סתם מעניין אותי איך זה אצלכם בבית

שירי ל

New member
סתם מעניין אותי איך זה אצלכם בבית

כשיש אבא שעובד עד בערך 7-8 בערב, איך אתם אוכלים ארוחת ערב - כולם מחכים לאבא או הילדים אוכלים קודם ואבא כשהוא מגיע? ומה איתכן?

מירי,

New member
תלוי כמה רעבים...

אצלנו יש אכן ימים שאבא או אמא מגיעים מאוד מאוחר... אם הילדים מאוד רעבים (או עייפים) לא מחכים , אבל בד"כ משתדלים כן לחכות.

לא מחכות לו.

לפחות פעמיים בשבוע אנחנו אוכלות בלעדיו, ובשאר הימים יחד. ואני- אני אוכלת יחד איתה. ככה אני מכריחה את עצמי לאכול מסודר, פחות או יותר.

מיכל153

New member
אצלנו אין ארוחות מסודרות, כל אחד

אוכל בזמן שלו. ביי מיכל153

אצלינו...

אצלינו הילדים אוכלים בסביבות 6-7-8 אח"כ מקלחות ואז אני אוכלת עם אבא שלהם, בנחת... מה גם שהילדים אכלו מנה בשרית בצהריים ואנחנו אוכלים אותה בערב. אבל כשהייתי ילדה ארוחת ערב היתה מוסד מקודש אצל הורי ואף אחד לא היה משוחרר (אם את לא רעבה אז תשבי ואל תאכלי) וזו היתה הזדמנות משפחתית להיפגש פעם ביום כיום שונו זמני החזרה מהעבודה וככה זה מתאים לנו

הי שירי אנחנו לא מחכות אם אנחנו

רעבות מאד. הוא אוכל לבד ואני בד"כ משתדלת להיות איתו. אבל אם לא רעבים במיוחד כשהיתה ארוחת ארבע יחסית גדולה ומשביעה או שהן באמבטיה הן מסוגלות לחכות. זה הכל תלוי מה עשיתם באותו יום, כמה מרץ הוצאתם ומתי אכלת בפעם האחרונה. בתאבון.

anat30g

New member
יש ימים שהילדים לא רואים את אבא ../images/Emo10.gif

אבא יוצא מהבית בשעה שש בבוקר ויש ימים שהוא חוזר בשעה תשע ויש שימים שבאחת עשרה בלילה !!!!! כמובן שיש ימים של חמש - ושישי שבת הוא בבית... בגדול אני אל משנה את שיגרת השינה והאוכל של הילדים בגלל אבא, סבא או דודים מאמריקה - שיגרה זה דבר חשוב וחיוני לשפיות שלי ושל הילדים ולכן אוכלים בשעה שש וחצי שבע. אמבטיות ובשמונה הקטנים במיטות, הגדולים נשארים עד תשע. אגב, כשאבא חוזר מאוחר הוא אוכל במקום העבודה - אז גם אין סיבה לחכות לו.

אין חוקים! כנוח ורעבים אוכלים

משתדלים ביחד - אבל לא מחייב בייחוד שאני עובדת גם בערב!

שעת הארוחה

של אריאל מתחילה בין 19:00 ל 19:30 ולפעמים אבא מצליח להגיע, ואז אוכלים כולם מסביב לשולחן הקטן שלה (אין לנו שולחן במטבח). אם אבא לא מגיע, אז אריאלי אוכלת לבד, אמא מנשנשת לה המצלחת. ארוחת ערב לי ולבעלי אני מתפנה להכין אחרי שהקטנה ישנה, או אחרי שמחליפים משמרות.

למעלה