סתם מידע סרקתי תחנות עליתי על 88.8 מתברר שזה תדר נוסף של גלגל"צ לא יודע לאיזה איזור אבל יש רעשים.
ג גלעד2211 New member 28/8/06 #1 סתם מידע סרקתי תחנות עליתי על 88.8 מתברר שזה תדר נוסף של גלגל"צ לא יודע לאיזה איזור אבל יש רעשים.
ג גלעד2211 New member 29/8/06 #4 ואתה נחש חסר חיים שמחליט לאחרים עם מי ידברו ועם מי לא. נזמין מחר תופס נחשים שיחזיר אותך לאן שצריך.
S ShukyD New member 29/8/06 #11 למרות שאני לא חייב ואין סיבה שאענה אז דבר ראשון לא דיברתי אליך דבר שני הוא הקפיץ לנו שירשור מיותר וסתמי <כמו כל השירשורים שאתה פותח> באמצע המצעד וזה הפריע לי בעין, אז ההערה שלי הייתה אליו ולא אליך. תשתדל לא להתערב בעניינים של אחרים, תודה.
למרות שאני לא חייב ואין סיבה שאענה אז דבר ראשון לא דיברתי אליך דבר שני הוא הקפיץ לנו שירשור מיותר וסתמי <כמו כל השירשורים שאתה פותח> באמצע המצעד וזה הפריע לי בעין, אז ההערה שלי הייתה אליו ולא אליך. תשתדל לא להתערב בעניינים של אחרים, תודה.
ג גלעד2211 New member 30/8/06 #12 אתה לא תקבע מה חשוב ומה לא עובדה שאחרים כן מתעניינים ועונים אתה לא רוצה לענות אל תענה עשה סיבוב אחורה וטוס מהרישתית אתה מציק לעיין שלי.
אתה לא תקבע מה חשוב ומה לא עובדה שאחרים כן מתעניינים ועונים אתה לא רוצה לענות אל תענה עשה סיבוב אחורה וטוס מהרישתית אתה מציק לעיין שלי.