סתם מעניין אותי..

SoulDancer

New member
סתם מעניין אותי..

מהשביעיות שפה, יש כאלה שחושבים על הגשמה בתנועה?

5may5

New member
אממממ

יצא לי לחשוב על הגשמה... לגרעין לא נראה לי שאני אלך..כי אין מענה של השכבה שלי בסניף לגרעין אז זה לא שווה ויש עוד כמה סיבות.....כאלה לא מוסברות חח אולי שנת שירות...אבל נראה...יש זמן לא?! מה איתך!? --מאי, שביעיסטית, עמידר--

idanshaf2

New member
הגשמה

קודם כל אני שמח לראות שיש אנשים שחושבים על הגשמה!! כל הכבוד לא הבנתי מה הקשר בין המענה של הסניף שלך להגשמה לבין ההחלטה אם ללכת לגרעין או לא ברור שזהו שיקול אבל הוא צריך להיות מאוד שולי אם את רוצה ללכת לגרעין תלכי... תאמיני לי שאחרי זמן מאוד קצר את תרגישי שהם החברים הכי טובים שלך בעולם וידוי: אני לצערי לא הלכתי לגרעין.. מאוד רציתי באז בשניה האחרונה וויתרתי כי באמת בסניף שלי לא ממש דיברו על זה וגם באותה תקופה הגשמה לא הייתה דבר כזה נפוץ בתנועה.. במבט לאחור אני דיי מצטער.. בתור מרכז פגשתי את החברים מהשכבה שלי שיצאו לגרעין ואני דיי מקנא בהם הם עברו חוויות שאני לא עברתי ופיתחו קשרים שאני לא פיתחתי אז באמת אני ממליץ לכם לשקול ברצינות.. נכון ששנת שירות נראת כאופציה הקלה יותר כי זה לא כל השירות ואז מתגייסים לאן שרוצים אבל לפי דעתי זו חוויה אחרת.. כמובן שכל הגשמה היא לטובה אז בקיצור מה שאני מנסה להגיד פה לכו על זה!!!!!!! מכבי הצעיר ללא הגשמה כגוף ללא נשמה :)

5may5

New member
נכון,

אתה צודק 100% אבל רשמתי עוד כמה סיבות אחרי זה... וזה בגלל שאני במגמת ערבית ואני בעקרון נכנסת לחיל המודיעין אוטומטי וגם דוד שלי סגן אלוף שם ...זה הסיבות הלא מוסברות...!!! מצד אחד אני ממש רוצה מצד שני אני לא יודעת...נראה מה יוליד יום =] ואני הכי מורעלת מכבי אני מכיתה ג' ותמיד אמרתי לעצמי שאני אהיה בגרעין/שנת שירות... באמת שאין יותר מורעלת ממני, חחחחח יש עוד זמן לחשוב על כל הסיפור !

SoulDancer

New member
אני

הורעלתי לגרעיון בהיותי ח'ניקית תמימה ע"י המדריכה שלי..חח אני יודעת שאני בוודאות מגשימה ואין לי אפילו רעיון למשהו שימנע ממני.. [אמרתי לכם, הורעלתי... כשהייתי חמשושית איזה 4 בנות אצלינו יצאו לגרעין וזה היה ממש מגניב בשבילנו..חחח] אני חושבת יותר לכיוון של גרעין אבל אמא שלי ממש מתעקשת על שנת שירות [כי היא רוצה שאבא יסדר לי משפחת חיל האוויר..חחח] אבל היי, אני קובעת בסופו של דבר
ואל תחליטי לפי השכבה שלך בסניף! מכירים את האנשים שרוצים גרעין לפני תחליטי לפי האנשים האלה=)

5may5

New member
חחחח

יש לנו מניע די דומה...חיל האויר חיל מודיעין...(((קראי המ שרשמתי לעידן))) מנסים לסדר לנו תפקידים מראש!! ראית מזה?!?!? חחח יהיו במהלך השנה הבאה פעולות שמיניות וזה וישכנעו אותנו וזה... אז נשקול בחיוב! have a nice day!

SoulDancer

New member
חח גם אני מגמת ערבית..

