סתם משהו משעשע .. ( שיעשע אותי בכ"א

סתם משהו משעשע .. ( שיעשע אותי בכ"א

)...שקרה לי בעבודה
אתמול כשסיימתי לעבוד אז הוא הוציא לי את הבון (הוא- אחראי משמרת ממש חמוד
...
) וספרתי וישבתי ליד הכיסא ואז פיתאום אני שומעת מישהו - "נו שירה את באה אליי?" ( כמישהו שומע דבר כזה ישר חושבים על בית לא כך ?!
חחח) ואני כזה- מה ?! לאן ?! ואז אחרי שקלטתי למה הוא התכוון- כאילו שאני אבוא אליו להביא לו את הכסף ( הוא עמד ליד הקופה) אז החלטתי להיות מצחיק ואמרתי- אלייך ?! עכשיו ?!
ואז הוא אמר לי כן.. ואז קמתי ובאתי ואמרתי.. אהההההה.. התכוונת לפה..
חחח.. ואז חייכנו שנינו.. חחח וזה היה משעשע.. ( אותי בכ"א...
) הוא גם חמוד הוא וויתר לי על המסטיק.. הוא דיבר איתי במישמרת וראה שיש לי מסטיק( אבל אני מדביקה אותו למעלה תמיד
) והוא אמר לי להוציא אז אמרתי - אבלללל נו אני לא לועסת
( ועשיתי פאפי פייס.. חחח) ומכאן גם עברה לי שאלה בראש... מה אתם חושבים על קשר בין מלצר/ית לאחראי/ת משמרת ?!
או נגיד אחד הבוסית ואחראית משמרת... ? או סתם קשר בין זוג מלצרים ? אתם בעד או נגד ? ( אחרי שאני אראה שאתם משתפים פעולה ועונים לי.. אז אני גם אענה
יום מקסים לכם !

לדעתי.......

זה יכול להיות נחמד חחח פרוטקציותתתתת יש לנו זוג כזה בעבודה.. הם כאלה חמודיםםםםם

get well

New member
אני מכירה פחות 3 מסעדות

שבעל המקום הוא חבר של אחת המלצריות.. בהחלט פרוטקציות.. אחראי משמרת ומלצרית
למה לא
זה לא שאנחנו בצבא אם טוב לכם שימו #%# על מה שחושבים אחרים..

טוב עכשיו מה שאני חושבת על זה.. ../images/Emo9.gif

קודם כל.. ממ בגלל הקטע של הפרוטקציות.. מממ.. בעצם אני לא חושבת שיש משהו שהוא יכול לפרטקץ לי
חחח - מפיות הבייתה
) אני שונאת את הרכיליות מסביבב.. זה כמו שיש חבר מהביצפר או משהו.. תמיד יש רכיליות וכולם יודעים מה איתם ומה קורה.. ככה זה יהיה שם ושם יש הרבה פחות אנשים.. אז בכלל זה יתפשט כמו ארבה על חוות עגבניות ( מה הקשר ?! לא יודעת..
) האמת שאני לא הכי בעד בקשרים כאלה...
חוץ מזה שהוא בן 23 ואני בת 17.. ( לא שלי זה מפריע כן ?! שלא תבינו אותי לא נכון...
) ו.. מממ... לא יודעת.. מישהו להיות איתו בקשר שזה באותו מקום עבודה ניראה לי אתגרי ומלחיץ מעט.. לעבור את כל מה שיהיה.. .. בכ"א אני לא דואגת כי אני לא בטוחה שהוא בקטע
חחחח אז אני בראש שקט לא מצפה ליותר מידיי..

הממממ....../images/Emo99.gif

אצלנו היה זוג מלצרים חברים באולם ,המממממ...הם עבדו לרוב יחד ,יענו 2 מלצרים על 4 שולחנות
,המממ...הם התחלקו לטיפים תמיד חצי חצי
הממ...אבל שהם נפרדו...היה בלאגן...כלומר ,פרצופים אחד לשני ,מדברים אחד על השני ,הוא אמר ככה הוא עשה ככה ,מלשינים אחד על השני...דיי רע \= חברים ומשפחה לא בעבודה
,עבודה זאת פרנסה !!! ואסור לערב בה אהבה צריך להפריד בין עבודה לאהבה (שאמרתי פרנסה התכוונתי בכללי ,חחח כי האמת הכסף ממלצרות זה יותר דמי כיס ,למרות שיש אנשים שזה המקצוע שלהם ,הריי מלצרות זה לא מקצוע זאת עבודה
)

כן גם אני חושבת ככה.. ../images/Emo4.gif

בקטע של שאחר"כ ניפרדים ועושים פרצופים ומלשינים .. ולא יודעת.. וזה הורס את כל הכייף של העבודה...

למעלה