סתם לשתף

flower198

New member
סתם לשתף

אני כל הזמן חושבת לעצמי למה החיים שווים אם בסוף כולם מתים?! למה אנחנו עוברים דברים וחווים דברים אם גם ככה בסוף אנחנו מתים וכל מה שהשקענו כל העסקה שלנו שאנחנו משקיעים בה מתפוצצת לנו בפרצוף. כי בסוף אנחנו מתים. מה שאומר שכל דבר שאנחנו עושים אנחנו יודעים שיש לו סוף כך או אחרת בסוף הכול נגמר אז למה להשקיע כל כך הרבה אנרגיה. אני רואה אנשים ברחוב אני רואה אותם כאילו חסרי דאגות כאילו שהמוות לא חל עליהם וצפה עליהם איזה שהיא הכחשה בריאה שאני מייחלת לה. גם אני רוצה לא לחשוב על זה ולא להיות מודעת ולא לתת לזה לנהל אותי ואת המוטיבציה שלי. יש כאלה שיגידו לי שאני צריכה לעשות משהו שאני אוהבת כדי לצאת מהמצב הזה. שאני צריכה משהו שירגש אותי כדי להצליח להיות בהכחשה שאני כל כך מייחלת לה. אני מבינה את ההיגיון וזה נכון אני בטוחה שברגע שאעשה משהו שאני אוהבת המחשבות הללו לא יטרידו אותי ואוכל להנות מהחיים שניתנו לי על פני כדור הארץ.
כשאני קוראת את מה שאני כותבת אני נשמעת לעצמי מהצד כמגוחכת. מה פתאום אני חושבת על המחשבות האלו מה לי למוות בכלל. זה יפה לי שעכשיו אני מצליחה להיות הגיונית אבל ההיגיון הזה לא מחזיק מעמד ואז שוב אני נופלת לאותן מחשבות אפלות חסרות תקווה.
אני חושבת הרבה על איך ארגיש טוב יותר אני מרגישה צורך עז להתחבר לרוחניות ממקום שרוצה שיגוננו עליו ושיאמרו לו שכשמתים הולכים ל"מקום שכולו טוב" כי בינינו אין מוצא מהמוות ועדיך מחשבות חיוביות והכחשה בריאה כדי לעבור את הגלגול הזה בחיוך.

רוצה רוחניות ? רוצה שמחה בחיים ?

תייצרי עניין
תייצרי עיסוקים מגוונים ונחמדים
תשימי גבולות לשעות העבודה שלך ותגדירי זמן נטו לעצמך שבו את עסוקה בדברים טובים
התנדבות קבועה
תחביבים
שלא יהיה לך זמן חסר תכלית
תאהבי את עצמך
תקפידי על שינה בריאה או סתם מנוחה במשך היום והשבוע
תאכלי טוב
יום מקסים

דנה

elar84

New member
להתחבר לרוחניות

היי,
הריקנות שאת חשה באה לעורר אותך לעשות שינוי.
אני חושבת שרוב האנשים לא מרגישים את הריקונות הזאת ברמת הזאת שאת חשה, כי בשלב בו הם נמצאים אין בהם את היכולת להגיע לרמה רוחנית גבוהה שתוביל אותם לשינוי.
ואילו אנשים שחשים ריקנות ומחפשים ומנסים להבין מה הטעם בחיים הלאה... זה דווקא מהמקום שלהם יש את הפטנציאל כי הם כן הנקודה כזו שממנה הם יכולים להגיע לרמת רוחנית גבוהה שממנה הם יחושו אהבת אינסוף.

מהנקודה של התחושות שאין טעם לחיים האלה... לנקודה בה אתה מגיע לאור האנסופי... אין ספק שיש עבודה ולא קל בדרך.

גם אני כול הזמן מחפשת מה יש בחיים האלה, מה הטעם בהם בכלל?
יכול להיות לך הכול, זוגיות משפחה חברים כסף ואתה תחוש ריקנות עצומה.
האמת נמצאת רק בתוכנו... רק מבפנים יכול לחול שינוי אמיתי שממנו תדעי מהו אושר.
יכול להיות אדם ללא פרוטה אבל המאושר באדם כי אושר בעיניי זה משהו פנימי.

