סתם מעוצבנת

• פותח הנושא LsMs
  • פורסם בתאריך

LsMs

New member
סתם מעוצבנת

וחופרת על משהו במוח שוקלת לקחת את התרופת הרגעה שלי...

מרגישה שלאף אחד לא אכפת ואף אחד לא מתעניין...שבת הבאה ב13 יהיה היום הולדת שלי,אף אחד לא תכנן כלום או יתכנן כלום חשבתי שיתכננו ולכן ביקשתי חופש מהעבודה עכשיו אני מבינה שאני אאלץ להלחם בשינים כדי לקבל את המשמרות הללו בחזרה

לא חוגגים לי ולא חגגו לי כבר כמה שנים..

לפעמים אני תוהה אם לא עדיף ביום הזה להסתגר בחדר חשוך או להתבודד בחיק הטבע לכל היום ולהגיד לעזעזל איתם מי שלא רוצה אותי שיילך קיבינמט לא צריך אותו

גיליתי שהאקס התחיל לצאת עם מישהי שבזמן הלימודים היה קרוב אליה יותר מדי ואמר לי לא לדאוג ושהיא לסבית והיא לא חושקת בו ובכל זאת הוא יוצא איתה עכשיו ועוד הוא אמר לי בזמנו שאני מתקרבת יותר מדי לחבר הטוב שלו..כנראה כדי להפיל עליי אשמה ולסובב תעניין ממנו אליי...

וגם שהוא ניצל אותי כי בתקופה שהיינו חברים למדנו באותו מוסד אקדמאי והיה לו בעיות עזרתי לו בטירוף בכל הקורסים שהוא נזקק להם ממש הגשתי לו תתואר על מגש של כסף אפילו אמרתי לו אצל מי לעשות פרויקט מתי להתחיל ומה לעשות בדיוק ועכשיו הוא יסיים לפניי כשאני חיכיתי לו ובזבזתי שנה על פרויקט כדי לחכות שהוא יעשה איתי ובסוף הוא לא עשה איתי. ועכשיו אני אסיים כנראה שנה אחריו..זובי...אני כועסת ממש...זה די מרתיח אותי..וגם החיים שלי לא דבש יש כמה מקרי סרטן במשפחה הסבא שלי נפטר לפני פחות מחודש...בלגנים...אין שם אף אחד לצידי אפילו לא המשפחה..סעמק..זה מה שיש לי להגיד..המצב קצת מחורבן..אני רוצה שהוא ישתפר אני עושה מאמצי על ולא נראה לי שדברים זזים יותר מדי..אני עצבנית יותר מדי

היי את

נשמע שאת עוברת על כך הרבה לאחרונה. אני מצטערת לשמוע על סבא שלך ועל מקרי הסרטן הנוספים במשפחתך. מחלה ארורה. אני לא רוצה להלחיץ, אבל את הולכת לבדיקות תקופתיות? אולי יש שם משהו תורשתי..
למה שלא תציעי את לחגוג את יום ההולדת שלך? תרימי טלפון לחברה טובה ותגידי לה שאת רוצה לצאת ולהתפרע, כי יומולדת זה פעם בשנה ותסנג'רי אותה לארגן את זה.
אני חושבת שלהיות לבד ביומולדת ולכעוס על כולם זו דרך רעה לחגוג. אם את רוצה להיות לבד, תפנקי את עצמך! לכי לעשות עיסוי או איזה משהו מגניב ומיוחד! (אני מצטערת שאני בנאלית, אני חושבת רק על עיסויים. wishful thinking)
והאקס שלך... ברוף שפטרנו! אל תבזבזי את האנרגיה שלך בלחשוב עליו ועל הבחורה שהוא יוצא איתה. שיעשה מה שהוא רוצה, העיקר שיהיה רחוק ממך.

אני כבר שנים לא חוגגת יום הולדת בצורה רשמית, אני שמחה שזה היום בו נולדתי ולא עושה חשבונות של מי זוכר את היום הזה או לא (מי שחשוב לי באמת זוכר). אני לא יוצאת או מבלה במיוחד, אולי קונה עוגה נחמדה ומקבלת מתנה או שתיים מחברים טובים. זה מספיק לי.

כמו שאמרו לפני תשכחי את האקס, לכן הוא כבר אקס ולא חבר שלך, יאללה תמשיכי הלאה, אני מאמינה שתקבלי את הטוב שמגיע לך בגלל שעזרת לו בדרך אחרת.

ותעשי דברים כדי להירגע, עצבים יכולים להוציא מהדעת, מנסיון...

למעלה