סתם מעניין אותי

jimorrison

New member
סתם מעניין אותי

האם חלק גדול ממכם גם ניסה כל מיני צמחים כמו סאן פדרו,פיוטה וכו'? סיפור ארוך על איך שהגעתי לפורום הזה והוא היה מתחת לאף שלי כל הזמן.. ועניינה אותי השאלה הזאת בלי קשר לשמאנים וכאלה

TheGreatNut

New member
אני אישית לא מכיר את שמות...

הצמחים שהשתמשת בהם.
הצמחים היחידים שניסיתי בחיי הם - נענע, פטרוזיליה, חמציץ, שמיר, לבנדר (זה בא מצמח נכון?), כוסברה, סלרי ועוד כמה שכנראה שכחתי.

סאן פדרו ופיוטה הם קקטוסים ../images/Emo13.gif

קקטוסים הלוצינוגנים שמהמיץ שלהם יוצרים את הסם הזיות מסקלין ודומיו. סאן פדרו ופיוטה שם נרדף לאותו הקקטוס רק נדמה לי שאיזור הגידול שונה המשפחה היא אותה משפחה. אני אישית לא התנסיתי בהם למרות שקראתי עליםה כל מה שיכולתי למצוא בנט, אם המוח שלי לא היה חכם מספיק כדי להגן עלי סביר שאולי הייתי מנסה.

jimorrison

New member
כן..אני יודע שסאן פדרו ופיוטה הם

קקטוסים
אני בעצמי ניסיתי סאן פדרו דיי הרבה פעמים אפשר לומר.. גם בצורתו כמסקלין וגם בקפסולות.. אני גם הולך ללמוד בזמן הקרוב איך מכינים.. פיוטה עדיין לא ניסיתי..אבל אולי בעתיד הרחוק אני אנסה.. כי אני דיי בהפסקה מכל הדברים האלה אחרי המקרה האחרון שקרה לי.. בכלל סאן פדרו זה קקטוס מאוד נפוץ בארץ אבל אני בטוח שידעת את זה

אכן ../images/Emo13.gif

אם תרצה לפרט אשמח לשמוע די מעניין אותי לשמוע התנסויות של אנשים בקקטוס הזה
.

jimorrison

New member
בשמחה

אין לה הרבה מה לספר..כאילו יש לי הרבה רק קשה לתאר את זה במילים.. זה משהו מאוד נפשי..זה מאוד רומם לי את מצב הרוח..היו אפילו הזיות..אבל לא ברמה של lsd(שגם את זה ניסיתי...גם בשילוב עם סאן פדרו שזאת הייתה חוויה הרבה יותר חזקה). זה משהו הרבה יותר פנימי..זה נתן לי מלא מרץ והייתי רגוע מאוד.. את רוב ההזיות ראיתי שעצמתי את העיניים..מאוד פסיכודאלי..אתה רואה דברים אפשר לומר אפילו מטורפים ברגע שהעיניים נעצמות.. שלקחתי את המסקלין זה היה יותר חיצוני דווקא.. הייתה גם פעם אחת שישבנו במין טיפי שבנינו, מסביב למדורה וחבר שלי ניגן מנגינה שאחד השבטים בדרום אמריקה מנגן שהוא עושה את כל הטקס שהם מתקרבים לנשמות של אבותיהם וכו' וכו'..ובקיצור היה ממש נחמד..האווירה הייתה הרבה יותר נעימה. חח לא נראה לי שמישהו באמת הולך לקרוא את כל זה..אבל אם כן אז סליחה על הזיון שכל חח

למעלה