סתם משהו לא קשור...

pain is MY love

New member
סתם משהו לא קשור...

גיליתי לפתע שיש לי את ערוץ "אגו" ביס ומשום שלא הצלחתי להירדם בכלל ההנג אובר שלי התחלתי לצפות בו. תגידו, ראיתם פעם את התוכנית "בסלון של האווירון"?!?! אפילו למרות הכאב ראש הנוראי שלי אני לא יכלתי שלא להקרע מצחוק! עשיתי תחרות ביני לבין עצמי איזה תוכנית יותר מטומטמת "המאסטרו" או זאת... וללא ספק אלון מזרחי ניצח! לא רק שאישתו מנחה איתו את התוכנית בלי שום מטרה מסויימת, הוא גם מצליח להפוך את התוכנית לדבר הכי מטומטם בטלויזיה!!! אין לתוכנית שלו שום פואנטה, הוא לא מדבר על כלום ולא יודע להנחות בגרוש! אז איך מראים דברים כאלה בטלויזיה?! אני אפילו לא יכולה לכתוב דוגמאות מרוב שהן רבות כל כך.. הכי הרג אותי שבאמצע התוכנית הוא אומר: "דיברנו הרבה על אופנה ויופי ועכשיו בואו נראה כמה שערים יפים שלי!" ואז הוא שם לקט של מיטב הגולים שלו חחחחח מה הפאקינג קשר?! טוב חרפרתי. בבקשה תגידו לי שגם אתם ראיתם!!!!

yulinka

New member
אומנם לא ראיתי אבל זאת כנראה אחלה

תוכנית אם היא מצליחה למשוך אליה אפילו אנשים שלא סובלים אותה ולעלות ככה את הרייטינג כמוך למשל:)

pain is MY love

New member
בואו נקרא לזה תוכנית בידור

זה פשוט מצחיק! זאת תוכנית כל כך רדודה שפשוט כיף לצפות בה!

TheWhiteTigris

New member
נו, אלון מזרחי..

להזכיר לך שיש איזה 3 ספרים שחייבים לו את הכנסתם הכספית בזכות האמירות שלו? ("אני רוצה לשחק באירופה או בספרד) אני לא טורח לראות אפילו את התוכנית הזאת. ואני לא מבין את אגו. אחלה ערוץ, למה להרוס לכם את השם?

נועם m

New member
הוא גם רוצה...

בית על הים כדי לראות את הזריחה... (!) אחחח.... כמה רומנטי....

orangeada

New member
טוב זה צפוי...

*אני כבר מחכה לסקילות* הוא כדורגלן, ואשתו דוגמנית (-אם אני לא טועה)

pain is MY love

New member
עעעעעעעד כדורגלנים!!!!!

למרות שאלון מזרחי הוא בהחלט יחיד ומיוחד... חחח ואישתו קבבית ולא דוגמנית!

למעלה