סתם מחשבה.

Destinys Shadow

New member
סתם מחשבה.

מה היה קורה אם לחבורה הרגילה בסקינס היה מישהו יהודי? נגיד.. סיד? [סליחה מראש לכל אוהבי סיד למינהם..הוא נראה מזה אירופאי, פולני כזה XD] הרי יש את אנואר שהוא מוסלמי. מה לדעתכם היה קורה?

esti93

New member
אמממ סיד באמת נראה קצת פולני

וברור שאני אוהבת את סיד אבל זה לא היה מפריע לי אם הוא היה יהודי.. מה היה קורה..? אממ אני לא חושבת שזה היה שונה מדי ממה שזה עכשיו. מה נראה לכם?

Destinys Shadow

New member
אבל

אנואר מוסלמי ממש ממש כבד. כאילו, המשפחה שלו.. אבל עדיין הוא מזכיר הרבה פעמים את הדת שלו ומראים אותו מתפלל כל הזמן. ופתאום מגלים שסיד יהודי.. זה יכול להפוך את הסדרה לגמרי

Destinys Shadow

New member
תחשבי על זה.

חוץ מאנואר וסיד או כל יהודי אחר.. זה יפרק להם את כל החבורה כי אם אנואר לא יקבל את זה הם יהפכו לסוג של אויבים, בטח לא ידברו אחד עם השני. ומהצד יש את החברים הקרובים של כל אחד מהם; טוני וסיד, מקסי ואנואר.. מקסי וטוני [עם כל ההקצנה של הסדרה] יעמדו מול דילמה מטורפת; האם לעמוד לצד החברים הקרובים שלהם או לנסות לגשר.. בלהבלהבלה.

Maddie

New member
זה לא יהווה בעיה../images/Emo118.gif

כמו שבעונה הראשונה אנואר הסביר למקסי שהם מוסלמים אדוקים והם לא מקבלים למשל הומואים, והוא לא ידע איך לספר את זה להורים שלו, אבל בכל זאת אנואר רצה להשאר חבר שלו, כי לא חשוב לו איזו עדה הוא, אם הוא סטרייט או הומו. ובסופו של דבר, אבא של אנואר קיבל את מקסי כפי שהוא, נראה לי שזה יהיה בול אותו דבר אם מישהו מהסדרה יתגלה כיהודי.

esti93

New member
אני לא חושבת שזה יקרה

הם חברים טובים והכול, אני לא חושבת שהדת תהיה מה שתפריד ביניהם. וגם.. הסדרה הזו לא מתמקדת בדת אז אני לא חושבת שזה רעיון טוב לחשוב שזה היה קורה, כי סביר להניח שלא.. באותה צורה אפשר לחשוב גם מה היה קורה אם ואם ואם..

למה סליחה לאוהבי סיד? מה רע בלהיות יהודי?../images/Emo6.gif

תכלס, מה זה חשוב מי מהם יהיה יהודי. זה יהיה מגניב לדעתי. אבל האמת שיש הרבה פחות מוסלמים בטלויזיה מאשר יהודים, שכמעט בכל סדרה אפשר למצוא מישהו יהודי [מוניקה ורוס מחברים, כריסטינה מהאנטומיה של גריי, סת' מהאו.סי וכו'] מה שאי אפשר להגיד על כל סדרה [שהפוקוס שלה הוא לא על דת, כמו בסקינס שכמעט ולא מדברים על זה] זה נחמד שנותנים גם 'במה' למוסלמים, ודמות חביבה כמו אנואר
. ככה שמה זה משנה יהודי נוצרי מוסלמי, בטח גם ככה לא היו עושים מזה עניין. [והקטע הזה שאנואר התלבט אם לספר להורים שלו על מקסי לא נמשך יותר מפרק אחד, ככה ש.]

אהממ...

קודם כל, איסלם הולכת נגד הנצרות הרבה יותר מאשר נגד היהדות. הנוצרים הם ה"כופרים" האוריגינליים, בהתחלה יהודים היו בני חסות, שאומנם נחותים מהמוסלמים, אבל לא היה להם רצון לגפוע בהם, כמו בנוצרים למשל. עם הזמן השנאה התפשטה גם ליהודים.אז לפי ההגיון הזה, אנואר לא אמור להיות בכלל חבר של אף אחד מהם. ובקשר לסדרה עצמה, זה כל היופי בסדרה...הסדרה לא שמה תויות על הדמויות שלה. מקסי אומנם הומוסקסואל, אבל זאת לא תכונה בהכרח מגדירה אותו בתור בן אדם. כמו שאנואר אומנם מוסלמי, אבל לפני הכל - הוא אנואר. הסדרה הזאת רואה מעבר לסטריאוטיפים והדמויות בה אשכרה אנושיות - אולי הומוסקסואליות נוגדת את דתו של אנואר, וכן זה גרם לסכסוך מסוים, אבל בסופו של דבר אנואר רואה במקסי חבר - ולא הכרח את הנטייה המינית שלו. וגם, אנואר לא בידיוק מסולמי כ"כ הדוק כמו שחלקכם טוענים...נכון, הוא מתפלל ודתו מוזכרת פעמים רבות, אבל הוא מפר הרבה חוקים בסיסיים כמו קיום יחסי מין לפני נישואין וצריכת אלכוהול. אני לא חושבת שאם סיד היה יהודי זה היה משהו. אני בספק אם אף היה נוצר קונפליקט של פרק אחד. אולי מקסימום על המצב במזרח התיכון.

esti93

New member
את כל כך צודקת

את פשוט אמרת את זה בסיכום קולע ונכון שגם מנוסח יפה חח :) לא באמת, זה לגמרי נכון.

Destinys Shadow

New member
LOL אחלה תשובה :)

BTW רק ניסיתי להעלות דיון כלשהו לפורום, אתן נשמעות כאילו אתן תוקפות אותי או משהו ._."

למעלה