Yael Floyd
New member
סתם משהו מצחיק....
שלחתי לידיד שלי כמה שירים של פינק פלויד כדי שיתחיל לשמוע, והוא לא כל כך הבין את corporal clegg אז הוא ביקש שאני אתרגם לו וזה יצא נורא מצחיק
רב טוראי קלג- רוג´ר ווטרס לרב טוראי קלג הייתה רגל מעץ. הוא זכה בה במלחמה ב1944. לרב טוראי קלג גם הייתה מדליה בכתום, אדום וכחול הוא מצא אותה בגן החיות. יקירתי, הו, יקירתי, הו הם באמת עצובים בשבילי? יקירתי, הו, יקירתי, הו הם באמת צוחקים עליי? גברת קלג, את בטח גאה בו גברת קלג, עוד טיפת ג´ין? רב-טוראי קלג, מטרייה בגשם הוא אף פעם לא יהיה אותו הדבר אין את מי להאשים רב-טוראי קלג קיבל את המדלייה שלו בחלום מהוד מלכותה המגפיים שלו היו נורא נקיים. גברת קלג, את בטח נורא גאה בו גברת קלג, עוד טיפת ג´ין? רב-טוראי קלג.. רב-טוראי קלג... רב-טוראי קלג.... (וחוזר חלילה..............) Corporal Clegg had a wooden leg He won it in the war In nineteen forty four Corporal Clegg had a medal too In orange, red and blue He found it in the zoo Dear oh dear, oh are they really sad for me? Dear oh dear, oh will they really laugh at me? Missus Clegg, you must be proud of him Missus Clegg, another drop of gin? Corporal Clegg, umbrella in the rain He´s never been the same No one is to blame Corporal Clegg received his medal in a dream From her Majesty the Queen His boots were very clean Missus Clegg, you must be proud of him Missus Clegg, another drop of gin? Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg... Corporal Clegg...
שלחתי לידיד שלי כמה שירים של פינק פלויד כדי שיתחיל לשמוע, והוא לא כל כך הבין את corporal clegg אז הוא ביקש שאני אתרגם לו וזה יצא נורא מצחיק