סתם מחשבה על אהבה.

סתם מחשבה על אהבה.

הערה: אני לא בטוח שזה מתאים לפה, אז אם לא מתאים אפשר למחור זה מחשבה שעברה בראשי.

מהי אהבה שבני האדם מדברים עליה? מה היא הדבר הנשגב ביותר שבני אדם רודפים אחריו מה היא סוד אהבות? מי אוהב ומי מרגיש מהי אהבה? כי מי יודע זה לאוהב ומה השנאה
גורמת לעומת אהבה? כי מתי ידעתי אהבה ומתי אבין האם אני אוהב או שאני נוטל רגש כה זוהר שכזה? אני עוקב אחרי רגשותי מנסה להבין מהו אהבה, מה פשר המילה הזה הגדולה,
הקסומה, שמושכת כל כך הרבה בני אדם לרדוף אחריה, מי יודע אם הוא אוהב או לא? אני לא יודע אם אני אוהב לפי דעתי אין בי אהבה לאיש ,לא מרגיש אהבה לא יודע מהי המכניקה

שבעזרתה אני אבנה לעצמי את אהבתי את אותו ארמון מצופה זהב שמעוטר ביהלומים ובאבני חן שרק אני ואוהבתי/אוהבי נחיה בו, מה היא אהבה אוטפיה? האם יש אהבה שמעורבבת בה
כעס ושנאה? רגשות מעורבים נטולי ישרון או לאו דווקא בגלל שאהבה היא מורכבת כל כך כך גם היא עקומה? מי יודע ומה תדע על אהבה? ויש שיאמרו שאין בי רגש ואין בי נשמה ורע נטבע
מי חכתכילה, ואני מנסה לשבור מסוכמות ולפרוץ גבלות ולעקור את אבני הבניין של עולמנו היפה? אבל איני מאמין באהבה, אני לעולם לא הרגשתי מהי אהבה אני חוקר את טיבה מנסה להבין
ת המכניקה/הנדסה/כל מה שקשור או לא?לא מעט אנשים שיש בהם את הביקרותיות ורצון לדעת מעבר למה שנראה כלפי חוץ אלה לחקור את טיב העולם, או מה שמכונה אהבה, כי בצאת
לדרך יש מכושלים רבים ואנו

רוצים לעבור דרך הנתיבים ולהגיע על מחוזתנו שבו חפצנו, אני לא הגעתי אך אדע אם לא הגיע? איש אינו יודע מה צופן לו עתיד אלה מה כיום נמצא לפניו? או משם מה בגלל אי הידע יש סיכוי- לתבונה?
אני איש ששואל שאלות אני. מקווה לענות על שאלה אחת מאין סופרות שאלות שקדחתי בם וניסיתי למצוא מים מתוקים ולעתים מצאתי תרעלה, או התיאשת עוד יותר ונכנעתי,אך עולם כעת צר אך הוא
יפתח הו כן עם הזמן הדברים מתבהרים, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על אהבה, לי אין מושג ירוק מה היא, אבל יודע שהחלום שלי הוא לאוהב ,כל כך חזק עד שהלב שלי ילפלט הוחוצה. אבל עדיין
זה לא קרה עם איש אבל אני מפלל לרגע זה. לילה טוב שהיה לכולם.

אהבה - It's easy

נתנאל היקר,

החיים הם אהבה והאהבה היא החיים.
מה מקיים את הגוף אם לא אהבה?

מהי התשוקה אם לא אהבת העצמיות?

מהו הידע אם לא אהבת האמת?

האמצעים והצורות עלולים להיות שגויים,
אך המניע הוא תמיד אהבה.

שורש בסיס ההויה - אהבה!

כל אהבה שהיא תלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה.
ושאינה תלויה בדבר, אינה בטלה לעולם. (פרקי אבות)

נתנאל, למד לאהוב את עצמך, בלי תנאים. תזרום עם החיים!
והכי חשוב דע את עצמך,
כל השאר יבוא כבר בעקבות זה.
בהצלחה!

Souffle01

New member
אם עסקינן במוזיקה - אז הנה קצת

דניאלה ספקטור - יוצרת ישראלית

למעלה