סתם משהו נחמד שאפשר לעשות...

whatever4

New member
סתם משהו נחמד שאפשר לעשות...

ראיתי את זה באחד הפורומים של איידול: 2 משפטים שאתם צריכים להשלים-
אהבתי את.....(להשלים את שם המתמודד) עד שהוא/היא שר/ה.....(להשלים את שם השיר).
לא אהבתי את.....(להשלים את שם המתמודד) עד שהוא/היא שר/ה.....(להשלים את שם השיר). לדוגמא: לא ממש אהבתי את וונזל עד שהיא שרה את i have nothing. השיר הזה ממש גרם לי לאהוב אותה. מקווה שזה היה מובן....אם לא אתם מוזמנים לסקול אותי

ששוניקו

New member
נחמד...

אהבתי את מיקיילה עד שהיא שרה. לא סתם סתם צוחק... אהבתי את לינדזי עד שהיא שרה את "Knock on Wood" לא אהבתי את אנתוני עד שהוא שר את "Everytime You Go Away"

נועה167

New member
חח אופס

התכוונתי לכתוב- לא אהבתי את אנטוני עד שהוא שם את incomplete לא שאני אוהבת עכשיו אבל פעם ממש לא אהבתי חח

Fairywitch

New member
איזה רעיון חמוד../images/Emo9.gif

אהבתי את לינדסי עד שהיא שרה שירים שלא מתאימים לקול המיוחד שלה
לא במיוחד אהבתי את קונסטנטין (כן, תתפלאו
) עד שהוא שר את Kiss from a rose-, וגרם לי לאהוב שיר שממש לא אהבתי לפני כן... שלא לדבר שראיתי שהבחור גם מרביץ הופעות חבל"ז...

Fairywitch

New member
../images/Emo12.gifלא זוכרת...../images/Emo6.gif

בכל אופן- באודישן ובהוליווד לא אהבתי אותו...

IrishKiss

New member
אני..

לא ממש אהבתי את וונזל עד שהיא שרה את I have nothing *זאת פעם ראשונה שבאמת זכרתי שהיא קיימת* אהבתי את סקוט עד שהוא שר את One last cry *אנטולי שולט*

Billy4

New member
ממ

אהבתי את לינדסי עד שהיא שרה את השיר של אירוסמית' לא אהבתי אנואר את עד שהוא שר I Believe I Can Fly

yaelrs

New member
אני!

אהבתי את נדיה עד שהיא שרה As Long As He Needs Me ולא אהבתי את וונזל עד שהיא שרה I have nothing

whatever4

New member
מוסיפה....

אהבתי את קונסטנטין עד שהוא שר את השיר של משפחת פרטריג'
.
לא מאוד אהבתי את בו עד שהוא שר ספינינג וויל.
לא אהבתי את אנתוני עד שהוא שר Everytime You Go Away (זה היה ממש טוב
).

SHTRUDIDI

New member
שלי

לא אהבתי את ניקו עד שהוא שר את GEORGIA(לא שממש לא אהבתי,אלא לא התלהבתי). לא אהבתי את ג'סיקה עד שהיא שרה את TOTAL ECLIPSE OF THE HEART. לא אהבתי את סקוט עד שהוא שר AGAINST ALL ODDS ומשם רק השתפר. לא ממש אהבתי את אנתוני עד שהוא שר I SURRENDR. אהבתי את קונסטנטין עד שהוא שר את EVERY LITTLE THING SHE DOES IS MAGIC. אהבתי את מיקאלה עד שהיא שרה את השיר של ברברה סטרייסנד.

Fairywitch

New member
אהבתי את מה שכתבת:

"לא אהבתי את ג'סיקה עד שהיא שרה את TOTAL ECLIPSE OF THE HEART"- מזדהה.

למעלה