סתם מענין לדעת...

kapit10

New member
סתם מענין לדעת...

מה אתם חושבים על עניין של שידוכים? כי יצא לי שרצו להכיר לי אבל אני לא ממש אוהבת את זה.. הרבה אמרו לי שאין לי מה להפביד ומקסימום, אני שורפת ערב.. אבל אני מרגישה נורא לא נוח להיפגש עם מישהו שאני ממש לא מכירה ובמיוחד שאף פעם לא ראיתי אותו... ובאותו הקשר... גם הכרויות באינטרנט... אני כל השמן שומעת על זוגות שהכירו ככה.. אבל לי זה נראה נורא מלאכותי... ויש לי גם תחושה כזאת שתמיד המופרעים בנפשם הם אלו שמחפשים באינטרנט:) אז הקיצר... אני שרוטה????

duduamar

New member
את לא שרוטה...

כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה. אני מאוד פתוח, ולכן אני לא פוסל שום דבר על הסף. מכל אמצעי יכולה להתפתח אהבה גדולה.

niva99

New member
מכירה את הפס' "שלח לחמך על פני המים

לכי תדעי איפה תכירי את "המיועד"... החיים רבי הפתעות.

magenta73

New member
גם אני לא אוהבת שידוכים

וזה באמת יוצר מצב לא נעים, אבל מה ההבדל הגדול בין להפגש עם משהו ששידכו לך לבין לפגוש משהו בפאב, נגיד, חוץ מהעובדה שאת רואה את העטיפה החיצונית? ואין לי דברים טובים להגיד על הכרויות באינטרנט, הרבה בגלל העובדה המצערת שהרבה פעמים אתה שוכח למה נכנסת לאתר ובעצם מתמכר לאתר עצמו, וכך אתה למעשה מתחיל לעשות קריירה נוספת בדייטים. אבל זה לאו דווקא מלכותי ובטח לא רק מופרעים בנפשם מחפשים שם. יש, גם, כמו בכל מקום, אבל לא רק.

kapit10

New member
אהבתי את התגובה...

אולי אני פשוט צריכה לפתוח את עצמי לאופציות חדשות.. אני באמת קצת מיושנת:) פשוט אני שונאת את כל השיחות האלה של- בת כמה? מאיפה?? ובלה בלה בלה...

magenta73

New member
אין מה לעשות...

תחילתו של כל קשר מותנה בשיחות הללו בסופו של דבר. ותאמיני לי שהשיחות האלה עדיפות על השיחות הנ"ל: "נו, עוד אין לך חבר" "מתי תתחתני כבר?" "אני לא אזכה לראות נין, אני יודעת את זה" "אולי את צריכה לראות איזה מטפל..." ותחשבי על זה...

seeyou

New member
הכרויות באינטרנט... ?../images/Emo24.gif

הופתעתי לטובה...לפני שבועים הוזמנתי לחתונה . הם הכירו רק לפני חצי שנה דרך הנט!!! במקביל ,אני מכיר אישית,חבר שהכיר את אישתו דרך משרד לשידוכים.

Akuna Matata

New member
ולי יש חברה

שלא מזמן הייתי אצלה בברית והיא הכירה את בעלה ב... מודעה בעתון!
בקיצור - הכל יכול להיות, אני בעד לשמור על ראש פתוח ולא לשלול דברים על הסף.

לי עוד לא יצא משהו טוב מזה ../images/Emo122.gif

אני מעדיפה להכיר את הבחור לפני "הדייט הרשמי" . אבל .......... 2 חברות שלי התחתנו דרך צד שלישי .

lollaT

New member
אני פגשתי והתאהבתי

דרך הצ'אט בתפוז בחור מקסים, והיינו חברים שנתיים, וגם גרנו ביחד. כך שבעיני האינטרנט הוא כלי מדהים כדי לפגוש אנשים. בעיני דווקא השיחה בצ'אט איפשרה לי להכיר מישהו שבמציאות לא בטוח שהייתי מבחינה איזה בנאדם מיוחד הוא (הוא בכלל לא ניראה בסגנון שלי) דיברנו בצ'אט ואז בטלפון, הפכנו לידידים, נפגשנו כמה פעמים, ואז התאהבנו. אני חושבת ששיחות באינטרנט, ברגע שעוברים את השלב ההכרחי של "בת כמה את ומאיפה", יכולות להיות עמוקות ומרתקות כבר מההתחלה, שלא כמו בפגישות ראשונות

למעלה