סתם משהו היה לי היום

RIPPER

New member
סתם משהו היה לי היום

איזה יום היה לי היום חבל על הזמן בית זונות אחד גדול כל היום שיחקנו במחשב אני קם בבוקר אחרי שבקושי ישנתי איזה שעתיים בלילה אני מגיע לעבודה והבוס שלי אומר לי אתה יכול ללכת הביתה אין מחשב בירור מעמיק העלה שהדיסק הקשיח של המחשב המרכזי נדפק ואיתו כל הנתונים וזה המון נתונים אז היום כל היום הם עובדים על גיבויים ולסדר את הרשת כוס אמק ב2 בלילה נפל המחשב המרכזי ולא יכלו להגיד לנו לא לבוא המנייקים אבל מה מחר אני הולך לשלם על הבית זונות הזה כי כל העבודה של היום פשוט תיתווסף לעבודה של מחר

IC4

New member
במה אתה עובד בכלל

הבא נכיר את האנשים שמאחורי הכינויים :) אני אייסי ! בן 18 מובטל לפני צבא מקרית חיים - ואני צריך לקחת שני כדורי אנטיביוטיקה כל שמונה שעות אם מישהו מספר לנו סוד אנחנו שמחים שיש בנו את הסוד כי זה "סוד" אבל אנחנו רוצים לספר למישהו את הסוד אחרת העובדה שאנחנו יודעים את הסוד לא באה לידי ביטוי ואחרי שנגלה למישה אחר , זה כבר לא סוד שלנו

TomerZimmermann

New member
שלום לך..

אני תומר ואני אלכוהוליסט אההה... זה לא כזה סוג של הכרות קבוצתית... סליחה... שלום, אני תומר בן 17.5 מקרית ים. לומד בכיתה י"ב ומקווה שהיא לעולם לא תגמר (לא כי אני אוהב את בית ספר חלילה וחס אלא כי אני שונא את הצבא ולא רוצה להתגייס)... אני מובטל וזה לא מוצא חן בעיניי אבל אין לי כח לחפש עבודה עכשיו...

RIPPER

New member
זה שערוריה ../images/Emo46.gif

גם היום לא עשינו כלום כל היום הגיבוי מאתמול עדיין נמשך כנראה עד 6 בערב עוד הפעם המנייקים לא אמרו לנו לפחות היום היה קצת יותר מעניין חוץ מזה שלום קוראים לי ריפר ואני משועמם רצח אני בן 23 זהו בערך בדרך כלל אני עובד משבע בבוקר עד 10 בלילה אבל מה ביומיים האחרונים בית זונות אבל אנחנו הולכים לטחון יום ראשון ושישי חבל על הזמן לדעתי זאת קונספירציה של החברה בה אני עובד אני עדיין לא יודע איזה קונספירציה אבל אני אגלה למישהו יש רעיונות

למעלה