סתם מעניין אותי מה הגיל שלכם

ליטל ו

New member
הידד, באני!

אמ, לא היה לנו פעם איזה דיון בנוגע לקרייצ'ק כקוטלת ערפדים בלונדינית על פלטפורמות...? וגם - אישה אכזרית ומרשעת? אישה?

DarlingAdam

New member
ליטל, קוויר אכזר ומרושע שכמותך.

וכן, היה דיון. דיינתי לך את המוח באיזשהו שלב. היה דיון. בכל מקרה... יווו, נראה לי שכבר הלכתי לישון ואני בכל זאת פה, מקליד. אז.. כן, קריפטונייט, חצי צהוב וחצי שחור, וקלארק מתעורר בבוקר בלונדיני. מה לקס יגיד? מה אלכס יגיד? מה ליונל יעשה לאלכס? האם עברתי פנדום באצמע הדיון?

ליטל ו

New member
LOL

<חיבוק> תודה, יקיר :) בכל מקרה. המ... לקס יגיד "הוא עדיין כוסון" - לקס שפוט, אילו כשלמישהו הרבה יותר יפה שחור. אולי הוא ירמוז בחביבות שזה גורם לו להיראות כמו קן יותר מתמיד. אלכס יגיד <shrug>, אני מניחה. מה מעניין אותו צבע השיער של קלארק כשיש לו שיער כמו של ליונל בהישג יד? אלכס ימשוך לליונל בשיער, מפני שאין לו stupid ass haircut, מפני שליונל עושה פרצופים כה יפים כשעושים לו את, ומפני שאלכס יידע לזהות שיער שמבקש שיימשכו בו.
עזבו, אני שמח :) או - ומה שאני הייתי רוצה לראות זה את ג'ונתן מנסה לברר אם לקס גרם לקלארק לצבוע, מרצה לו פתאום על מיניות וממליץ על הדחקה ושלל שטויות, מתפוצץ בתוך עצמו ומחפש על מי לצרוח (איזה לצרוח, לרוקן מחסניות), ו-סביר להניח- בוחר את הלותרז ונתקל באלכס.

ליטל אני מבליג רק הפעם

פעם הבאה אני מחסל אותך בפיצוץ אדיר שלא יבייש אפילו את צופי צרנוביל:)

ליטל ו

New member
Huh?

אתה רוצה שאני לא אכתוב על איך קרייצ'ק, נגיד, קושר את ליונל על שולחן המשרד של לקס ומטפטף עליו חלב נרות? איך ליונל מתפתל ומנסה לא לגנוח, אבל כשקרייצ'ק מוציא מסרק מתכת ליונל מאבד שליטה? או שהבעיה היא עם עניין הבלונד? אתה לא רוצה שנשווה את שיערך לשיער של קלארק? אני יכולה להבין למה מישהו ירצה להימנע מההשוואה <מהנהנת בהשתתפות>

DarlingAdam

New member
ליטל... אה...

לא יפה לגרום לאדם בוגר להזיל ריר. זה לא מנומס. אני מגחך לעצמי מאז המשפט "שיער כמו של ליונל בהישג יד". וכן. בתור מנהל פורום דיקטטורי ומרושע החלטתי שמותר לדבר על אוף-טופיק כמו סדרות אחרות, אם מוצאים דרך לקשר אותן לאקס פיילס.

ליטל ו

New member
היי

א. תודה :) ב. היי, דאגתי להכניס לשם את קרייצ'ק... ולא להגיד מילים לא יפות...

סליחה סליחה ליטל

אבל את מדברת עם מנהיג גזע חיזרי שלם שיכול בשלושים שניות לפתוח מלחמה על כדור הארץ ולא אני לא מקריפטון ולא קריפטוניט לא משפיע עלי ולא מאלדר וסקאלי לא יחקרו אותי ולא אני לא אתן על גבי הפורום הזה את כל ההוכחות שיש לי על כך שאני בן לגזע עלית

ליטל ו

New member
ובמפתיע, עדיין לא התפוצצתי :)

אני מניחה שגזע החייזרים שלך פשוט מכבד את השבת, ועלי לצפות להתפוצץ עם שקיעת החמה מחר. נו, וכדברי דגלאס אדמס - Don't worry about the aliens. They're just a couple of guys I expect.

ליטל ו

New member
Eh,

אתה, פיגועים, עירק, האמריקנים, צבא ישראל, כל החייזרים האחרים... Join the club :)

למעלה