
אל תנסה להבין את ההגיון. צמד לעובדות.

אם היא היתה בחורה רצינית, במינימום יכלה לשלוח לך הודעה של: זה לא מתאים ובהצלחה. זהו!
&nbsp
כמו שאתה רואה היא לא רצינית ובטח לא מנומסת. אם זאת הגישה שלה כלפיך כמחזר דחוי,
היא עשתה לך טובה גדולה.
&nbsp
אגב אם משום מקום היא פתאום נזכרת בך ורוצה להפגש, אל תתייחס אליה בכלל,
אלא אם אתה במצב רוח למשהו קצר.
&nbsp
אין כזה דבר פשוט להעלם ככה סתם למישהו שהכרת. זה לא משנה גם אם אתה לא חייב
לו כלום, זה עניין של נימוס (דבר שדי נחשב ללעג וטאבו בישראל) גם אני דחיתי בנימוס
כשלא התאים לי ואני בהחלט מצפה מהצד השני שינהג כך כלפי.
&nbsp
מי שלא יכול להפגין מינימום נימוס, מעט דרך ארץ לא ראוי שיקחו אותו ברצינות.

מעמקים39

New member
יש משפט שמעולם לא אמרתי והיום אגיד בפעם הראשונה-

המשפט הוא- "אני לא רוצה לפגוע בך, אבל" אני חושבת שזה משפט צבוע כי מי שאומר אותו, יודע שהוא עומד לפגוע.
אז אני חייבת לציין שאני מודעת לכך שאני עומדת לפגוע בך אבל אין ברירה, זה לטובתך.
כבר בפתיחת דבריך החמאת לעצמך רבות, שום צניעות אין בך ואתה בטוח שאתה מאוד מוצלח ושכולם רואים זאת. אתה כל כך בטוח בכך שמשוכנע שאם זרקו אותך זה רק על הרקע שאתה "טוב מידי". לא עולה בדעתך האפשרות שאולי אתה לא כזה מוצלח כפי שאתה חושב ואולי לפחות בעיניי הבחורה לא מצאת חן.
אז הרשה לי להעיר אותך- כשבחורה לא מעוניינת זה בגלל שפסלה אותך מסיבה ברורה ולא כי אתה טוב מידי. אני לא יכולה לדעת מה הסיבה כי לא מכירה אותך אבל בטוח שהיא ראתה סיבה שהיתה מספיק משמעותית בכדי לא להמשיך את הקשר. קבל על עצמך מעט צניעות ותתחיל לחשוב מה לא בסדר בהתנהלות שלך לפני שאתה ממהר להסיק שאתה טוב מידי.

pov2

New member
ברצוני להשתמש בתוכן שלך, כדי לתת גם הסבר פחות נוקשה כלפיו:

אני מסכים שאם הבחורה לא המשיכה איתו, אז הסיבה שלה אינה שהוא "טוב מידי בשבילה" אלא ההפך
אבל- יתכן שהוא כן בחור טוב והבחורה היתה טיפשה מידי להבין זאת.
ובכן- גם במקרה כזה, הסיבה שלא אמרה לו בגלוי שהקשר הזה לא מתאים לה יותר- זה כי לא היה לה נעים לפגוע בו.
כלומר- הסינון שלו, גם אם אינו צעד אמיץ, היה ממניעים טובים.
הבחורה העדיפה לסנן עד שיבין לבד שזהו זה, מאשר לומר לו ש"הוא לא מתאים לה"
או ש"אני לא רוצה לפגוע בך, אבל.." או "זה לא אתה זה אני" וכו.

supersonic777

New member
השאלות במקרה הזה עולות על התשובות...

בהנחה שזה היה דייט ראשון,למה לשבת במסעדה?
ואגב,רוב הבחורות יאמרו את המשפט המפורסם - "אתה חומוד,אבל..."

יש לך תיאוריה

ואתה "מלביש" אותה על המציאות בכח.
לאף אחד פה אין מושג מה עבר לאותה בחורה בראש. יכול להיות שהיא החליטה שזה לא מתאים לה מאלף ואחת סיבות.
&nbsp
המשפט הזה "הוא טוב מידי בשבילי" רומז על כך שאתה חושב שבחורות מחפשות גברים שישחקו איתן ויתנהגו "רע". מכיוון שזה לא אתה- הן לא מעוניינות בך.
אז דבר ראשון, אני חושבת שזה ממש לא נכון.
דבר שני, בני אדם אוהבים להתאמץ קצת בשביל "להשיג" את תשומת הלב של מישהו. יתכן שאתה משדר שאתה מעוניין בה מהר מידי? אני ממש לא בעד משחקים- אבל צריך להשאיר מקום לצד השני לרצות.
ודבר אחרון- תשנה את המחשבה שלך ותתחיל לחפש מישהי שמתאימה לך. לא כל אחת תתאים. לא כל אחת "טובה מספיק" עבורך. ואם הבחורה לא מסוגלת לכתוב לך "לא מתאים" וממשיכה להתעלם, היא ממש ממש לא מתאימה לך!

למעלה