אולי תספרי קצת על עצמך? מה גורם לך לחוש ולהיות עם אותן מחשבות חסרות תקווה?
אני חושבת שחיבור לרוחניות יכול לענות לך על כול הספקות שאלות וצמאון שיש לך לשלווה והנאה מהחיים שנתנו לך.

היי elar84

הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן
כרגיל את מיוחדת ומקסימה
עם לב ענק ויכולת נתינה מדהימה
שיהיה לך שבוע מקסים יקירה
כרגיל אני כל פעם מוקסמת מהחוכמה הפנימת והאצילות שלך
דנה

elar84

New member
שבוע טוב חמודה

הייתי בחופשה של חודש, היה מדהים! אני מתגעגעת

רותי 11

New member
flower198 יקרה

אני אתחיל במה שהתחלת מוות זה לא סוף מוות זה שינוי פאזה אני קוראת
לזה שינוי במצב צבירה מנזול/מוצק אנחנו הופכים לאוויר.
כל מה שהשקענו כאן יש לו מטרה ואפילו מטרה נעלה אנחנו לא פה סתם
אני כשהייתי ילדה תמיד זה הפריע לי גם התפיסה הזאת מה באנו לחיות וזהו
מה אחר כך?? כאלו אין תכלית לחיים ועם הזמן גם בא הפחד מהמוות אני
פחדתי פחד מוות מהמוות וזה בעצם משך אותי בהתחלה להאמין או יותר
נכון לרצות להאמין בגלגול נשמות שיש תכלית שיש משהו אחרי המוות
זה מה שמך אותי לרוחניות והכי הרבה לחוות ולעסוק בשחזורי גלגולים
ולשמחתי גיליתי שאכן יש חיים אחרי החיים יש תכלית לקיום שלנו פה והיא
הרבה יותר חשובה ממה שחשבתי . ההשקעה שלנו היא לא סתמית היא לא יורדת לטמיון היא המהות שלנו אנחנו ממשיכים לחוות ללמוד לתקן ועוד בהמשך בחיים הבאים ככה ששום דבר לא סתמי או מיותר. ובנוסף ההשקעה שלנו בעצמנו היא השקעה כדי שיהיו לנו חיים טובים יותר ומלאים בתכלית, ולהיכנע לזה זה בדיוק ההפך כן להשקיע כן שנלמד כן שיהיה לנו טוב משום ששורה תחתונה של כל מה שאנחנו עוברים היא להבין שהאהבה מנצחת.
זה שאת רואה אנשים ברחוב ואת חושבת שהם חסרי דאגות זה למראית עיין
ואגב רבים חושבים כמוך שלאחרים טוב ולמה עליהם לא משפיעים דברים
כאלה ואחרים בעיקר שליליים כמובן אבל את זה אנחנו לא יכולים באמת לדעת
מה באמת עובר בראשם של האחרים. אנשים שכביכול לא מתמודדים עם המוות לתחושתך ושכאילו זה מדלג מעליהם זה לא שהם לא באמת מתעסקים בזה או לא חשובים על זה הם פשוט ממלאים את החיים שלהם בדברים אחרים חשובים יותר הם מתעסקים עם החיים עצמם ולא עם המוות אי אפשר לחכות למוות ולחיות באמת והם כנראה בחרו בחיים. וזאת הבחירה שצריכה להיות לך לקחת החלטה ולבחור בחיים ובמה שהם מזמנים לך הם יכולים לזמן לך הפתעות טובות והרבה דברים טובים רק אם תאפשרי להם ותתחילי לחיות באמת.
כולם ייעצו לך דברים נפלאים אבל זה לא יעזור אם לא תחליטי שתא רוצה באמת לשנות את המצב יש המון דרכים להתמודדות וכולם כמעט זמינים לנו אנחנו לא רואים אותם כי אנחנו לא רוצים כי אנחנו שקועים מדי במרה שחורה או סתם מדוכאים קצת לכן צריך להרים את הראש לקחת החלטה אמיתית מהלב ותאמיני לי שהדברים יזרמו אליך.
רוחניות זה אחד הכלים הטובים ביותר שיכולים לעזור לך אבל כרגע לא הייתי אומרת לך ללכת ללמוד שיטת ריפוי אלא יותר לכיוון משהו של העצמה מודעות עצמית וכדומה להכיר את עצמך לדעת מיאת באמת להתחבר לעצמך זה הכי חשוב זה יתן לך את המוטיבציה להמשך

