סתם מעניין אותי...

סתם מעניין אותי...

תמיד אנחנו מדברים פה על שירים... ובד"כ אנשים נוהגים להזכיר בתשובותיהם שירים שהם אוהבים... תנו לי דוגמא אחת לשיר שאתם פשוט לא מסוגלים לשמוע ואפילו אם בא לכם תנסו להסביר למה אתם לא מסוגלים לשמוע אותו... אני אתחיל עם אחד: 1. I´ll stand by you של ה- pretenders קודם כל מעצבן אותי שם הלהקה. מצד אחד הזמרת שם שרה שהיא "תעמוד לצידו" ומצד שני היא שייכת ללהקת "מעמידי הפנים". אז... אני לא מקשיבה לשקרניות
אמממ והסיבה האמיתית היא שפעם כשרק הכרתי את השיר יצא לי לשמוע אותו יותר יותר מדי... וכידוע כשמגזימים עם משהו- הסוף ידוע.

קולאז

New member
השיר עוף גוזל...

אני פשוט לא יכולה לשמוע אותו!!! ובעבר לא יכלתי לשמוע את שיר לשלום, כי זה תמיד נורא עצוב אבל התגברתי על זה...

music dude

New member
לא יודע את השם המדוייק אבבבבבלל

מכירים את זה? "אין לי רגע דל, או סקנדל או פסטיבל......" של רבקה מיכאלי זה השיר הכי נדבק ומעצבן שיש! גגגגרררררררר

חחח דווקא כשאני שומעת אותו פעם

באלף שנה אני מתחילה לקפץ
ואיזה שיר עושה לכם עצוב? סליחה שאני דוחפת אלף שאלות בשרשור, אבל תתמודדו. השיר שעושה לי הכי עצוב זה השיר של רמי קלינשטיין "צעיר לנצח" פעם ראשונה שמעתי אותו כשהייתי בת 8 בערך, בבר-מצווה של אחי. ההורים שלי הקרינו במקרן ע-נ-ק את התמונות של המשפחה וברקע הם שמו את השיר הזה שלו... וזה ממש ריגש אותי. ומאז, כל פעם שאני שומעת את השיר אני חושבת על אחי שמתבגר, על הזמן שעובר ועל כך שלעולם לא נישאר צעירים לנצח... באמת שיר עצוב.. וכדאי שאני לא אפרט מה זה עושה לי!

t@li

New member
מבין השירים שאני הכי שונאת-

New York City Boy של Pet Shop Boys בכלליות אני שונאת את הלהקה הזאת.. עושים לי בחילה עם הקולות המשונים שלהם..
לא בא לי שיר שעושה לי עצוב <למרות שזה בערך כל שיר של ימי זיכרון, בעצם יש אחד - בלדה לחובש, איזה שיר עצוב..
אוקיי לסגור סוגריים> שיר שעושה לי שמח: Travis - Follow The Light וגם "גשם כבד עומד ליפול" של אביב גפן (במקור של בוב דילן).

חחח אני דווקא אוהב אותם...

השיר הכי יפה שלהם (לפי דעתי...) הוא Se A Vida E שהיה בפרסומת של בנק לאומי פעם עם הילדים האלו שהולכים בלבן ורואים אותם מזווית למעלה, שיר יפהפה לפי דעתי... אבל מה זה "סה אה ווידה אה" לעזאזל?!

השיר שעושה לי הכי עצוב...

זה בד"כ תלוי בתקופה, באיזה שיר מתקשר לי לעצב (נניח שנה שעברה בסוף השנה, כשנפרדנו מהשמיניסטים שעוזבים- בצופים, אז התקשר לי לעצב השיר הקיץ האחרון- שהוא מלכתחילה עצוב...) אבל בד"כ זה שירי יום הזיכרון כאלה- למרות שזה השירים שאני הכי אוהבת בעולם, מרוב שהם יפים! נראה לי שעכשיו, השיר שיעשה לי הכי עצוב, זה קודם כל, כל שיר על התבגרות ולעזוב את הקן, כי אני שמיניסטיץ ופתאום אני עוזבת הכל, אבל הכי הכי- זה באנו לכאן, כי זה השיר פרידה של הגדוד שלי... אוף, אני כבר בוכה...

Bolo

New member
השיר שמעציב אותי - אמא של שולה חן

אמא, מדוע זה יש מלחמות? למה רבים בני אדם? אמא, מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם? אמא, או אמא, חבקיני חזק ולעולם לא נפרד התמימות של הילדה, תמימות על סף איבוד התמימות ההבנה שיש כל כך הרבה רוע בעולם והאי הבנה למה אף אחד לא עוצר את זה. הידיעה שאלוהים לא ישמור עליה מפני הרוע הזה, אף אחד לא ישמור עליה מפניו, היחידה שתנסה ושתמיד תהיה שם לצידה - היא אמא. אמא תגן עליה מהרוע - היא תחבק אותה חזק ולעולם, לע-ו-ל-ם, לא תרפה! השיר הזה גורם לי לרצות לחבק את אמא שלי ולעולם לא לעזוב

naps

New member
לא מסוגל לשמוע

את סלין דיון. בייחוד לא את השיר הטיטניק!

המממ

New member
שיר מעצבן שאני לא יכולה לשמוע!

לא אהבתי אותו מההתחלה... והוא: you´re not alone של olive שיר מעצבן!!! אותי, כמובן.

השירים של מאריה קארי! ../images/Emo128.gif

יאאק...
איזה קול מעצבן ואיך היא צועקת בשירים שלה...

Chandler Rulz

New member
הנה השיר היחידי שעולה לי לראש:

Britney Spears - Lucky זה השיר הכי מלוקק שאני מכיר!! הוא מציקקקקקק!!!

גויבה

New member
השיר הכי (!) מעצבן!!!!

השיר שאני הכי לא מסוגלת לשמוע, זה זה של מל סי, עם ליסה לפט איי i...to you לא זוכרת את המילה המנוקדת. פשוט שיר מעצבן!!!!!!!!!!

הקיטש האולטימטיבי והבלתי נסבל

lady in red, ואיני מתאמצת למצוא את שם המבצע, משום שלא מגיע לו !!!

Nuitari Girl

New member
שיר שאני לא יכולה לשמוע...

דרכנו. דייייי. איייכס. מההתחלה ש-נ-א-ת-י את זה והעובדה ששמעתי אותו מיליון פעמים ביום לא ממש עזרה. הימנון הדיכאון הלאומי. השיר שועשה לי הכי עצוב: השוטר אזולאי. בחיי שאני לא יודעת למה. אולי המוזיקה. בכל מקרה, זה מכניס אותי לדיכאון מתמשך.

למעלה