זה חייב להיות זוגלובק? ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif
לא יעבוד עם שום דבר אחר?
צר לי לאכזב את אנשי זוגלובק, אבל לא ככה מכינים סנדוויץ' רובן. עשיתי גמכן חיפוש, תרגמתי את המתכון הזה מאנגלית: מצרכים: 2 פרוסות לחם שיפון 1 כפית של סלט כרוב מחומם 3 פרוסות של בשר משומר (חתוך דק) 2 פרוסות גבינה שווייצרית שמים מחבת טפלון על האש. מורחים בחמאה צד אחד של כל אחת מפרוסות הלחם. מניחים פרוסה אחת על המחבת (כשהצד המשומן פונה למטה). על הלחם שמים בסדר הזה: פרוסה אחת של גבינה, כפית סלט כרוב (קודם לנקז את הנוזלים המיותרים), בשר משומר, עוד פרוסה גבינה, ואז את הפרוסה השניה של הלחם, כשהצד עם החמאה פונה למעלה. להפוך מידי פעם, ולחמם באופן שווה את שני הצדדים על אש קטנה, עד שהלחם שחום והגבינה נמסה. להגיש חם
(אלא אם כן אתם מגישים להאוס, ואז קר.)