סתם מחשבה

cheshire9

New member
סתם מחשבה

יש פה פרסומת לאתר LOVEדווקא - לאנשים עם מוגבלויות. נכון שלא יפה לצחוק על הנושא - מתנצל מראש אבל עברה בי מחשבה - אולי צריך אתר היכרויות מיוחד לנכים-ריגשית ? כל אחד יציין בו את הליקוי שלו - "לא בנוי לקשר", "בעל אובססיה למין", "שתלטן חולני",והיא "פוחדת מהצל של עצמה", "לא מסוגלת להחליט" , "רוצה את אבא" - ועוד - כפי שאנו פוגשים אותם במציאות. ואז אפשר יהיה לעשות זיווגים בין כולם - הסדיסט עם המזוכיסטית, השוויצר עם חסרת הביטחון, המחליפה אותם כמו גרביים עם הדון ז'ואן - ומצא מין את מינו........ אחלה סטארט-אפ, לא ?

cheshire9

New member
הייתי מזווג אותו

למלכה מהדאנג'ן שתיקשור אותו טוב טוב........ תגיד לי - את מי אתה רוצה שנזווג לך ?

לי??

לא יודע, ניסיתי לחשוב לפי השיטה הזאת ולא הצלחתי למצוא רעיון...

cheshire9

New member
דווקא רואה אותך

עם מישהי חנוטה במיני הדוק מעור שחור עם נעלי שפיץ אימתניות ושוט רציני ביד.......

ובמילים אחרות...

מג'נטה??
היא עסוקה כרגע בלאלף את באזי... אולי כשהיא תגמור איתו...

../images/Emo6.gif

חבר רוסי פעם סיפר לי שכשרוצים לתאר ברוסית גבר משולהב מחרמנות, אומרים "הוא מתנהג כמו חתול במרס..." שזה כנראה זמן הייחום שם אצל החתולות... (ואולי גם פה...)

cheshire9

New member
רק שצריך לזכור

שהחתול הזה מצא לו כבר את החתולה המיוחמת שלו ....... מיאו

eרליל

New member
בשביל מה?

כל הנכים רגשית ממילא מרוכזים בג'יידייט (ואני לא מוציאה את עצמי מהכלל). אולי צריך להוסיף סיווגים בשאלון המובנה
אגב, זה מאוד אופטימי מצידך לחשוב שכל הדפוקים מודעים לדפיקויות שלהם.

cheshire9

New member
לא צוחק על הנושא

אפילו הייתי פעיל ועוזר בענייני אנשים עם מוגבלויות אבל לא אפרט פה. פשוט עלתה לי מחשבה בנושא כשראיתי את הפרסומת. כל מה שאמרתי קשור אלינו - ה"נכים" נפשית (כולנו) - ולא אל אלה בעלי בעיות גופניות\נפשיות אמיתיות שמתמודדים באומץ עם מוגבלותם. באמת קשה להתלוצץ בימינו .... בואו לא נגזים עם הפוליטיקלי קורקט - אחרת לא נוכל גם לספר בדיחות על בלונדיניות ....

ד נ י ת3

New member
יש אתרים כאלו. קוראים להם:

"ג'י דייט" , "קופידון" ,LOOK 4 LOVE. אמ-מה - הם משתמשים בשמות קוד, כמו למשל: "גבר רציני שעבר את שלב המשחקים" - לא בנוי לקשר, מחפש זוגיות של BDSM דוגמא נוספת: "אין מעיד הנחתום על עיסתו" - פוחד מהצל של עצמו ולא מסוגל להחליט. עוד דוגמא: "מוכנה לפרק ב'" - לא בנויה לקשר. וכו' הכול שמות קוד. פשוט צריך ללמוד לקרוא.

בקיצור כל המחלות באתר אחד

רעיון חולני להצעה רווחית. תתחיל לחפש משקיעים עלית על משהו?

בלאגנית

New member
אם כבר אז צריך לפתוח בתפוז פורום

פרידות ככה מי שנפרדה מחבר שלה לא תיתקל בהודעות של בת 17 מאושרת מהחיים ששואלת מה לקנות לחבר שלה בחגיגות השנה שלהם

bioc1

New member
אפרופו לא בנויים לקשר

איך ניתן לסווג בחור בן 28 שהיה עם מאות בחורות ומעולם לא התאהב באף אחת....בחור שהיו לו קשרים ארוכים וקצרים, אינספור זיונים, סטוצים, יזיזות ואפילו סוג של אורגיה...בחור שעבר הכל בחיים והמילים "חברה" "קשר" "חתונה" "מערכת יחסים" "מחוייבות" מעוררות בו בחילה עזה... בחור שטוען שהוא סובל בקשר. שהוא לא מסוגל להיות עם מישהי אחת. שהוא לא מאמין שיש דבר כזה אהבה ושמעולם לא הרגיש אהבה או אפילו משהו דומה... זה נשמע נורמלי?

למה לא?

כי אין בחברה שום תגית עבורו? כי הוא יודע על עצמו את האמת: הוא רוצה לזיין, רק לזיין, כמה שיותר לזיין והוא מעדיף שזה יהיה בלי מחויבות? אולי יש לו בעיה, אולי לא. אני מניח שהוא לא "מר מושלם" של הרבה בחורות, מצד שני לפי מה שאת מתארת הוא "מר מושלם ללילה" של לא מעט ואם עבורו זה מתאים אז כן, זה נשמע לי נורמלי.

למעלה