סתם מסקרנות

  • פותח הנושא MKDR
  • פורסם בתאריך
זה לא חוכמה ../images/Emo29.gif

כל דבר יותר טעים בלי מלפפונים חמוצים
.
 

Hieros Gamos

New member
אממ, תלוי, מלפפון חמוץ הולך עם דברי

ם מסויימים (ארוחה במחנה קיץ למשל
)
 

neurotica

New member
אהה כן,

סנדוויץ' שוקולד עם מלפפון חמוץ. הארוחה הקבועה בקורס מד"צים.
 

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif אצלי זה היה יותר כמו סנדוויץ'

שוקולד עם אננס משומר וקורנפלקס, אבל טוב
וזה היה גם באתגר, בקורס היה לנו אוכל נורמלי...אם אפשר לקרוא לאוכל בחווה אוכל נורמלי
 

shanistern

New member
סנדוויץ' רובן- מהאינטרנט

סנדוויץ רובן לחם שיפון פסטרמה זוגלובק סלט קול- סלואו חסה רוטב אלף האיים על לחם שיפון, שמים פסטרמה עוף ביין של זוגלובק, מוסיפים סלט קול – סלואו, חסה ועל הכל מטפטפים רוטב אלף האיים. נפלא!
 
זה חייב להיות זוגלובק? ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

לא יעבוד עם שום דבר אחר?
צר לי לאכזב את אנשי זוגלובק, אבל לא ככה מכינים סנדוויץ' רובן. עשיתי גמכן חיפוש, תרגמתי את המתכון הזה מאנגלית: מצרכים: 2 פרוסות לחם שיפון 1 כפית של סלט כרוב מחומם 3 פרוסות של בשר משומר (חתוך דק) 2 פרוסות גבינה שווייצרית שמים מחבת טפלון על האש. מורחים בחמאה צד אחד של כל אחת מפרוסות הלחם. מניחים פרוסה אחת על המחבת (כשהצד המשומן פונה למטה). על הלחם שמים בסדר הזה: פרוסה אחת של גבינה, כפית סלט כרוב (קודם לנקז את הנוזלים המיותרים), בשר משומר, עוד פרוסה גבינה, ואז את הפרוסה השניה של הלחם, כשהצד עם החמאה פונה למעלה. להפוך מידי פעם, ולחמם באופן שווה את שני הצדדים על אש קטנה, עד שהלחם שחום והגבינה נמסה. להגיש חם
(אלא אם כן אתם מגישים להאוס, ואז קר.)
 
למרות שאם שמתם לב

בזמן האחרון הוא כבר לא ממש מזכיר את הסנדוויץ' בתוכנית.. *פרצוף חושד שמרים גבה את בהגזמה למעלה שמשום מה אין סמיילי כזה כאן*
 

Hieros Gamos

New member
הזכירו את זה בפרק 5 אבל הוא לא

הזכיר את זה גם הרבה בעונה ראשונה. הוא כל הזמן מזכיר אוכל, טוב גם לא כל הזמן, אבל הרבה, הוא פשוט אוכל צ'יפס רוב הזמן
 
למעלה