סתם מחשבה...

talytal

New member
סתם מחשבה... ../images/Emo13.gif

ניסיתי לעשות את החשבון, ואני יודעת שכבר המון זמן לא שמענו אף מילה על הדוקומנטרי, אבל השבוע הולך להיות הפרק האחרון של ארץ נהדרת, וכוכב נולד אמור להתחיל עוד שבועיים - שלושה... אתן יודעות מה זה אומר? שאלא אם כן תהיה תפנית מאוד מעצבנת (ונקווה שלא), הסרט הדוקומנטרי על ג'קו אמור להיות משודר מאוד מאוד בקרוב...
אני חייבת להדגיש - אני באמת לא יודעת שום עובדות על תאריך שידור, ואלו השערות בלבד. מה נראה לכן?

rifkin1

New member
טלושקה, גם אני

בדיוק הרהרתי לגבי הסרט ומה הוא יכלול ומתי סוף סוף הוא ייצא. אני מאוד סקרנית לדעת מה יהיה בו ואיך ג'קו יוצג בו.

talytal

New member
../images/Emo6.gif

יהיה טוב, מתוקיזה! באמת לא נראה לי שיש מה לדאוג. אפילו שבאמת מעולם לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי בנושא בשבילך...

rifkin1

New member
נראה שאני היחידה שצריכה

תרגום להודעותיה של דידה...חחחח

a d i d a s 2 1

New member
אל תשאלי לילה שלי

הייתי עם חולצת סירה ונשרפתי בצורה של חולצת סירה.. הוא צדק הדתי ההוא שאמר לי שלא טוב להתלבש ככה

a d i d a s 2 1

New member
לא דיצה, ליזה..

שטופאנטה נעלב ממך כי הזמנת קולה ואבי זרמין בכלל... אוהב מיצים בלי גזים

talytal

New member
../images/Emo207.gif ראיתם את הפרומו החדש לכוכב נולד 5?

אהבתי... יפה ומושקע.
נראה לי שזה רק עניין של זמן, וממש לא הרבה, עד שיתחילו להראות גם את הקליפ החדש של שיר האודישנים.

דורית41

New member
ראיתי את הפרומו-מושקע ומעניין

ובאותה הזדמנות בוקר טוב ושבת שלום לכולם!!

Nova5

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם! ../images/Emo42.gif

אתמול הספקתי לראות רק את השניות האחרונות של פרומו. אבל גיליתי היום שפרומו מופיע בעמוד ראשי של "כוכב נולד": קצר, חמוד ומושקע. שמתי לב שחיפה "מוצגת" על ידי להקת רוק מגניבה - כבוד למגזר!

בוקר טוב ושבת שלום!!! אפילו שיש שוב פיכסה

באויר והעיניים שלי לא עומדות בזה יותר...

אסתילי

New member
גם לי הייתה סתם מחשבה כזו לפני... יומיים../images/Emo13.gif

עשיתי חשבון, שאם עונת כוכב נולד החדשה מתחילה איפהשהו באמצע - סוף חודש מאי... א ז י... הסרט הדוקומנטרי שאמור להיות על ג'קואינו החביב...חייב, אבל חייב לצאת לאור משהו כמו...שבוע קודם ?! אם אני מחשבת נכון...זה ... או-טו-טו... טליטל. איזו תפנית מאוד מעצבנת יכולה כבר להיות קודם? הבחור כבר לא יצא יותר באמירות מטופשות שלא מועילות לאף אחד...זה כבר בטוח... מלחמה..עוד אחת? לא עלינו, גם אם משהו צופה אותה, אני לא מאמינה שתפרוץ בקרוב...(!!!) באמת במדינה מטורפת כמו שלנו...אף פעם אי אפשר לדעת כלום. אז רק שיהיה טוב, שהכל יתנהל לו ככה...בעצלתיים... והכל יהיה בסדר. יהיה טוב, הלוואי. שבת שלום.

kapit5

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולן

בגלל שחוץ מכוכב נולד 4 לא צפיתי באף תוכנית אז איך היה? שידורו סרט על הזוכים לפני העונה הבאה? כי אם כן ,אני לא רואה סיבה למה שלא יעשו כך לגבי ג'קו? ריבונו של עולם תיסתכלו מסביב מה קורה במדינה,פרשת ג'קו זה משחק ילדים. לדעתי הסרט אמור לעלות לשידור בשבועיים הקרובים.

talytal

New member
נו, טלפתיית נשמה, לא?

לגביי ה"תפנית" - אני לא אומרת שיקרה משהו, אני רק מנסה להנמיך ציפיות, כי למרות שההגיון הבריא אומר שדברים מסוימים אמורים לקרות, עד עכשיו לא שמענו שום עובדה מוצקה לגביי מועד שידור הסרט, ויש לי תקווה שכן ייקדמו אותו כמו שצריך בפרומואים. אם זה יקרה, זה אמור לקרות עכשיו. אבל לדוגמא, לפני כמה ימים עברה לי בראש מחשבה שאם כוכב נולד באמת מתחיל באמצע מאי, זה מוזר שעוד לא התחילו פרומואים, והנה אתמול יצא הפרומו הראשון. אז קצת סבלנות, ולדעתי גם הדוקומנטרי יתממש מאוד בקרוב.

למעלה