סתם מעניין =)

SeAbIsCuIt 15

New member
סתם מעניין =)

האם יש שמועות כלשהן על הפרק האחרון והסופי של פוקימון?... סתם מעניין אותי, כי פוקימון קיים כל כך הרבה שנים, והיה מעניין איך יראה הפרק האחרון.. ואיך כל זה יסתיים בסופו של דבר.. מה אתם חושבים?...

Thestral

New member
לא.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

כרגע לפוקימון יש בסביבות ה370 פרקים בעונה שמינית... אני מניח שבסוף הוא יהיה מסטר ויתפוס את כולם וכו' וכו'^_^

CibiHeart92

New member
פרק אחרון לפוקימון?!

האם דבר כזה אפשרי??? הו!!! הבנאדם גאון!! מי חשב על דבר כזה?!?! (אני רצינית)

ff5

New member
בשטף קצף שהפרקים יוצאים זה בכלל

לא נראה אפשרי@-@
.

CibiHeart92

New member
בדיוק! תחשבו על זה!

פרק אחרון! אש בן 34 ועדיין נראה בן 11 הוא מנסה לאלף פוקימון מיוחד ונדיר שהיחודיות שלו זה שהוא עוסק בזנות שנמצא מתחת לבית של מיסטי שאגב פתחה בית מחסה לדמויות שאף פעם לא אמרו שום דבר על ההורים שלהם מה שרם לך שלא יהיו להם כאלה שם האחות ג'ואי עזרה בתמיכה נפשית לאנשים שאין להם מושג מאיפה הם הגיעו עד שאיבדה את השפיות ונכנסה למוסד סגור שהיה שמור על ידי השוטרת ג'ני עד שאחת מהקרובות הפסיכופטיות שלה שנראות בדיוק כמוה רצחו אותה ברצח שרשרת לכל השוטרות ג'ני כי נמאס לראות אותם בכל מקום וכשזה מגיע למראה זה באמת גרוע אז היא גם התאבדה בסוף ורק אחרי זה בחקירה משטרתית על ידי ג'סי שהפכה לבלשית בגלל שהיא אכלה סוג מחודש של דיטו בצבע כחול ששטף לה את המוח וגרם לה לאנוס את מיאו שבנתיים הפך למרמיטת מחמד מרוב שהוא פוקימון ישן ואף אחד כבר לא מכיר אותו, ג'יימס לאומת זאת הפך לסופר מפורסם וכתב את "המדריך השלם לדמות אנימה-כיצד לדעת לברוח עד הפרק ה500" הספר מוכר מליוני עותקים וג'יימס הופך למנהיג צוות רוקט שהפכה לרשת מזון מהיר מצליחה כשברוק הטבח אבל סגרו אותה בסוף כי גילו שהוא גנב את כל המתכונים מרות סירקיס אבל השתמש בתור מוצרים בטחול של זובאט!!! ומה קרה לפיקצ'ו!? השתלט על חברה ליצור טנקים מקרטון ויצר את מלחמת העולם השלישית בדמיון שלו בזמן שהוא מאושפז בבית חולים מיוחד ל"יצורים חמודים שחוששים להתנקשות בחייהם" יחד עם טוגפי ג'יגליפף והקוף של מרקו. יצירתי מספיק? ^^

ff5

New member
לא הצלחתי לקרוא@-@סביבון|../images/Emo73.gif.

חסרים סימני פיסוק>_>;;;;;;.

ff5

New member
עכשיו איכשהו הצלחתי להבין@-@

. ממ.. כן.. נראה לי מספיק יצרתיX_X;;.

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo182.gif

אופיר...מה נפל עליך בזמן הכתיבה *קוראת שוב* דווקא נשמע הגיוני @__@

dan the man

New member
XDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נפלתי באמצע ונקרעתי מצחוק.... זה מצחיק ביותר במיוחד ההתחלה.... וואי זה באמת מצחיק בטרוף

למעלה