רותי 11

New member
משום שזאת האנרגיה הממשית היחידה

והפחד הוא אשליה הוא לא אמיתי
ואותו אנחנו תופסים כאמיתי יותר
מהאהבה

היי ריתו

אני יכולה להבין מדבריך שאם אני חשה אהבה למישהו או מקבלת תחושות של אהבה זה בהכרח נכון/אמיתי
ואניה מדברת פה על אהבה רומנטית בהכרח !!!פשוט אנרגיה של אהבה
ואילו להפך לגבי שינאה שזה לא נכון ? מה נעלמה השנאה מהעולם ??!!.....
קצת מוזר ,אשמח להסבר

רותי 11

New member
דנה אנחנו צריכים להתחבר אל האהבה

שיש לנו לאותה נשמה להתחבר לזכרון
שבעצם יצר את החיבור הזה בינינו
להבין שלא סתם בחרנו להיפגש פה
ודווקא אותן נסיבות שיהיו ככל שיהיו
קשות אין שינאה בין הנשמות נשמה
שבאה ללמד אותנו שיעורים קשים
בדרך כלל היא המשימה הקשה ביותר
לאותה נשמה לעשות אבל ומכיוון שיש
לה אהבה גדולה אליך היא מוכנה לעזור
לך בשיעור והרבה פעמים בזה שהיא
עושה לך "רע"
בדרך כלל נשמות תאומות מתנדבות לעזור
לנו בזה אז שתביני שנשמה תאומה זה לא
כזה רומנטי בדרך כלל

elar84

New member
מדהים רותי

כשאת מסבירה את זה ככה, זה נותן המון כוחות להמשיך במסע שהוא באמת לא לחינם.

flower198

New member

תודה על התשובה המושקעת
המילים שלך מאוד מדברות אליי. הפחד מהמוות באמת נובע מכך שאיבדתי אמון שיש משהו שקיים מעבר. האמת שיותר נכון לומר שהאמונה שלי חצויה. רגע אחד אני מצליחה "להוכיח" לעצמי שזה כמו שאת אומרת שהמוות זה לא סוף ורגע אחר אני חושבת שאולי שום דבר מזה הוא לא נכון וקשה לאנשים לקבל סופיות ולכן הם מספרים לעצמם סיפורים. שלא תביני לא נכון היו לי חוויות רוחניות. הרגשתי וראיתי דברים זה משכנע אותי 50% כי תמיד יש להם גם הסבר הגיוני כל שהוא מה שלא מקל עליי במיוחד. אני מקנאה באותם אנשים שיש להם את היכולת להתעסק בחיים זה בדיוק הדברים שאמרתי לעצמי שזה בדיוק מה שאני רוצה. להתעסק בחיים עצמם ולהפסיק את המחשבות המיותרות האלו. אני לא ממש יודעת למה הפוקוס שלי במוות זה לא משהו שתמיד היה זה משהו שפתאום נהיה והשתלט עליי. בכל אופן אני יכולה לשבת ולכתוב עוד הרבה על כל העניין הזה
אני מעריכה שוב את ההתייחסות של כולם
לילה טוב

רותי 11

New member
הייתי מציעה לך מספר דרכים להתמודד עם זה

ואחת הדרכים החזקות ביותר היא
לעבור תהליך של שחזור גלגולים
ישנן עוד דרכים

למעלה