סתם משהו לשתף

סתם משהו לשתף

היום נסעתי באוטו ובגלל שאני שונאת לשמוע רדיו וכל הדיסקים שלי כבר קופצים אז שלפתי איזה דיסק ישן ופתאום אחרי כמה שירים התחיל השיר mulder and scully של קטטוניה. וזה עשה לי פלאשבק מטורף לתקופה של התמכרות קשה ואובססיה לסדרה אחת מדהימה. http://www.youtube.com/watch?v=a6Y1AE_c8KM

Gilliana

New member
אויש, איזה שיר נוראי זה

הצלחת להזכיר לי כמה אני שונאת אותו.
גם לי היה אותו באחד הדיסקים במכונית ובכל פעם שהגעתי אליו הייתי פשוט לוחצת מיד על FORWARD.

Gilliana

New member
נתחיל בטקסט האידיוטי

נמשיך בעיוותים שנעשה בשם של סקאלי כדי להתאים לחריזה מאוצלת ודיסהרמונית ונקנח בקול הצפרדע של קטטוניה, שיותר מתאים לה השם "קקפוניה" לטעמי.

לא צריך לקחת את זה קשה

זה כולה שיר פופ קליל לא יותר. לגבי העיוות בשם אני לא מבינה למה זה נעשה כי המקורי היה מתחרז הרבה יותר זה כאילו עיוותו את השם כדי שזה לא יתחרז ולגבי הקול שלה בזה כבר אני מסכימה...

Gilliana

New member
לא לוקחת קשה

אני לא סובלת את השיר (כמו עוד הרבה שירי פופ קלילים שאני גם לא סובלת מסיבות שונות). שאלת למה - עניתי, זה הכל.

orityemini

New member
אני מבינה למה את מתכוונת

למרות זאת, אני אוהבת את השיר הזה, כי הוא בעיקר גורם לי לנוסטלגיה. כל פעם שאני שומעת אותו, אני חוזרת חזרה לתיכון לפעם הראשונה ששמעתי אותו מתנגן ברקע (וחשבתי שאני הוזה, כי למה שמישהו יכתוב שיר עם מאלדר וסקאלי בפזמון שלו?). אני זוכרת שחשבתי שדמיינתי את זה (כי בתקופה הזאת הייתי מקשרת כל דבר לסידרה) אבל אז שמעתי את זה מדי פעם ברדיו ואני זוכרת שכל פעם חיכיתי שישמיעו אותו שוב כדי לוודא שאני לא חולמת. הקול שלה נוראי, המילים מפגרות, אבל אני דווקא אוהבת את המלודיה.

למעלה