סתם מרוני ב-ש לרוני י

סתם מרוני ב-ש לרוני י

לרוני שלום שכחתי מתי פנית אלי או הזמנת אותי להתראיין או לחילופין לקבל תגובה באחת מיתוכניותך תמהה אני על הפתיח שבחרת היסתתרות מאחורי שם אחר או כינוי בשם אחר אינה דרכי הרי כתבתי לך בשמי בפורום גם כשהעלת נושאים שונים ועליתי להגיב בשידור טענתי שישנו חוסר איזון (בלשון המעטה) ומתן במה לנבחרי הציבור מהסיעות השונות לעתיים ניתנה תחושה של קונספירציה כביכול תגובתך לטענתי היתה בדרך הקלה להוריד אותי מהשידור (במקום להזים טענה זו) ועכשיו לעצם הענין הזמנת את חבר המועצה קבלו ברוך להגיב על נושא שעלה לדיון בישיבת המועצה ברוך כמובן מכר לך ולמאזינים לוקשים בזמנו עת כיהנתי כמ"מ יו"ר הדריקטוריון וכמנכ"ל החברה הכלכלית יזמתי הקמתה של חברת בת לחכ"א שתעסוק בתירות ובספורט יוזמה זו היתה אמורה לתת את המענה הנכון הן לתירות והן לספורט כתוצאה מפוליטיזציה בחכ"א של חברי המועצה נפלה יוזמה זו (דרך אגב בית הלויות אותו סיפור) בכדי לנטרל את הפוליטיקה בחכ"א יזמתי שינוי בכמה מסעיפי התקנון של החברה ובינהם שינוי הרכב הדריקטריון שבו יכהנו 3\1 חברי מועצה 3\1 דירקטורים מטעם הציבור בעלי תארים אקדמאים ו3\1 עובדי עיריה בכירים קרי מהנדס עיר גיזבר עיר ומנכ"ל עיריה הדבר אמור למנף את חכ"א ולהקטין את חלקה של העיריה בסיעפי התירות והספורט מחד ומאידח יוזמת הקמת מיגרשי ספורט לאימון קבוצות מחו"ל הקמת אטרקציות שונות לרווחתם של התושבים והתיירים כיום 90% מהכנסותיה של חכ"א הם מילכ"א כהערה מדוע אני כותב אליך ולא מדבר איתך אז א,ניסיתי להגיב ו ב,לענין אים אינני נבוך

המשך מרוני לרוני

מרמת הדיון במועצה התשובה כן לצערי כמי שמכהן קדנציה שניה יכול אני להעיד שרמת הדיונים במועצה אינה עינינית וישיבות המועצה הופכות לבמה לניגוח אישי השנה זו שנת בחירות קורא אני לכל אדם שרוצה וחושב שהוא גם מתאים לבוא ולהיתמודד וכך אולי נצליח לשנות ולתקן את מה שנחוץ לתקן ונושא אחרון שמעתי ברדיו וקראתי במקומונים האילתים את תוצאות שביעות הרצון של תושבים מרמת החינוך באילת הנתונים בסקרים הופכים את כל הסקרים ללא אמינים ויש בהם יותר תעמולת בחירות מאשר כלי עבודה לגוף המזמין את זאת אני קובע כמי שמחזיק בתיק החינוך ומכיר את השקעת האמצעים המעמצים והתוצאות מבטיח דבר אחד קטן שסקר שביעות רצון אכן יערך לבדיקה מקפת ואמיתית של סיגלי ההוראה הניהול ומערכת על מנת להמשיך ולהעלות את אחוזי הזכאים לתעודת בגרות ולהקניית מיומניות בתחומים שונים

ronnie yoffe

New member
המשך הדיאלוג

עדיין לא שמעתי או קראתי על סקר כלשהו הביע שביעות רצון או אי שביעות רצון מהנעשה או המיתבצע במערכת החינוך המקומית. הסקרים שהתפרסמו בדקו בעיקר את שביעות הרצון הכללית מראש העיר ומידת הפופולריות שלו ולמיטב ידיעתי שום גורם תיקשורת מקומי לא יזם או המציא את תוצאות הסקרים המביעים את הלך הרוח הנוכחי של תושבי אילת לחיוב או לשלילה. וכן גם אני קורא לאנשים טובים להכנס לפוליטיקה המקומית וזה מבלי להמעיט בערכם של הנמצאים.

המלאך 1

New member
רוני שלום

אתה יכול ורצוי שתמעיט בערכם של אחרים לפי דעתי רוני בן שושן עושה עבודה יפה ושאר חברי המועצה פשוט לא עושים כלום

ronnie yoffe

New member
שלום למלאך

אני לא שופט את שאר חברי המועצה ואת דיעותי הפרטיות אני משאיר לעצמי, אבל אני מסכים איתך שרוני בן שושן עושה כמיטב יכולתו בחינוך כפי שהוא עשה בהנדסה.

המלאך 1

New member
שלום לרוני

שאלה לי אילך למה אתה לא מרחיב בנושא הספורט בתוכניתך האם אתה מוגבל בזמן או שאולי אתם מחפשים מישהו שמבין בזה מחכה לתשובתך

ronnie yoffe

New member
שוב שלום למלאך

בימים ראשון וחמישי אנחנו משתדלים למצות את הספורט מכיוון שהתוכנית הינה בת שעתיים בשאר הימים יש לנו שעת אקטואליה אחת ואני סבור שהספורט מקבל את תשומת הלב הראויה.

ronnie yoffe

New member
מרוני יופה לרוני בן-שושן

אינני מבין את טיעוניך, הרי הינך ניכנס לדלת פתוחה: הרי ברור ממה שכתבתי לך שאני שמח שפעם ראשונה מישהו מותח עלי ביקורת ואיננו מסתתר מאחורי שם בדוי והכוונה כמובן היתה אליך. לנושא השני, זכותי לראיין את מי שאני חושב שהינו רלוונטי לתוכנית ולא בהכרח הוא מתיישר לפי דיעותי הפרטיות ומחשבותי או מחשבותיך ודיעותיך ונכון, אינני מסכים עם הרעיון שלך ושל ראש העיר לגבי חכ"א מכיוון שלדעתי זה יביא לשלטון ללא מיצרים של הנבחר השולט ודי בחכימא לרמיזה ואילו בסוגיה השניה אני מאוד תומך בדעתך ובדעת ראש העיר שחייבים לתת עדיפות, כמעט בכל מצב, לחברה מסחרית אילתית על פני חברה חיצונית, מה עוד שהפער הינו כ-26 שקלים בין חברה אחת לרעותה, מתוך עיסקה של כ-145000 שקלים. מלבד זאת , תאמין לי רוני, אתה יכול לדבר איתי בטלפון או להיפגש איתי מתי שרק תחפוץ ואתה יכול לקיים דיאלוג בין שניינו ולא רק דרך הרדיו או האינטרנט. למעט, אם אתה רוצה להביע את דיעותיך והיסתיגויותך בדרך שכל קוראי האינטרנט יידעו וזה לגיטימי גם מבחינתי.

למעלה