אבל פרשתי אחרי 3 יחידות כדי שיהיה לי יותר זמן להשקיע במכבי שנה הבאה...[כל הכבוד לי או לא?! חחח סתםםם]

SoulDancer

New member
השאלון השני

באמת היה זוועההה יש מצב שמשרד החינוך עושה פקטור כי לכולם הציונים ממש נמוכים

5may5

New member
אבויי לנוו...

תגידו איך בחרנו בזה אה?! חשבתי שרק אני הערבייה מהשטחים =] חח סתם לא אבל דווקא הלך לי בסדר בשאלון השני... למה לפרוש למה!??!?!?

5may5

New member
שירליי

לא ידעתי שגם את במגמת ערבית =) חחחחחחח

L I L O C H

New member
אני....../images/Emo13.gif

הגשמה... אני בטוח מגשימה...
אני גם די מורעלת... וחוץ מזה שזו ניראת לי חוויה של ממש שלא כדאי לפספס
אני יותר בכיוון של גרעין... [תאמת בגלל באגי שהדריך אותי ב- ח' ויוסי שעכשיו...עוד מעט לשעבר
... הרכז שלי]. אבל זה מאוד תלוי מי ילך לגרעין... כי כמו שמאי(
) אמרה אין כ"כ הענות בשיכבה לגרעין... יש יותר לקומונה.... אבל נחייה וניראה...אני מקווה ששנה הבאה בפעולות שמיניות הדעה תשתנה וילכו יותר לגרעין...=]] =]]

5may5

New member
בין קומונה לגרעין?!

קומונה- שנת שירות התנדבותית לפני הצבא... ככה נקראים בעצם שאת נמצאת בשנת שירות, כרגע ישנה קומונת "סביח" בדימונה. גרעין- מסלול הגרעין בעצם נמשך כל השירות בצה"ל...השנה הגרעין נקרא גרעין "שבע"

L I L O C H

New member
ההבדל:

גרעין=> זה מה שיוסי עושה.... את בעצם עושה את השירות הצבאי דרך מכבי... כלומר, יש לך שנה ראשונה שבה את בקיבוץ, בבית אחד עם כל חברי הגרעין... את כיביכול עובדת בקיבוץ...עם זה בעבודות החקלאיות [רפתות וכד'] או כל משהו אחר שיש בקיבוץ... זה יכול להיות גם עזרה לילדים שם... [זה מה שאני יודעת... תתקנו אותי עם אני טועה...
]. אח"כ יש לך שנה וחודשיים שאת עושה כיביכול שירות רגיל... [כלומר, את גם משלבת את הצבא...
]. ואח"כ יש את השל"ט, זה הפרק משימה, זה בעצם ה-הגשמה. בו את מתנדבת באזור מצוקה, עוני, ועוזרת...עובדים עם ילדים.... ויסמין אמרה לי [נכון
|
] שמאז שמכבי נכנסו לאזורי מצוקה, עוני ופשע דרך ההגשמה הפשע ירד, ילדים סוכרי סמים בגיל קטן ירד...כלומר באמת משפיעים, משנים ומשפרים את המצב...
קומונה=>מה שפיתה, כפיר... עושים. זה בעצם לדחות את השירות הצבאי בשנה... בשנה הזו את בוחרת אזור שבו את מתנדבת... עכשיו מתמקדים באבן יהודה, שזהו גם אזור מצוקה... את תורמת שנה מהחיים לקהילה ואח"כ משרתת רגיל בצבא... שנת שרות בעצם... מקווה שהבנת...
ואם יש למישהו משהו להוסיף/ לתקן אותי, אז בכייף...=]] =]] =]] =]]

5may5

New member
כן,

קומונה זו שנת שירות 'על חשבונך' מה שנקרא, את דוחה את הגיוס שלך בשנה, ובאותה שנה את בעצם מתנדבת ועושה שנת שירות לאחר מכן הגיוס... שנתיים לבנות 3 לבנים- שירות סדיר...

SoulDancer

New member
חח זה מה שאמרו לי../images/Emo9.gif

לילך! דברי איתי צריך לראות איך מגיעים לאבן יהודה..חחח

למעלה