סתם מעניין אותי לדעת.. אנשים, מה אתם עושים היום?
ה הילהקולית New member 22/11/02 #2 אוי יש לי סדר יום מאוד מעניין. אני בהתחלה הולכת לחברה להתנחל ואח"כ לעוד חברה לראות סרט ואז לעוד חברה כדי לחגוג יומולדת. והן גרות די רחוק אחת מהשניה אחת בכניסה לאריאל (הישנה) אחת ליד המכללה והשלישית באמצע החיים!
אוי יש לי סדר יום מאוד מעניין. אני בהתחלה הולכת לחברה להתנחל ואח"כ לעוד חברה לראות סרט ואז לעוד חברה כדי לחגוג יומולדת. והן גרות די רחוק אחת מהשניה אחת בכניסה לאריאל (הישנה) אחת ליד המכללה והשלישית באמצע החיים!
א אסאל New member 22/11/02 #9 מ-ז-ל ט-ו-ב!!! ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif | בלון|
מ מטייל עם סנאים New member 23/11/02 #13 ריטה ריטה ריטה ריטה!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! !
ריטה ריטה ריטה ריטה!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! מזל-טוב!!! !
L LittleBigGirl New member 23/11/02 #14 תודה רבה רבה... לשניכם. ולכל שאר האנשים שאיחלו לי מזל"ט. אני יכולה לומר שיומלדת 18 בהחלט יהיה אחד שיזכר לטובה!
תודה רבה רבה... לשניכם. ולכל שאר האנשים שאיחלו לי מזל"ט. אני יכולה לומר שיומלדת 18 בהחלט יהיה אחד שיזכר לטובה!