סתם משהו טיפשי קצת

srullli

New member
סתם משהו טיפשי קצת

שעלה לי לראש.... לא יודעת אם זאת שאלה כזאת מוצלחת..... אני רק מנסה .... האם לדעתכם נוכל בעתיד, ביום מן הימים , לחיות גם בכוכבים אחרים , כלומר: לנהל שם ממש חיים לאורך זמן ? (.....הנה המכה הולכת להגיע......
אייי ..... )

RedStorm

New member
למה השאלות שלנו כל כך מוצלחות?

איך את מחמירה עם עצמך..... מנסה לרצות אותנו.. פחח אנחנו כאלה מוצלחים? אוףף אני חייב לזוז אני יגיב אחר כך

time to fly

New member
אני עם רדי ../images/Emo13.gif זאת היתה שאלה נכונה

לחלוטין להישאל כי היה לך צורך לשאול אותה אז כנראה שהיתה מטרה מאחוריה ושהיא פשוט חשובה למה השאלות שלנו יותר טובות? מי קבע? את תיקבעי רק לעצמך, ותהיי שלמה עם עצמך ויודעת משהו, מבחינתי, את יכולה להיות שלמה עם עצמך, בהחלט!!!

rodney

New member
באמת שאלה טובה

לדעתי ברעי שהאדם (או nasa) ימצאו דרך להכין בכוכבים אחרים תנאי מחייה סבירים (מיים חמצן אטמוספירה אולי) אנשים יעברו לשם ללא ספק. מה גם שטיסה בחללית הרבה יותר מגניבה מטיסה במטוס (לפגוש את הקרובים על כדור הארץ או לחילופין)...וזהו..ביי

TomerZimmermann

New member
הם צודקים...

זה באמת לא שאלה טיפשית... כל אחד חושב על זה לפעמים. אבל למה אף אחד לא ענה עליה? אתם רק אומרים שזה לא שאלה טיפשית... בכל אופן, הנה הדעה שלי... כן! אני בטוח שמתישהו נוכל לחיות על כוכבים אחרים.. אין לי מושג מתי ואיך (יש הרבה בעיות של חמצן ומים) אבל המדע יפתור את זה מתישהו בעתיד הלא כל כך רחוק

rshilkrot

New member
בטוח שכן!

אחרת לא היינו חושבים על השאלה הזאת בכלל. ז"א - אם לא הייתה בעיה להמשיך לחיות על כד"א לנצח, לא היינו חושבים בכלל על חיים בכוכבים אחרים... אבל בגלל שאנחנו יודעים שלא נוכל לחיות פה לעד אנחנו חושבים על אופציות אחרות. ראיתי תכנית בערוץ על 8 על כמה מדענים שלוקחים את האפשרות של לאכלס את מאדים ברצינו, והם הצליחו מהאדמה על מאדים והאטמוספירה בעזרת איזה מכשיר, ליצור את הצרכים הבסיסיים לקיום חיים (מיים, חמצן, אדמה ראויה). לפי דעתי לא יעברו 100 שנים מהיום וכבר תהייה מושבה אנושית על מאדים.

srullli

New member
מה לגבי

טמפ´ מתאימה (אמור להיות שם טמפ´ מאוד נמוכה - הרבה-הרבה מתחת לאפס) ומה לגבי כל מיני חיידקים/וירוסים - מה לגבי זה ? ומה לגבי קרינות למינהם או תופעות טבע שונות.....? השאלה אם בעצם נוכל ממש לחיות ממש כמו כאן - רגיל, ולא נגיד בתוך חליפות או כל דבר בבועתי אחר ...... (מישהו ראה "זיכרון גורלי" - עפ"י הסרט חיו שם בתוך מן חממה גדולה כזאת....) מה באמת מצאו שם אדמה מתאימה לגידול ? את זה לא ידעתי, שמעתי רק לגבי מציאת מים . (רק שתדעו.... אני סתם הבאתי שאלה שעברה במקרה בראש... אין לזה יותר מדי מטרה..... אני סתם שואלת מתוך סקרנות ....
)

rshilkrot

New member
לא מצאו אדמה, אבל פיתחו מכשיר

שאם למשל (ראית את הסרט "Red Planet"?) נוכל לשלוח אותו למאדים, נניח, 10 שנים לפני שנשלח לשם אנשים ובנתיים הוא ייצר אטמוספירה, יכשיר אדמה ויאגור מספיק מים... כנשלח לשם אנשים הם יוכלו לחיות מהתוצרת שלו. נגד הקרינה אני מניח שלא יהיה ניתן לעשות שום דבר עד שתהייה אטמוספירה כדי לבלום אותה...

goldi san

New member
חלמתי את זה פעם

(ראו כמה שאני פעילה בפורום הזה! שתי הודעות שלמות כל יום. דפרגמנטינג, מלשות) ולעניין- חלמתי פעם שמעבירים חלק מאוכלוסיית כדה"א להתגורר בירח כי נגמר המקום. במסגרת זו ומעבירים את אחותי, ואני טסה לבקר אותה וקיימת אפשרות שיעבירו גם אותי. אני זוכרת מהחלום שהוא היה די רע, החלום כלומר, היה ממש חרא על הירח, הייתה מין סביבה כזאת מוגנת לאנשים והכל אבל הייתה הרגשה אחרת שם. והיה סתם עצוב וכולם התגעגעו לכדור הארץ.

למעלה