סתם משהו לשתף אתכם..

super star

New member
סתם משהו לשתף אתכם..

בליל הסדר כמו שאתם יודעים (אני אתפלא אם מישהו לא יודע עדיין) היה פידוע גדול וגבה 20 הרוגים ויותר ממאה פצועים כששמעתי את זה לראשונה ברדיו הייתי בהלם ונכנסתי לדיכאון (מצב רוח רע, זה הכל..) וזה היה כשהתכוננתי לליל הסדר אצל דודים שלי עם משפחתי.. בהתחלה הייתי עצובה, אבל לאט לאט הבנתי שזה ליל הסדר וצריכים לשמוח למרות שזה ממש קשה אחרי ששומעים שהיה כזה פיגוע עוד בליל הסדר אז חזר אליי קצת מצב רוח טוב ובסדר היה די שמח.. כולם התחילו לשיר את השירים והיינו 20 איש ככה שזה ממש צחוקים וכיף, וגם עשינו כאילו "גלים" כששרנו "אחד מי יודע" ואת כל שירי פסח וגם דחפו איך שהוא שירים של ילדים כמו "האוטו שלנו גדול וירוק" וכאלה שירים שלא מצאתי את קשרם לפסח אבל זה היה נחמד.. וגם היה מלא מלא אוכל טעים (רובו) ובכלל היה די כיף בהתחשב העובדה שהיה פיגוע לפני כמה שעות...

דוריאן

New member
ראיתי

ראיון עם ערפאת. כתבת CNN הכשילה אותו בשאלות והוא טרק לה את הטלפון. בטלויזיה הוא עושה את עצמו גיבור, ומפחד יותר מהישראלים. היא שאלה אותו אם מתקיפים אותו אישית, והוא ענה לה שמתקיפים פלשתינאים. היא שאלה אותו מדוע אינו מרסן את האלימות בעקבות הודעת פאואל, והוא האשים אותה שהיא שואלת אותו שאלות כאלה כשהוא תחת מצור, אמר לה שהוא הגנרל ערפאת ואמר לה: "תהיי בשקט!"

black_magic

New member
ממש מנהיג...

מה שהכי עעיצבן אותי בהודעה הזאת זה מה שהוא אמר "תהי בשקט!" איזה יחס זה, וואנאבי מנהיג גדול.. אולי לפחות היחס שלו יראה שהפליסטנאים הם לא העם המסכן פה, אלא גם אנו!

brbrita

New member
כן....

הייתי בהלם שערפאת אמר "תהיי בשקט!" אין לו זכות להגיד לכתבת כך, לכתבת מותר לשאול שאלות מה שהוא חושב על עצמו והוא חושב שזה יפחיד אותנו כשראינו מה הוא אמר לכתבת... ההפך אני צוחקת עליו ואומרת שהוא טיפש!

למעלה